Upp som en sol..

Dags summera denna sista helg av jaktprov, nu är säsongen så gott som över. Blev inte mycket till säsong för oss, först bortlottad och sedan löp..

Helgen slutade väl inte riktigt som jag hoppats, jag och Cola var iväg till Brunnsholm idag och antingen var hon rejält trött efter resten av helgens äventyr eller så börjar hon ta efter Polly och hamna i samma efter-löpsdimma..

Vi behövde inte vara där förrän tio idag, skönt. Trevligt prov som såg väldigt lätt ut, bra domare och öppen mark i en fårhage. jag gick i par med en labbe och vi fick till att börja med varsin enkelmarkering, redan där tyckte jag Cola inte var lika distinkt som hon brukar, hon är ju markeringsdrottning här hemma. Sedan vidare där jag först skulle ta en landdirigering. Jag missuppfattade domaren och trodde den var längre bort än den var, klantigt av mig. Jag såg nog vimpeln för min parkamrats vilt, annars behöver jag nog ha glasögon på oftare.. Lite tungstyrd va hon trots det korta avståndet, när hon sedan är vid fågel står jag och tycker hon ska gå längre ut *hmm*. Men fågeln kommer in och så byter vi plats och Cola får en dubbelmarkering. Den kommer in men inte heller nu med någon stil. Dags för söket och min tanke när vi börjar är "yes, nu har vi chans jobba upp oss, Cola är ju en viltfinnare av rang" Men nä, hon är inte alls sitt vanliga jag utan joggar lite lätt ut och plockar förvisso in några vilt men inte alls på ett effektivt vis utan lite mer "jaja, jag gör väl det då". Snacka om att tappa hakan! Kan väl bara konstatera att det där att hundar inte är maskiner visade sig i full blom idag.. Den jag gick i par med gjorde heller inte klart provet så det blev ett snabbt prov *harkel*

Trist att säsongen slutade så men det är bara bryta ihop och komma igen.. Cola har sovit sen vi kom hem så hon behövde nog vila..

I fredags efter att jag sovit klart så åkte jag och Malin mot Kisa och jaktprovet i Öknahult. På vägen stannade vi till hos Minna som har Melker för att träffa honom tillsammans med en bekant från Örebro. Trevligt, mycket prat förstås och gott fika ;-) Bra start på vår roadtrip med andra ord!

Vi kom ner ganska sent till Öknahult ganska sent och installerade oss i stort sett bara på vårt rum i vandrarhemmet. Sov väl sådär, både vi människor och hundar.. Svinkallt på rummet när vi kom dit och sedan blev det desto varmare men täcken och kuddar var fortfarande råfuktiga. Ja ja, vandarhem i slutet av september är lite off season. Men skönt vara på plats på morgonen!

Malin var första reserv och hade flyt och kom med, himla kul då hon hängde med på vinst eller förlust. Polly startade i nkl. Bra upplagt prov, ganska snårig terräng men inga konstigheter. Polly har sedan löpet varit väldigt disträ, hon var ju jätteduktig på KM men har annars varit i efter-löpdimma. Hon brukar ju jobba på i hög fart men gick igår mest och lullade runt. Med facit i hand så borde jag dragit henne men jag tog en chansning. Drog henne däremot från Brunnsholm idag ;-). Hon gjorde bra amrkeringar på land och vatten och ett bra linjetag. Söket började bra men hon mattades ganska fort. Hon fick en trea i nkl och det var det pris hon borde ha. Bra domare och trevligt upplägg som sagt, bara hormonstinn hund...

Ökl rutan var riktigt snårig, som en östgötsk djungel skulle jag säga *hehe*. Cola gick i första par och jag är väldigt nöjd med henne. Hon fick först en dubbelmarkering som hon fixade lätt trots att den hamnade i rejäl sly. Parkamraten gjorde en landdirigering som inte var lång men som gick över ett dike och fick man ut dem för långt åt vänster kände de viltet i båten.

Sedan var det en vattendirigering som var lååååång. Den gick diagonalt över en vik och hundarna fick inte gå upp på "fel" sida av ett par stenar. I viken låg även båten som drog lite extra. Cola var lite ohörsam och gick upp där innan hon skulle och fick sedan inte med sig apporten. Sedan en dubbel på vatten som var ganska kort och lätt, inga problem. Söket var i rejäla snår och man såg inte hunden något. Snabbt som ögat sprang hon in allt vilt, mycket duktig. Sen var det den andra hundens tur ta vatten och sök och sedan gjorde Cola landdirigeringen vilken gick bra och parkamraten gjorde landmarkeringarna.

