Söndag kväll..

Vi har haft en mysig helg, jag har varit ledig och Thomas är ju alltid ledig numera på helgerna.

Lite råkallt ute men visst märks det att snön sakta men säkert börjar försvinna.



Malte försöker fånga en valp.. Går sådär :-)

Igår var jag och barnen iväg och jympade och sedan anslöt sig Thomas och vi åkte och köpte en ny bil. Eller köpte och köpte, beställde iallafall. Skönt (ja, inte för plånboken kanske..) med två bilar igen, det är nästan ett måste när man bor på landet. Vi valde en diesel, kändes väldigt pigg ändå. Och bränslesnål, kan behövas då man åker land och rike runt på hundaktiviter ;-)



Lyxig eftermiddag blev det då Alvin och Engla följde med storebror Simon på bio. Thomas och jag passade på att gå lång skön promenad med hundarna och sedan fick valparna busa utomhus.

De är inne en sväng varje dag antingen en och en eller ett par tillsammans. För varje dag så uppskattas det mer och mer att utforska världen och de är pigga och aktiva. Besök uppskattas något alldeles väldigt, inte bara av valparna utan även av de stora som gärna hänger på.



Kolla den väldigt glada svansen när det apporteras björnar!!

Idag har det både varit besök, utevistelse och en hel del lek så både stora och små hundar är nöjda.

Såg på hunddata att kullen nu är registrerad. alltid skoj se kullen "på pränt"

SE16795/2011 Ryegate's Life's Just A Party H 20110117 S52952/2006 Sort Guld Celta Vigo
SE16796/2011 Ryegate's Partying Every Day H 20110117 S52952/2006 Sort Guld Celta Vigo
SE16797/2011 Ryegate's Party Animal H 20110117 S52952/2006 Sort Guld Celta Vigo
SE16798/2011 Ryegate's Pyjama Party H 20110117 S52952/2006 Sort Guld Celta Vigo
SE16799/2011 Ryegate's Where's The Party H 20110117 S52952/2006 Sort Guld Celta Vigo
SE16800/2011 Ryegate's It's My Party T 20110117 S52952/2006 Sort Guld Celta Vigo
SE16801/2011 Ryegate's Get The Party Started T 20110117 S52952/2006 Sort Guld Celta Vigo


Skriver snart igen,

Annica


Första gången ute!

Har spenderat ett par nätter på jobbet och då blir det sämre med bloggandet... Kylan har gjort att det varit lugnt, både arbetsmässigt och här hemma. Alvin är nu äntligen bra, kopporna har torkat men de har inte helt ramlat av.

Mycket besök blir det här hemma och valparna gillar att vara i allas mittpunkt. Idag fick de så äntligen ta första svängen utomhus eftersom vi hade plusgrader. Lite avvaktande först men sedan
blev det roligare och roligare. Nu vill jag inte ha fler bakslag vad det gäller vädret, eller hur??!!



På väg ut..








Idag testade jag och Polly för första gången lydnad på väldigt länge. Gickm riktigt bra det mesta men ståendet får vi backa med. Tränat med dummies på vägarna (snön ligger djup på alla andra ställen...) med både Polly och Pingla. Mamma Pingla är taggad till tusen, hon verkar ha saknat träningen nåt alldeles väldigt. Polly är duktig men vi måste få till att hon ska kunna släppa störningar bättre, hon låser sig gärna vid dessa. Märker inte av någon skendräktighet vilket är skönt.







Nyfiken..


Planeringen av våren går framåt, snart kommr en uppdatering under Aktiviteter.

Vexavalparna ska snart ha sin första valpträff och det blir FART-test för dem i maj, spännande!
Två av mattarna har egna bloggar där ni kan följa dem, Mozart finns på bloggen  http://madeleneswed.blogg.se/ och Hilda har en egen hemsida tillsammans med sin storasyster Hedvig, www.gyllene-vanner.se Kul för oss alla följa dem!








Blir ju väldigt mycket bilder på småvalparna av naturliga skäl. Vill passa på lägga upp lite kort på jätteduktiga Ronja (Ryegate's Legally Black) med lika duktiga matte Majken. Snacka om att en flat kan vara alllroundhund.....






Fina valpar och fula koppor..

Oj oj oj vad Alvin har varit dålig med sina vattkoppor.... Sängliggande från onsdag kväll till söndagmorgon och täckt med koppor på hela kroppen. Han har inte ens kunnat ha kläder på sig för då har det skavt. Han mår mycket bättre nu, mest uttråkad och tar tillfället i akt och retar lillsyrran (mycket tacksamt!) så ofta han kan :P



Tur att Alvin har valpar gosa med..





