Dagens träning

Man kan ju tro jag fått solsting, bloggar två dagar på raken ;-) Tanken är ju att uppdateringar ska ske ofta men ambition och vad som sen händer är inte alltid det samma.. Får se hur länge det varar :P
 
Måste ju gratta Maria och Texas förstås för gårdagens fin-fina 181.5 p i lkl I med klassvinst. Hurra för er, ni gillar visst drämma till med 180-plussare ;-)
 
 
Texas
 
 
Texas och Pollys syster Lystra gjorde även hon bra ifrån sig igår, 81 poäng i rallylydnadens fortsättningsklass och mamma Vilja fick över 90, well done :-) Grattis (om än något sent )till Ossian som blev uppflyttad till lägre klass spår för någon helg sedan trots att de avstod platsen, hejja Ossy-gossen och Sonja! Hoppas inte Cola lär dig mer bus än hon redan hunnit göra (typ rulla sig i diken och sticka till sjön...)
 
Annat som känns bra är att valparna efter Melker och Pingla har börjat röntgas, nu är två av sex stycken "klara", båda med A-höfter och fina armbågar, Douglas och Nova. Vi hoppas det fortsätter lika fint för de fyra som är kvar!
 
 
Pollan
 
 
Kolla in Pollys snygga svansfana.. Ja, eller bristen på :-)
 
 
Idag var Malin J här och vi körde viltträning, det var onekligen ett tag sedan. Malin J körde Fixa och sin golden Simba, dottern Malin Malte och jag Polly. Vi körde ett sök i lite glesare skog så att man hela tiden såg dem så att de inte fick möjligheten söka vidare med vilt i munnen. Polly och Simba körde ett växelvis sök och sedan avslutade vi med markeringar på linje. Nöjd med träningen!
 
 
Fixa
 
 
 
 
Elda fick apportera kaja och kråka när jag kom hem. Hon sitter fint kvar när jag kastar och springer sedan direkt ut och hämtar. Inga tendenser att vilja ha viltet för sig själv utan hon kommer direkt till mig med apporten, så duktig! Många valpar vill ju gärna behålla viltet för sig själva, lägger sig ner och tuggar eller ruskar, sticker iväg med sitt "fynd" men Elda vill gärna komma och lämna av hos sin matte. Vi njuter så länge det varar *flin*
 
 
 
 
Malte
 
 
Malte igen
 
Kepsar är nu beställda, det finns ett par "otingade" om du vill beställa. Borde komma om ett par veckor, hoppas de är till belåtenhet :-)
 
 
 
 
Rasmus-Colasonen Ako som var minst i kullen.. Inte så liten längre! Tack Tommy för bilden :-)
 
Ha det bäst allesammans!!
 
Annica
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sonja

Tack för grattis, det var härligt nu slipper vi ängsspåren.
Den lilla Cola skrämde oss rejält i lördags, vi var ett gäng som körde spår o uppletande i skogen.
När det var Colas tur så hämtade hon ett föremål fick belöning och skickades ut för att hämta mer och var FÖRSVUNNEN...Jag ropade och gick ut i skogen ingen Cola. Började fundera på vad jag skulle säga till dig. Det gick en väg inte alls långt bort som vi var rädda att hon skulle gå ut på.
Efter vad som verkade va en evighet kom hon tillbaka och såg ut som :ropade du?
Trots allt tycker vi om henne:)

2013-07-09 @ 19:10:24
Postat av: Elli Mascot o Razzel

Fina o duktiga pojkar o flickor <3 Härliga bilder!

2013-07-09 @ 19:42:36
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Maria&Texas

Tack så mycket! Ja över 180, det tycker vi verkligen om! Är fortfarande lyckligt chockad, fattar inte att vi kan åka till en tävling och vinna helt plötsligt!!:)Nu siktar vi på LP och sen 2:an och börjar även tänka appellspår.:)

2013-07-10 @ 09:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0