Cola fick en tvåa och det var jag jättenöjd med, hennes styrka låg i markeringsarbetet, hennes suveräna sök med god viltfinanrförmåga samt kanske till liten del att honj iallafall gick ut i rätt riktning på vattnet även om hon tog landvägen för tidigt och misslyckades. Sen fixade vi ett godkänt spår också och det var ju bra :-) Särskilt då det tas bort från proven från årskiftet :)))

Pingla gjorde även hon ett godkänt spår och fick en trea på provet, snubblande nära en tvåa skulle jag tippa. Fina markeringar, bra landdirigeringar, bra sök men inte heller hon fick in vattendirigeringen.. Malin hade ju sett att Cola gick för snävt så hon försökte styra Pingla mer rätt ut. Då fick hon istället söket som låg till vänster i näsan..

Träffade en massa trevligt folk förstås, inte ofta jag träffar Anna men desto roligare när vi ses. Träningskompisen Annica från Eskilstuna var också där, tänk att vi måste åka till Kisa för att träffas *ler*. Hennes duktiga goldentik fick även hon en tvåa då det blev strul på vattendirigeringen även för henne. Nu jäklar få du sluta prenumerera på tvåor Annica!! Ingen hund fick en etta igår, vet inte hur det var idag.

En rolig helg är till ända, nu blir det mer tid hemma hos familje på helgerna. Ja, inte de helger jag jobbar förstås..

Ha det bäst! 

Oj oj vilken helg!!



Rani vid gropen

Ni borde vara vana vid det här laget att då det dröjer länge mellan inläggen så har vi varit ute på en massa skoj :-) Hinner ju inte gör allt på en gång!!

I onsdags var Jessie här, Värmlandsbesöken duggar tätt just nu och det är lika roligt varje gång vi ses! Vi gick en långrunda på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi upp till "pölen" där Malin med Pingla och Fixa mötte upp samt att Maria var med med lilla Sally som miljöträning.

Kanonträning fick vi, det blev en walkup i skogsterräng med avslutning träning mestadels vid vatten och inte i. Jessie skötte apportkastaren och duktiga Verk gick vant vid hennes sida och skötte sig som han skulle. Polly och Malte skötte sig också fint, Polly hade en riktig "que-dag" och det har fortsatt efter dess, löppåverkad tror jag. Har faktiskt tempat henne ifall hon skulle ha livmoderinflammation men jag tror mest det är hormonerna som spökar... Pingla knallade inte en gång *hurra* och Malin var nöjd ;)



Jessie och Verk

Hemma igen hade jag lagt ett spår till Verk och det fixade han jättefint, spårnoga och med bra tempo. Blev en kväll i soffan sen med La Famiglia..



All anledning se nöjd ut Malin!

Att Verk är en duktig spårhund visade han sedan på torsdagen då han och Jessie fixade anlagsklassen med bravur hemma i Värmland. Och Jessies härliga gammeltant tog 1a HP. Vega är still going strong!



Verk i spårartagen

Själv så var jag i Stockholm med alla barnen för att hälsa på mamma som fyllde 89 år och träffa släkten. Vi tog tåget upp och tunnelbana sedan hem till mamma som bor vid Slussen. kan säga att jag efter tjugo år i förskingringen glömt hur stressigt storstan är! Men rackarns trevligt annars träffa alla förstås!



Elin och Enzo

Fredagen blev en heldag med FART-test för fem av sju Pingla-Peakvalpar samt en "gammalhund" i form av Jina som är efter Festis och Rio.



Elli och Mascot

Hann tyvärr inte se Jina, de tjuvstartade innan jag kom dit men på Anette lät det som hon fick mycket bra tips hem.

Hann tyvärr inte få fler bilder, batteriet tog slut :(

Vill passa på gratta Pinglas "blivande" Melker som i helgen plockade snygga meriter i vänstervarv och fick med sig hem titeln NORD UCH. Grattis och en extra puss från Pingla!



Pinglavalparna är nu åtta månader och jag tycker det är en bra ålder testa dem vid. Såg en röd tråd med väldigt fina egenskaper, mycket bra nerver, rationella i sin problemlösning och med stort föremålsintresse samt stor portion arbetslust. Har man unga hundar med så mycket bra bitar är det lätt gå för fort fram, det är ju så roligt träna unga dukiga hundar!! Dessa valpar ska tränas i passivitet och förväntan för att det ska bli optimalt. Nu visade de ett stort fokus och mycket koncentration i momenten vilket var imponerande se. Men de behöver styras upp och lära sig i lugna miljöer innan de ger sig i hetluften så att inte allt är Gröna Lund!