Skönt att hundarna faktiskt nöjer sig med kortare promenader och ingen träning under så många dagar. Har varit väldigt bra att Malin haft sportlov, hon har hjälpt till så jag kunnat gå ut ändå. Tänk vilken tur jag har mina stora barn!!



Valparna blir roligare och roligare för varje dag. De är nu inne en liten stund med de stora, en och en än så länge. Malte vill väldigt gärna leka med dem och är mycket nyfiken. Har man bara koll så han inte blir för exalterad går det jättebra. Valparna har varit framåt och nyfikna när de varit inne och nu hoppas jag på blidväder till helgen så de kan vara ute lite.





Hehe, störtskön bild tycker jag!

Nu uppskattas verkligen besök och det är ett busigt gäng som växelvis har dragkamp med tröjärmar och sedan pussas lite..



Idag har vi ställt upp hela gänget, resultatet kommer här:



Vä fram, hane



Vä sida, hane



Vä bak, tik



Hö fram, hane



Vä sida, hane



Vä bak, tik



Hane omärkt




Passa på att kolla in hela ligan, tiden bara flyger iväg!

Dagarna går..

Kom hem igår och milda makter vad Alvin har vattkoppor!!!!!!!!!! Engla hade ju även hon ganska mycket men det är ingenting mot Alvin, han mår dessutom sämre rent allmänt och är fortfarande rejält hängig.





Och efter korten är tagna så har det kommit massor i ansiktet.. Stackarn!



Gott med skonören..

Valparna mår fint och är vakna längre stunder varje dag. Jag tycker de utvecklas och växer fint och störst från början är fortfarnade störst.. Och minst är fortfarande minst.. Men tillräckligt stor för att sätta syskonen på plats *hehe*





Jag hoppas att vädret snart blir rejält mycket varmare så de kan vara ute korta stunder. Nu är det till och med så de stora hoppar på tre ben under delar av promenaderna.







Malte lär sig bara bra saker *harkel* och nu vet han hur man öppnar dörrar. Innebär att vi alltid måste ha ytterdörren låst så han inte drar iväg på egna äventyr. Han har blivit rejält långbent och växt ifrån sina vinklar. Vi får se om de kommer tillbaka, nu ser vi först och främst fram emot att han  ska tappa valptänderna.









Ha det bäst!


Hallå!

Hej alla bloggvänner!

Blir en lite kortare blogg idag, måste packa inför två dagar på Blommenhof i Nyköping. Kontrollfreak som jag är får familjen långa listor hur valparna ska skötas, de kanske rent av tycker det är skönt när jag är iväg ;-)



Kolla morsan!



Ser fram emot denna andra kursomgång, först var jättebra. Faktiskt så att jag såg mer fram emot utbildingstimmarna än maten och minglet och hur ofta är det så *hehe*

Har varit en lugn dag där jag fick hämta Alvin tidigt från skolan för han hade ont i huvudet. Verkar inte vara någon större fara med honom, han har fixat och donat här hemma. Skönt! Han behövde nog mest ta det lugnt en dag tror jag.



Mat!
Trevligt besök har det också varit och nu börjar vi få in vanan borsta bort sågspån efter valpmysandet.. Valparna börjar verkligen uppskatta besök och blir glada över kel och gos. Pingla brukar finnas där någonstans i mitten och tycka man ska mysa med henne mest...

Ringsekreterarutbildning igår i Flen. Hmm, får se hur kursen utvecklar sig för det är svårt säga efter igår då det mest var introduktion. Och att åka till Flen är ju alltid något av ett happening :P



Barhäng...

Lite nya bilder kika på så återkommer jag efter kursandet!Ska försöka låta bli ringa varje timme för att höra hur
de sköter sig där hemma (fan tro't)

Ha det kanoners så hörs vi!


Valparna fyra veckor!

Jösses, valparna blir idag fyra veckor, det är inte klokt vad tiden går!!

Idag har varit en stor dag för dem, de har fått flytta till valprummet. Nu kommer de ha massor av utrymme att busa runt på och det är mycket mysigare gosa med valpar som är torra och fräscha eftersom de nu har spån på golvet. Tidningspapper och växande valpar är inte alltid så gosig kombination då de till slut luktar "blöt tidning" hur ofta men än byter i lådan.



