Tio små negerpojkar..

Ja. så känns det nästan nu när ytterliggare en valp åkte igår ;-)



Svarta valpen som är kvar. Lite tveksam till koppel först..



Men med lite godis så..

Nu är det "bara" tre valpar (med Malte alltså) kvar och jag får väl börja annonsera lite, det tar emot måste jag medge. Har inte velat annonsera innan jul eftersom inga valpar ska bli "julklappsvalpar" tycker jag. Samtidigt är det ju så att oavsett var och när man annonserar så ligger ju ansvaret på mig och till vilka jag säljer..




Bosse funderar..



Jag kommer matte!


Nu när de bara är tre kvar så kan de vara inne hela dagarna och det uppskattas mycket. Pingla och Polly kan nog tycka det blir mycket ibland men för det mesta är de mycket tålmodiga med de tre musketörerna ;-)



Hmm, undrar varför granen är bakom kompostgaller..



Idag så blev det premiärtur i bilen Gick bra på så vis att ingen verkade må illa men de sjöng vackert för mig *hmm*. Funderar starkt på hörselkåpor tills nästa gång... De lugnade ändå snabbt ner sig och då hade vi en riktig behaglig biltur.


Lite koppelträning har det också blivit, viktigt ta ut dem en och en också. Det gick helt okey men så är de också väldigt lättmutade med godis.... Likadant vid inkallning då de varit ute och kissat, visselpipa och godis så kommer de kutande. Tyvärr inte helt enkelt ha koll på tre stycken och vem som kissade inne senast men den svarta hanen stod faktiskt och pep vid dörren igår när han var nödig. Synd bara att jag missar ibland men jag gör mitt bästa.



Somna hos en snäll kompis är ändå det bästa!

Malin tog med sig Malte ut på en tur ner på stan när hon och Thomas skulle hämta middag. Blev sushi och kinamat idag efter dotterns önskemål för hon fyller 16 idag. Grattis gumman!! Enligt Malin så räckte det med att Malte bara visade sig på stan så började folk prata och klappa på liten söt valp.. Svenskar anses ju som tillknäppta men knappast när man kommer med en liten valp! Ska ta med mig de andra två också på lite socialisering på byn snart.

Trevligt besök har det också varit här idag, prata hund i största allmänhet och flatt i synnerhet är alltid roligt :-) Lite seg efter att ha jobbat natten och sovit för lite men nu tar vi lov igen i några dagar innan jag jobbar hela nyårshelgen. Ska det vara så ska det!



På tal om födelsedagar så kör vi hårt nu, Malin idag som sagt, Thomas imorrn och så avslutar Engla trojkan i övermorgon ;-) Kanske inte helt lägligt med tre födelsedagar efter varann under mallandagarna men de har iallafall fått varsin dag.. Och ja, jag försökte knipa med både Malin och Engla så att de skulle bli först ut nästkommande år men nä, det gick inte *ler* 



Jodå bästa Örebroare.. Pusslet blev klart! Mamman och pappan jobbade stenhårt
på att få till det långt efter att barnen tröttnat ;-)

Ha det kalas!

Kommentarer
Postat av: Helena

Gud såå söt den svarta hanen är :)

Lycka till o hitta dom perfekta hemmen åt grabbarna .



Mvh Helena

2010-12-29 @ 07:12:52
Postat av: Ulrika och Russin

Så roligt att kunna följa valparnas första veckor här på bloggen. Det uppskattas verkligen och jag förmodar inte bara av mig. Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt framgångsrikt och framförallt friskt År 2011!



Hälsningar

2010-12-29 @ 08:19:36
URL: http://flatonline.at
Postat av: Kristina

Ni måste ju ha puzzlat hela natten!!!

2010-12-29 @ 13:55:09
Postat av: Karin & co

Så söta killar! Den där fiskmåstiden i bilen kommer man ju ihåg med förskräckelse, tur att de är söta då. Och att det går över :-)



(Snygg julgransdekoration också)



/Karin

2010-12-29 @ 14:32:49
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Sonja

Kul o höra(läsa) att det finns fler hundar som har röstresurser.

Ossian uppskattar alla besök som kommer, det verkar som han är övertygad att de kommer för hans skull.

Och de värsta är att han har rätt.

Gott Nytt alla

2010-12-29 @ 15:53:17
Postat av: Elli

Tack än en gång för att du tog dig tiden att "upplysa" mig ännu mer om flatten som hund och ras:-)Denna gång var mina "fickor för små" för att rymma en rymmare!!

Ha ett gott slut och ett gott nytt år till er alla. Hoppas vi får tillfälle att ses måånga gånger till;-))

2010-12-29 @ 15:57:48
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Irene

Koffi går sååå fint i koppel! Och plötsligt vimlar det av frivilliga hundvakter på sta'n!! Alla vill ta med sig lilla vovven hem! Vänta bara tills den lilla söta valpen blir slyngel......!!

2010-12-29 @ 17:47:24
Postat av: Lisa & Röja

Ja, det är skönt -Karin, att fiskmåsetiden är ett minne blott! Tänk på det ni som har nya valpar - DET GÅR ÖVER!! Gillar den där svarta hanen...hmmm sälj den fort!!:-)

2010-12-30 @ 20:09:36
Postat av: Lisa & Röja

Ja, det är skönt -Karin, att fiskmåsetiden är ett minne blott! Tänk på det ni som har nya valpar - DET GÅR ÖVER!! Gillar den där svarta hanen...hmmm sälj den fort!!:-)

2010-12-30 @ 20:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0