Ett stort tack till våra härliga valpköpare som gjorde denna dag möjlig, hoppas ni tycker den var lika intressant som jag gjorde!

Lördag morgon steg jag och Malin upp tidigt och åkte iväg till Strängnäs BK där dottern och Cola skulle tävla lydnad. Nio stycken startande i tvåan  och Malin startade som nummer ett. Okoncentrerat fritt följ men sen jobbade de upp sig. Supersnygg ruta och äntligen fick de poäng på fjärren. Visserligen bara en femma pga dk men bara bryta trenden på det momentet var kanon. Samtliga hundar i klassen var "flummiga" och även i elit tyckte tävlingsledaren att hundarna var "låga" så min gissning är att det varit djur på plan under natten. Mycket vildsvin vid deras planer där de fått sätta upp elstängsel runt planerna..

Det visade sig att Malin och Cola ändå vann klassen med 162.5 poäng och ett första pris. Inget kanonprogram som sagt men ändå helt okey med tanke på hur påverkade alla hundarna var. Supergrattis till dottern som gillar äntra prispallen :)))

Stort grattis även till Pippi och Sarah som i Ödeshög klämde till med snygga 292 poäng och klassvinst i trean, du ser Sarah Pippi går som bäst när du mumlar om att pensionera henne *ler*

En supermysig eftermiddag och kväll hemma. Thomas och de små hade åkt till Åland för att fira Thomas pappa så det var bara jag och de stora. Richard och jag gick en sväng i svampskogen och sedan köpte vi och Malin kebabpizza, Ben and Jerrysglass och nya Polly (godiset, hunden smakar vi sällan på) och hade en härlig lördagsmyskväll i soffan. Underbart få vara med mina stora, kloka härliga tonåringar! Inte visste jag att vi skulle få så kul ihop när de växte upp, det är inte lätt tänka på under småbarnsåren..

Tidig morgon igår igen och så blev jag hämtade av stora Malin och Maria till Örebro och FRK Bergslagens KM och WT.

Malin startade Fixa i valpklassen och den vann de med Elli och kullbrorsan Mascot på andra plats, hurra hurra!! Superhärfigt att de valparna uppvisade på FART-testet även visade sig på tävling :)! Fixa fick därmed en inteckning i Bregils VP som även hennes mamma vunnit. Ni vet det där med äpplet från päronträdet va *ler*

Jag startade både Malte och Polly i ukl. På ett KM har vi även valpklass, ukl och veteranklass förutom nkl, ökl och elitklass som på vanliga WT. Man hade efter KM:et var klart ett vanligt WT för dem som inte tillhör sektionen eller som har andra raser.

Malte började kanon på första rutan som var en enkelmarkeringsruta där dummyn hamnade knepigt bakom kullvälta träd. Mycket nöjd med gossen, dock vet jag inte poängen. Andra rutan var en dubbelruta med en markering med skott och sedan en dirigering där man i ukl först kastade en markering till dirigeringsstället. Här visade Malte verkligen att han var ung, han tyckte det var toppen med ett dike att simma i, intresseant med ett traktordäck och snitslarna som markerade var vi skulle stå var roliga.. Men han löste uppgiften tills slut fast så många poäng blev det nog inte.. Kan även vara så att tiden var ute, tror man hade fyra minuter på sig. Vi var inte kvar till prisutdelningen så jag ska kolla upp det.. I såna fall blev det inga poäng alls.. Många unga hundar strulade på denna ruta, den nollades även av brorsan Verk och Pollys syster Lystra sedan på WT:et. Tillsammans med flera andra hundar så de var i gott sällskap :-)

Fjärde station var en walk-up och där skötte han sig fint, likadant på vattnet som i hans klass var två enkelmarkeringar på vatten där kastaren stod på andra sidan viken. Fick blåsa på honom så han inte skulle upp till kastaren, annars är jag nöjd. Trevlig attityd hade han, det var bara på dubbelstationen det blev för svårt och där förlorade vi ju mycket poäng..