Förutom att de har flyttat från första valplådan så har vi klippt alla klor och avmaskat dem, mycket stå i på veckofödelsedagarna!





Jag är verkligen nöjd med dem, de ser så fina ut. Sakta med säkert så kommer jag också se mer skillnader (och likheter!) i deras kynnen och det är ju det som är det allra mest spännande. Vid fyra-fem veckors ålder börjar valparna även att ta efter rastypiska beteenden, en retriever börjar upptäcka tjusningen med att bära på saker och så vidare..



Sover sött!



Imorgon ska jag och Åse till världsmetropolen Flen. Sonja, tror du vi hittar till Amazon?? Har för mig att jag varit där i jobbet för en massa år sedan, är jag inte fel ute så brukade det vara raggarslagsmål där ;-) Vi ska gå på ringsekreterarkurs. Min tanke är att jag kanske, så småningom, ska utbilda mig till utställningsdomare. Även om utställningar inte är mitt främsta intresse så är jag väldigt intresserad av arbetande hundars anatomi och de rasspecifika egenskaperna och detaljerna. Nu vet jag att det inte är helt lätt bli auktoriserad på bara en ras (och jag är ju lite rasist, tycker jag bara har kunskap för "min ras) men all kunskap är bra kunskap! Och att bli ringsekreterare (som är ett måste för att söka till domarutbildningen) är inte fy skam det heller!



Malte är en skön filur, han tycker allt är så självklart och har en väldig "happy-go-lucky"mentalitet. Vad han tycker är självklart är även att han ska sova i soffan, vi har lite olika uppfattningar där *hmm*. Han är också väldigt bra på att linda hela familjen runt sin tass ;-)





Hmm, så har han tagit med sig min toffel också..

på återhörande trevlig Alla hjärtans!

Annica

Mamma Pingla är med småttingarna

Grattis Pingla!

Jobbar denna helg så det blir inte mycket vettigt gjort... Nätter är det som gäller denan helg så visst finns det lite tid utnyttja vintern som kommit tillbaka.. Blev en tur med sparken idag igen efter trevligt besök från storstaden. Nu väntar jag på hemgjord pizza från min mästerkock som kom hem med tio röda rosor till mig idag, tack ;-) Han och barnen har varit i pulkabacken så jag tror både barn och hundar är nöjda.

Skulle egentligen varit på FRK  Bergslagens årsmöte och mottagit priset som Årets Bergslagenflat 2010 som Pingla vann :-) Men eftersom jag sov efter natten och vandringspriset redan sitter på vår vägg (Pingla vann det även 2009, vår fina kalasPingla!!! Strongt jobbat av en hund som just fyllt tre att redan erhållit det två gånger, eller hur..Lite får jag väl skryta *ler*) Vi får se hur det går i år, priset tas ju för högsta poäng där man räknar två jaktprov och två utställningar. Kan tänka mig att det dröjer ett tag innan hon är tillbaka i vänstervarv, det brukar ta lång tid för tikar få tillbaka päls efter en valpkull.



Pingla och jag

Dessutom, för att skryta lite mera, så skulle både hon och Polly få championatrosetter för de titlar de tog förra året. Hoppas någon var snäll och tog dem åt mig ;-)



Polly på nio månadersdagen då hon klarade anlagsklassen viltspår. En månad senare var hon champion på fyra raka starter!



Valparna ska snart få flytta till större valprum, nu börjar valplådan kännas trång. Den som jag kan se just nu tar för sig mest är förstfödde hanen, märkt vä fram. Först framme, vill klättra över lådkanten osv... Ska bli spännande se om det håller i sig!





Lycka!









Presenterade ju namnförslag igår och jag funderar på att byta ut ett mot ett bra förslag jag fick, R's Pyjamas Party (eller Pyjama Party utan s..).



Nöjda efter en stunds bus kryper en upp på mina ben..





Lite sprattel..



Och somnar sött..



Njut av lite fina bilder så bloggar jag mer snart!

Namnen är nog klara..

Hallå hallå, vad är det här? Massor med snö idag och det ser ut som december igen... Jag älskar vinter  med kyla och snö men nu efter förra veckans tö och blidväder så var siktet inställt på barmark... Hade lyckats pulsa upp mina skogsstigar och kommit igång med apporteringsträningen, nu känns det långt borta igen *suck*. Men februari är ju fortfarande vinter och jag antar att alla Vasaloppsåkare blev nöjda ;).



