Uppe på benen!!!

Har jobbat två nätter och måndagsnatten var turbulent vilket ni kanske läst om i tidningarna då kollegor var tvugna öppna verkanseld mot en gärningsman som huggit ihjäl sin mamma i ett trapphus och som sedan gick till attack mot poliserna som kom till platsen. Vilken tragik och det är ingen bra känsla alltid då vi i LKC beordrar kollegor till jobb där man inte vet vad de har att mötas av. Mycket att tänka för oss som arbetar i LKC då vi ska komma ihåg på "allt" då det sker en extraordinär händelse. Imorgon ska vi ha debriefing och jag tycker att polisen i Södermanland jobbar föredömligt med "mjuka frågor" och värderingar!!



Look They Are Walkin' (ni kommer väl ihåg filmen Look Who's Talkin')



Polly löper på och visade idag under promenad med Maria att hon är duktig på att flörta då hon backade upp rumpan mot Myzak (tur att han är kastrerad...) Vi har bara ägnat oss åt promenader och då har Pingla fått följa med, det uppskattas må ni tro!



Malte är fortfarande en go och väldigt okomplicerad valp, han liknar i mångt och mycket mormor Zelda i sitt sätt och det gillar jag ;-) Han är verkligen duktig på att söka ögonkontakt med tar nu lite längre lovar på våra små promenader. Polly är idolen, han tycker allt hon gör är häftigt *ler*



Gulle!!
Och så småttingarna då, här händer det saker varje dag!! De är uppe på benen nu och blir stadigare för varje dag. Ser riktigt fina ut och är runda och goa. har jsut ställt mat åt dem så ikväll ska de få första smakportionen mat, jag räknar med en slafsig föreställning *hmm*



I måndags på två-veckorsdagen så blev det avmaskning för första gången och kloklippning förstås. Så roligt att få fortsätta dessa små juveler dag för dag *som ni hör är jag väldigt opartisk*

Hoppas det blir en ny uppis snart igen för nu händer det grejor i valplådan :P

Kommentarer
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

Älskar uppisar!;)



Tufft jobb men de är tur att de finns personer som passar perfekt till vissa yrken - ja vet att ja skulle vara värdelös i vissa andra:):)



Verk jobbar oxå på med ögonkontakt men även me dummie kontakt, hålla fint å uppleva att de är ssåå roligt att ha en dummie i mattes närhet...

2011-02-03 @ 08:43:54
Postat av: Sonja

O, vad det verkar länge sén som vi följde bloggen med "vår" valp.

Han har blivit en långskank som tittar med stora ögon på världen.

Han är på g för det mesta. Och lyssnar o lär.

Vilket år som helst slutar han o bitas också.(Har blivit bättre).MVH Ossian

2011-02-03 @ 14:41:45
Postat av: Jessie

Verk biter inte alls längre...på oss iaf;)

2011-02-03 @ 16:16:51
Postat av: Åse Rönnblom Gsson

Ni gör ett bar jobb inom polisen. det är ju som du säger - ingen kan ju ana vad ni kommer ställas inför när ni skickar folk på uppdrag.

Tycker det mest tragiska är när man läser dagens tidninger om att killen varit intagen för vård, blivit utsläppt mot vårdgivarens OCH vårdtagarens vilja för att socialtjänsten (eller vad det nu är för instans som fattar såna beslut) tyckte så.



Hälsar till dig o dina kollegor via "Spanarna på Hill street" - Be careful out there...



Valparna är gudomliga!!!

2011-02-03 @ 17:47:24
URL: http://kennel.rowanblossom.com
Postat av: Irene

Oj, oj så fort tiden går! Inte länge sedan jag själv satt och spanade på Vexas kull på bloggen och undrade vilken valp som skulle kunna bli min! Nu är han en stor kille men rangliga ben och som både gillar bus och kel!

2011-02-03 @ 18:04:17
Postat av: Nina

Tack Annica för dina uppdateringar och bilder. :)

2011-02-03 @ 18:58:20
URL: http://www.retrieverliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0