Småmyra

Upp tidigt men inte så gruvsamt tidigt som det blev under semestern, Elda sover bättre här hemma så det var faktiskt väckarklockan som fick diktera villkoren idag.
 
Elda gör precis som mamma Polly, hon vill ligga nedanför min säng och på morgnarna ska hon ligga på min morgonrock i badrummet när jag duschar....
 
 
Måste ta med en från igår, jag gillar färgpaletten med Simba, Polly och Fixa :-)
 
Varm och solig dag vilket är skönt om den ska spenderas vid stranden men lite knepigare då vi idag skulle ha träning hos kennel Mirax på Småmyra utanför Ramnäs. Det gick trots allt bra, visst var hundarna lite trötta på slutet av dagen men inte mer än att de höll ihop.
 
 
Vet inte riktigt varför Christer smyger runt i bakgrunden :-)
 
Det var fem hundar på träningen och det kändes som en lagom stor grupp, samtliga förare har tränat hund förr vilket alltid underlättar. Spännande få vara med och komma med lite tips och tänk till ett duktigt och trevligt gäng! Vi ägnade förmiddagen åt samarbetsövningar och teckenträning. Lunch sedan på ett mysigt café downtown Ramnäs där man även fick ta med hund. Hundarna fick svalka sig lite i kanalen innan vi åkte tillbaka till Småmyra för nya äventyr...
 
 
Bra fokus på både hund och förare!
 
Trevliga hundar med många fina egenskaper och engagerade förare gjorde dagen trevlig och vi fortsatte med mer dirigeringar en stund innan vi avslutade med markeringar, först utan och sedan med skott.
Fika blev det också förstås, det hör ju till :-) Vi hann även titta på Ylvas valpar som nu är dryga sju veckor och vips så var klockan över fem. Tiden går fort när man har roligt!
 
 
Paraplyer är bra även varma dagar! Lennart vilar sig i form, lyxigt att ha en kastare med!
 
Lugn och skön kväll med familjen, hundarna här hemma har haft en semesterdag och mest chillat vid poolen *ler*
 
Ha det bäst!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0