Hmmm

Skulle just till att tipsa om att FRK Östra ska ha Working Test 17/4 men nu känns det plötsligt långt bort... Tyvärr blir ju valpträffar och träningsträffar också skjutna på framtiden tills snön ger sig lite..



Matdags. Har börjat med tre sklar nu så alla får plats...


Fortfarande hemma med Engla men eftersom Malins klass hade sovit över i skolan så var hon ledig idag och kunde sällskapa med lillasyster när jag gick ut med hundarna... Vad de gjorde i skolan under natten undrar jag, ingen aning vad de kan ha lärt sig... Men nåt som gjorde henne trött iallafall, hon somnade på soffan till Skönheten och Odjuret ;-)



Valparna har nu börjat få vara utanför valplådan och det är nytt och spännande. De är vakna mer för varje dag och börjar vidga sina vyer.



Tror jag har funderat klart på namnen, det ska ju som ni vet bli en "partykull". Visst blir det bra efter en sån tik som Pingla, hon är ju en toppenpingla, kalaspingla och partypingla :)

Tyck gärna till om namnen, de är inte inskickade...
Hanar
 
R's Party Animal
 
R's Life's Just  A Party
 
R's Where's The Party
 
R's Partying Every Day
 
R's Devil's Party
 
Tikar
 
R's It's My Party
 
R's Get The Party Started

Alla i kullen hänger med bra, de tär lite storleksskillnader men alla följer sin egen kurva bra, de ökar i vikt och hänger med i utvecklingen! Just nu är de kommit in i de allra viktigaste veckorna av sina liv, mellan 3 till tolv veckor sker socialiseringsperioden och det är väldigt viktigt att valparna får uppleva och lära känna nya människor, andra djur än mamman och nya miljöer, nya underlag och nya föremål. En valp som inte blir van vid olika miljöer eller olika människor kommer alltid bli mer otrygg. Spännande veckor nu och framöver!!!!

Ha det gott,

Annica

Världens sju underverk

Ja, det är ju här de bor, i vår valplåda :)



Överst är största hanen, märkt hö sida

Så roligt nu när de blivit tre veckor lite drygt, de blir mer medvetna om omvärlden för varje dag och mer pigga och alerta. Det är verkligen något av ett "Sesam öppna dig" när de fyller tre veckor, plötsligt blir de medvetna om vad som händer och sker. Och det stämmer ju bra även för vargarna, det är vid denna ålder vargvalparna för första gången sticker nosen utanför boet ;-)



Tik med ridge



Minsta tiken

Valparna har börjat brottas lite grann och de viftar på sina söta svansar och krumbuktar sig när det vankas mat. Allra bäst är fortfarande mamma Pingla och hon har en ängels tålamod med sina ivriga barn.



Förstfödde vä fram. Långa klor, nu är de klippta ;-)



Bus!


Vackert väder idag så vi fick en skön promenad tillsammans efter att Thomas vaknat. Normalt jobbar han ju inte skift längre men eftersom jag fortfarande är hemma med prick-Engla så fick han hoppa in och nattjobba ;-) Prickarna börjar ge sig och inga fler har kommit. Tror Engla tycker det är mysigt här hemma på dagarna, hon gillar att pyssla så det blir pärlplattor, pussel och spel. Alvin tycker det är lite orättvist att han måste iväg på morgnarna, han kan också tänka sig mysa framför Tv:n och hasa runt i morgonrock..



Hallå, jag vill ut! Dags ha översta luckan stängd...



Pingla i köket.. Kockens bästa vän, städar alltid upp om något tappas..

Pingla fick idag följa med mig och Polly ut på ett träningspass också och gissa om den lilla svarta damen tyckte det var kanon! Gick som ett frimärke vid min sida och sen var det fullt ös då hon skulle jobba. Kunde inte låta bli springa ystra galopphoppskuttsprång på första apporten i ren glädje men sen skötte hon sig utmärkt. Bra också för Polly att Pingla är med, Polly har inte riktigt någon förståelse för att hon ska sitta och vänta.. Men skötte sig ändå fint och satt okopplad och tyst, ser däremot på henne att skulle jag bara sagt "Po..." så hade hon fait iväg som en kanonkula. Blev ingen lång träning men det var roligt att ha med en träningsladdad Pingla och nyttigt för Polly lära sig vänta på hennes tur..