Polly var riktigt bra, jag har ju de sista dagarna tyckt hon varit seg. Full pott på första station, löste dubbelstationen väldigt fint med och även de andra stationerna. Lite skönhetsfläckar här och där men på det hela taget är jag supernöjd, det var en positiv överraskning. Hon tapade sista apporten på vattnet då hon kom upp och skakade sig, det  drog ner jobbet som annnars var supersnyggt där. Hon slutade på tredje plats i ukl, så skoj! Som sagt, återkommer med poängen! Vet inte hur Malte placerade sig men nöjd ändå. Nu ska vi träna med snitslar på backen och över diken!!

Cola och Pingla startade i ökl. Malin var ganska nöjd med Pingla förutom lite strul på vattnet och att hon var väl het på första stationen som i denna klass var en dubbelmarkering bland de fallna träden. Cola fick 19 poäng med lite avdrag för fotgåendet, resten satt som en smäck. 17-17 på markerings och dirigeringsrutan. Först gick en markering och sedan skulle  de dirigeras till en plats som gick parallelt med nedslaget, lite klurigt men väldigt nöjd med bruningen som skötte sig fint. Dubbelmerking även på walk-upen där hon gick som andra hund. Nöjd även där, snabb och spikade båda. Vattnet var en dubbel som hamnade på land så de fick simma över viken. Fint och säkert även om jag tog det säkra före det osäkra och blåste på henne när hon var på andra sidan, hon såg en ryggsäck stå i mitten och jag såg hon sneglade på den...

Det slutade med att Cola vann ökl och därmed kennel Alalibras VP. Tjoho! Pingla och Malin slutade trea, det tror jag Malin är nöjd med och framförallt att Pingla inte knallade vare sig på walk-upen eller på vattnet!!

Vi åkte sedan och var som sagt inte med på prisutdelningen men är väldigt tacksamma för att Kurre och Marie tog med sig våra priser hem!!

För vi styrde istället kosan till Mariefred där Per hade andjakt. Hämtade upp dottern på vägen dit bara ;) Första gången som våra hundar var med, Jessie hängde med också med Verk och Vega, Malin hade Pingla och Fixa fick vara passiv. Jag hade Cola och Polly fick vara med sompassiv medan Malin, dottern alltså, hade Malte. Malte fick ta en and och han var mycket nöjd! Cola och Pingla jobbade på riktigt bra för att vara rookiesar, de tog både skammat och dött ;-) Jessies gammeltant jobbade på med orken tar ju slut fortare på en gamling. Och vilken nyttig träning för de unga!!

Ni kan tror vi var trötta när vi kom hem vid halv-elvataget på kvällen, hundarna här hemma har varit ute och kissat och ätit och sen har de sovit..

Tack alla goa vänner som gjorde dessa dagar till underbara dagar och härliga minnen för "tant" (har fått höra en och annan gång denna helg att jag fyllde 45 år igår..)

Annica

Såg just att de lagt upp resultaten från KM/WT:

Valpklass

1a R's Get The Party Started (Fixa) Maxpoäng o tid 3.20

2a R's Party Animal (Mascot) maxpoäng o tid 3.50


Unghundsklass

3e plac R's Walk On The Wild Side (Polly) 85 poäng (20, 18,15,17,15)


4e plac R's Watch Out I'm About (Malte) 83 poäng (19, 13, 15, 18, 18)

Vann klassen gjorde Malte och Verks halvsyrra Pleya, grattis Marianne.


Öppen klass

1a plac R's Lick It Up (Cola) 86 poäng (19,17,17,16,17)


3a plac Comics Raindrop In Blue (Pingla) 69 poäng (20,17,15,17,0)


På WT startade två Ryegatare:

8e plac R's Into The Wild (Lystra) 54 poäng (20,0,0,18,16)

10e plac R's Working On A Dream (Verk) 49 poäng (19,0,0,20,10)

På återhörande


Lite virriga..

Ja det är alla tre här hemma nu, det blev en lååång löpperiod för dem ;-) Malte har tyckt att det har varit lite jobbigt de senaste dagarna när Cola varit i höglöp, hoppas det vänder nu!

I helgen hade jag tänkt åka och titta på Eskilstunaprovet men det blev så jäktigt hinna med det innan jag skulle jobba kväll... Men attans vad skoj att Per och Zorro debuterade i elitklass med att gå till ett tredje
 pris =) Lovar gott inför nästa år!

Skönt också att de två senaste som röntgats, Miso och Lystra som är Polly-syrror, har armbågar och höfter utan anmärkning. Alltid lite pirrigt innan resultatet kommer in!

