En intensiv helg...

Inte utan att jag är mör så här på söndagskvällen... Intensiv helg!!
 
Igår var jag och Malin iväg på FRK Bergslagens KM, som vänligt trevligt träffa alla goa Bergslagingar :-)
 
På förmiddagen dömde jag en av rutorna och hade eminent hjälp av Elli och Hello som kastade och kvackade med den äran. Efter lunch så startade jag lilla Fixa. Väldigt, väldigt nöjd med henne! Vi kom på en femte plats men det är inte det som var poängen utan helt enkelt kolla av hur det funkade mellan oss i tävlingssammanhang och jag är mer än nöjd. Lugn och stadig, godkänt fotarbete och mycket fina avlämningar. Så glad, där fick vi ett kvitto på att vi är på rätt väg ;-) Bra poäng på det hon kan (15, 16 o 19 av 20) och inte alls så många poäng på det hon inte kan... 0 och 5 poäng där det kastades störningsmarkeringar och de skulle dirigeras istället. Men känslan gott folk var kanon! Gillar verkligen den lilla racerhunden!
 
 
Malin och Malte gjorde jättebra ifrån sig, tre rutor med kanonpoäng (17, 18 och 19), en ruta där han knallade (som ni alla vet är det bara bra hundar som knallar *flin*) synd då han annars löste själva uppgiften kanon. En ruta gick han alldeles för långt på en dirigering och Malin tappade honom ut i skogen så där blev det inte heller många poäng, lite synd för dirigeringen började så bra. De fick även domarens pris på en ruta, kul! De fick en fjärde placering i klassen. Snyggt!!
 
Trevligt besök hanns också med när vi kom hem. Thomas och barnen hade tagit väl hand om valparna och de har njutit av frisk luft och bus.
 
Lite mer sovmorgon idag och sedan bar det av till SKK Västerås. Malte ställdes i jaktklass och vann med ck. En väldigt trevlig skotsk domare, han gav ett sympatiskt intryck och verkade verkligen tycka om att döma. Malte fick en fin kritik och domaren lyckades författa ihop kluriga och rättvisa kritiker på alla hundar han dömde, guldstjärna! Här kommer Maltes kritik: Helt och hållet i underbar kondition. Välmusklat bakställ. Attraktivt maskulint huvud med intelligent uttryck. Bra förbröst, djup bröstkorg. Väl samlade tassar och stark topline. Spänstiga rörelser med superbt drive i bakstället." Malin var kvar och hjälpte bland annat till med att visa i bästa avelsgrupp. Jag åkte hemåt och mötte familjen på Slagstaglass.
 
Valpmys och en ny rastgård till valparna ute på gräsmattan. Det är ett busigt och livligt gäng som verkligen upptäcker allt just nu!!
 
ha det gott och tack för fina bilder Svenne!
 
Annica
 
 
 
 Glömde ju!! Stort grattis till Helena som med Vilja fick ihop snyyyygga 96 p/100 i debuten av fortsättning rallylydnad och dottern Lystra som fixade uppflyttnignspoäng i debuten av nybörjarklassen. Bra där! Polly är impad av valparnas mormors framfart ;-)))
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin Romdahl

Grattis till alla framgångar!

Det är ju för sköna de där små, vilket gäng!

2013-04-28 @ 20:43:57
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Maria Ekman

Vad underbart mysigt det ser ut när tikarna delar och du har en svart valp som diar hos"fel" mamma. Jättehärligt.
kram
Maria

2013-04-29 @ 23:03:53
URL: http://www.chefkas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0