Fint uppträde vid maten

Hela familjen har tagit Malte till våra hjärtan, han är verkligen en cool kille som charmar alla. Springer obekymrat en sväng med de stora i skogen, smyger sig upp bredvid husse i soffan och tar allt med en klackspark. Mycket duktig och koncentrerad vid lekövningar men de sker ännu bara på hemmaplan.

Ha det fint!


Växer s det knakar!!!!!!!!!!

Vilken tur för oss att de flesta verkar ha haft vattkoppor, det gör att vi inte är helt isolerade utan folk kommer på besök ;) Kul tycker vi eftersom både barn, hundar och vuxna uppskattar sällskap!



Engla har inte fått några fler koppar nu och ganska många verkar ha börjat torka, kliar gör de förstås och jag är glad att vi fått Tavegyl så hon kan sova gott. Jag kommer som sagt vabba i veckan som kommer men även försöka jobba lite med mina studier samt att det ska hållas förhör med mig efter förra veckans dödsskjutning i Eskilstuna, det gör det med alla som varit inblandade. Ni får hålla tummarna för att Engla kan pyssla med annat just då för det är ju viktiga saker.. Konstigt det där med barn, så fort de märker att man är upptagna med ngot viktigt är det som de bara måste ha all uppmärksamhet....

Har kommit igång bra med min egen träning och idag var faktiskt första gången sen jag började igen som jag verkligen fick den där endorfinkicken, härligt! Glad jag har stått ut ox-passen ;)





Skönsång..



Härlig dag idag och vi hann med både en skön promenad och sedan gick jag och Polly ut och tränade. Synliga dirigeringar med störning blev det idag. Hon har fått tillbaka tempot nu efter löpsvackan och denna träning var nyttig för henne, on har lite svårt släppa en störning. Pingla följer bara med på promenaderna än så länge men jag ska nog testa här i veckan hur hennes form träningsmässigt är. Tror nog att det blir mycket basicträning, hennes huvud är fullt av gröt just nu.. Är det inte det man säger om ammande mammor *ler*





Besök har vi också haft och Pingla njuter av att vissa upp sina underverk. Ja, för alla utom för Malte då.. Han är inte välkommen upp kolla på de små och det tycker jag Pingla har alldeles rätt i. Hans tur kommer som lekfarbror när de är lite större.. Nu fyller valparna tre veckor imorgon och denna helg så har vi som sagt haft trevligt sällskap. Pingla har inget emot att förevisa sina små och hon njuter av att vara i centrum. Polly och Malte gillar också när huset är fullt av folk, för dem är det rena julafton ;)



Malte försöker se farlig ut


På tal om julafton så firade vi faktiskt julafton igår hur otroligt det än låter, vi har inte förrän nu lyckats hitta en ledig helg då vi har kunnat träffa brorsan med familj sedan julen, helt galet! Kusinerna har mycket skoj ihop och självklart så blev det en skoj dag igår för alla inblandade. God mat också förstås och fullt röj....





Många bilder på valparna blir det, de börjar ju verkligen bli små hundar och det är så fascinerande bara sitta och titta på dem. Ni må tro att de låter väldigt skräckinjagnade när de morrar och skäller... De har också börjat brottas och leka lite och maten slurpas upp genom mun, tassar och när jag tänker efter hela kropparna... Vi ska ha en lektion i vett och etikett senare *hehe*. Roligare fota dem nu än i början då det bara blir sov eller matbilder.

 Njut av underverken!


Mat är gott!!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, Engla hade några prickar på magen igår men jag avfärdade dem lite grann, vattkoppor har hon ju haft...Både hon och Alvin hade det efter varann när Engla var ganska liten och Alvin börjat på dagis. Hon hade relativt många prickar även då så hon borde vara immun.  Men imorse så var de ännu fler och de såg bara ut som just vattkoppor. Fick komma visa upp henne på Vårdcentralen (personalen kom ut och tittade på henne i bilen, de ville ju inte att hon skulle komma in..) Och visst var det vattkoppor! Ingen debriefing idag med jobbet utan det blev att vabba istället. Jag vet Jessie, måste vara för att jag sa till dig häromdagen att jag aaaaldrig vabbar ;)






Söta Hilda på översta bilden (ja, ni vet minimonstret...) har växt på sig men ridgen på näsan finns kvar.
Mer att läsa om henne finns på matte Annas hemsida

Nedan matdags!