Det har mest blivit promenader här hemma, alla är som sagt påverkade av löpen som aldrig verkar ta slut.. Jo, Polly är klar och Cola går in på de sista dagarna.
Det är meningen att vi ska starta på WT på söndag och jag är ganska säker på att jag kommer ha tre ganska otyglade hundar med mig dit *hmmm* Men trevligt sällskap är jag garanterad så det får överskugga hundar som är på tårna efter lång väntan... 

Förra veckan så var Jessie, Verk och Vexa här. Gillar våra Värmlandsbesök! Verk fick ett viltspår som han fixade alldeles utmärkt. Jessie fick lite blod och klöv med sig hem så nu har de inget skylla på *hehe*. Bara ut å spåra! Vi började med att åka till ITAB i Surahammar, bra kläder för hundträning till bra priser. Definintivt väldigt bra pris på västar (ser ut som de betydligt dyrare från PAW), ryggsäckar och Muckboots. Går kolla in på nätet för att se deras utbud.

Vi tränade på eftermiddagen och det blev en bra träning med lite walk-up känsla. Malin och Pingla kom också och då blev det ju ännu roligare =) En riktigt rolig dag fick vi och det var skoj se hur duktig Verk är, väldigt lik mamma Vexa men han har nog en växel till. Fortsatte jobba även när det blev svårt. Så glad i hjärtat att Jessie beslöt sig för att ta en Vexapojke!

På fredag är det dags att FART-testa ett gäng valpar, ska bli intressant och roligt. Det blir fem från Pinglas kull, en Vexapojke och en "gammal goding" i form av Jina.

Roligt också att så många av er kommer på de två Ryegate'stränings-dagarna för Bitte Lind! Bitte har skickat ett Pm till mig som jag kommer vidarbefodra snart.

Bitte har nu lagt ut flera kurser på sin hemsida, kolla gärna in om det är något som passar! Sök på kennel Lopplådans så komemr ni även till hennes kurssida.

Ha det gott!

Annica

Kennellogga

Lugnt här hemma på träningsfronten, var ute en sväng igår men det var tre vimsiga och disträa (hmm, undrar om det heter så i plural..) hundar som alla var påverkade av löp.. Malte är duktig men har svårt hålla sig i skinnet när han ska sitta still bredvid brudarna, han vill gärna pussas lite grann ;) Brudarna är ganska sega, inte alls den farten jag är van vid.. Så idag tog vi bara en skön skogspromenad.... Tror att det är kanske en vecka kvar av löphormoner här hemma *längtar till normalt läge igen*

Karin har jobbat med en kennellogga och jag tycker det blev jättefint!! Snyggt både i svart-vitt och färg och som grädde på moset både en bruning och en svarting :) Tusen tack Karin!!!!!!!!!!!! Nu ska Micke kolla om det går fixa i praktiken också och vad det skulle kosta osv.. Kul att det är på gång!











Fint! Den svarta ska nog bara ha mörkare ögon.. Tror man kan ta den brunas färg eller vad säger ni....



Snygg tischa som vi ungdomar säger *hehe*



Jag gillar't!!!!

Tyck gärna till och ha det bäst!!!!!!!

Annica

I löpets tecken..

Träningen av hundarna går på sparlåga, har onekligen tappat inspirationen när både Cola och Polly löper och tävlandet vi skulle varit ute på gick om intet...

Polly borde vara på dygn tretton idag och brudarna som normalt sett inte är överdrivet intresserade av att vara i hundgården springer ut dit för att porra sig med varann hela dan om de bara får möjlighet *suck. Tikar är hundra gånger värre än hanar!!*. Malte är med dem när vi är med och låter dem vara om man säger till. Visst försöker han pussa på dem men är ändå väldigt duktig. Hade med mig ett par dummies ut idag på promenaden och då var han fullt koncentrerad på jobb både då det var hans tur och under passivitet. Tror det bara är bra att träna tillsammans med löpande tikar!

På dan var han iväg med Malin till Eskilstuna BK. Hon dömde Barn med hund och Malte fick vara med på en liten lydnadsuppvisning och annat smått och gott. Bra miljöträning för honom!

Själv var jag på Odlaren och tittade på lydnadstävlingar *ja, Cola skulle ha tävlat..* Malin J tävlade Pingla i tvåan och det såg trevligt ut men de missade fjärren och fick en sexa på hoppet så tyvärr räckte inte poängen till ett första pris. Men 154 p och en tredje plats är väldigt mycket bättre än vad hon gjorde i våras.. Pingla kan verkligen momenten och är en härlig hund på träning men eftersom jag tränade fel i början (eller rättare sagt tänkte inte på konsekvensen av att inte belöna på tävling..) så har det funkat kanoners på träning och kalkoners på tävling.. Ni är på rätt väg Malin, kul!