Så värst mycket har det inte hänt här hemma idag av naturliga skäl. Thomas tog ut de stora hundarna på en skogspromenad, man måste faktiskt ha broddar för att ta sig runt för det är rena skridskobanan... Malte följde ut på en kortis och han var tämligen obekymrad ;-)





Valparna fick ju som jag skrev igår prova på äta riktig mat för första gången under kvällen och det var verkligen jackpot ;-) Hela gänget glufsade glatt i sig mat och de har varit lika glufsiga dag... Bordskick har de däremot inte alls, det är bara avvakta tills de ätit klart och sedan fr man sanera *ler*



De är mycket mer alerta nu och när man sätter sig hos dem så börjar de vifta på svansen, så söta så <3 !

Jag hller på att uppdatera kullstatistik för tidigare kullar (har ju tid nu när jag är hemma med Engla.. Hon föredrar att titta på film och rita ;-) och för att se till att jag får med allt så går jag även in på SKK Hunddata för varje hund. Kom så till en kull och då jag kollade så såg jag att en hund fått fel resultat, jag var helt säker på att han inte varit på den tävlingen. Ringde ägaren som bekräftade att så var fallet. Hon ringde i sin tur SKK och SSRK. Efter många turer uppdagades det att man förväxlat honom med en annan flat (otroligt konsigt att det var samma ras bland alla registreringar!!) som hade exakt samma registreringsnummer men född året efter, alltså 2006 istället för 2005 på slutet. Ägaren hade lyckats få tag på den som gjort felet och jag har verkligen full förståelse för att man kan göra fel. Lite konstigt att personen i fråga då blev sur och undrade om det gjorde så mycket.. ja, det spelar stor roll!! Upptäcker man ett fel så ska det självklart åtgärdas!! Det handlar om trovärdighet! Ingen dum idé gå in och kolla ibland på hunddata, Pingla fick aldrig något cert inskrivet då hon blev BIR, i förra kullen fick Fagerstagossen Tuborg heta R's Wade In Winter istället för Wade In Water.. Och en hane jag skulle använda så stod det inte rätt ögonlysningsdatum (den hade daterats ett år tidigare än den var gjord..) på så kullen blev först inte godkänd för att vara med på valpförmedlingen...



Som sagt, jag vet att det är mänskligt att fela men man borde inte krångla när det ska rättas till..

Passa på och njut av lite bilder så blir det snart uppdaterat igen, tror det borde ta någon vecka innan Engla är helt kurant och under tiden är jag ju hemma mycket ;-)



Lite slafsande....


Uppe på benen!!!

Har jobbat två nätter och måndagsnatten var turbulent vilket ni kanske läst om i tidningarna då kollegor var tvugna öppna verkanseld mot en gärningsman som huggit ihjäl sin mamma i ett trapphus och som sedan gick till attack mot poliserna som kom till platsen. Vilken tragik och det är ingen bra känsla alltid då vi i LKC beordrar kollegor till jobb där man inte vet vad de har att mötas av. Mycket att tänka för oss som arbetar i LKC då vi ska komma ihåg på "allt" då det sker en extraordinär händelse. Imorgon ska vi ha debriefing och jag tycker att polisen i Södermanland jobbar föredömligt med "mjuka frågor" och värderingar!!



Look They Are Walkin' (ni kommer väl ihåg filmen Look Who's Talkin')



Polly löper på och visade idag under promenad med Maria att hon är duktig på att flörta då hon backade upp rumpan mot Myzak (tur att han är kastrerad...) Vi har bara ägnat oss åt promenader och då har Pingla fått följa med, det uppskattas må ni tro!



Malte är fortfarande en go och väldigt okomplicerad valp, han liknar i mångt och mycket mormor Zelda i sitt sätt och det gillar jag ;-) Han är verkligen duktig på att söka ögonkontakt med tar nu lite längre lovar på våra små promenader. Polly är idolen, han tycker allt hon gör är häftigt *ler*



Gulle!!
Och så småttingarna då, här händer det saker varje dag!! De är uppe på benen nu och blir stadigare för varje dag. Ser riktigt fina ut och är runda och goa. har jsut ställt mat åt dem så ikväll ska de få första smakportionen mat, jag räknar med en slafsig föreställning *hmm*



I måndags på två-veckorsdagen så blev det avmaskning för första gången och kloklippning förstås. Så roligt att få fortsätta dessa små juveler dag för dag *som ni hör är jag väldigt opartisk*

Hoppas det blir en ny uppis snart igen för nu händer det grejor i valplådan :P

RSS 2.0