Roligt var det även att träffa trevliga och duktiga systrarna Haag och det var skoj att ni båda två åkte hem med varsitt LP idag. Nu ska vi ses oftare, eller hur??

Eftermiddagen spenderades i Stallaholmen hos svärföräldrarna och det var riktigt svettigt på balkongen. Gillar september, sköna dagar och svalt på natten ;)

Igår blev det inte mycket hundigt alls, fick rapporter från provet jag SKULLE varit på och det gjorde ju att jag suckade och pustade ännu mer *hmm*

Men en mysig dag blev det med jympa för mig och Engla och sedan lite shopping med alla kidsen efter vi hämtat Malin som jobbade på utställningen även igår.

Roligt med väst-diskussionerna! Tanken är att det tas fram en kennellogga som man både kan trycka på redan inköpta västar, jackor eller vad det kan vara. Sedan att man kanske även kan köpa in några gemensamma för dem som vill. Vi har olika tycke och smak så ett par olika är nog optimalt. Anna, du kan vara lugn.. Det kan nog bli flattar i båda färgerna ;-) Inte kan du väl gå omkring med en felfärgad jycke på västen *hehe*.

Stort grattis till Per och Zorro som i torsdags på jaktprovet på Värmdö bärgade andra ettan i ökl och numera återfinns i elitklassen! Det var ni såååå väl värda efter fyra andra pris på raken!!! Härligt!!

Nu ska vår hemmatelefon funka igen!

Ha det nu så bra så hörs vi alla goa vänner!!




Fler västar!

Tack Karin som skickat in fler förslag till förra inlägget! Du som kan sånt med design får gärna kolla upp ;-)

Många vill kanske ha en lite smidigare väst?? Man kan ju faktiskt köpa en sort man gillar och sedan kan vi ha samma tryck/broderi!

Fler förslag?  

Träningsväst Pro Light, svart

Fler bilder

Träningsväst Pro Light, svart

I lager

595,00 kr

Träningsväst Pro Light, svart Översikt

Vilken väst! Den har alla fickor du önskar. Lätt och smidigt tyg, väger endast 400g. Finns från XXXS-XL

Träningsväst Pro Light, svart Beskrivning

Träningsväst Pro Light, svart
Yttersta lagret: Microfiber material som andas
Foder: tekniskt Coolmax som håller huden torr
Västen är lätt, väger endast ca 400g!
Kragen av skönt terindatyd
Reflexband
Åtdragbar snörning i fållen
Ficka för kamprulle på vänster sida.
Stor genomgående ryggficka, tex för motivationsleksak
Två stora fickor fram, samt två fickor med dragkedja upptill.
D-ringar både på fram- och baksidan
Jami-brodyr bak, längst ner. Blå tass "Berra" på vänster axel.
Framsida och rygg fri för egen brodyr. Från XXXS-XL

Mått på västarna
Storlek- Bröstkorgen och fållens omkrets - Från nacken till fållen
XXXS - 94cm - 64cm
XXS - 100cm - 66cm
XS - 106cm - 68cm
S - 112cm - 70cm
M - 118cm - 72cm
L - 124cm - 74cm
XL - 130cm - 76cm
XXL - 136cm - 78cm

eller:

Bonak Artnr: 099-B
Träningsväst Bonak
Träningsväst Bonak från Bende med många nyheter utifrån vad ni kunder efterfrågat!
 
Träningsvästen har två stora bröstfickor fram och en lång ryggficka som går lite högre upp på ryggen. Två bröstfickor är utrustade med kardborre varav den ena kan användas till "bollficka" med kardborrefäste på tre sidor. Det finns kardborrefästen på flera ställen på västen för att fästa kampdutten i nylcot som följer med västen, se bild. Godisfickan nedertill har kardborrefästen och går att flytta till önskad sida. Godisfickan är utrustad med dragsko, som lätt kan förslutas, så inget godis trillar ut. Det finns ett smart kardborreband att kunna "knäppa" västen nedertill med, som sitter under dragkedjan, för att inte "slita" för mycket på dragkedjelås. Det sitter också ett starkare gummiband i vardera sida på västen.
 
Färger: Några av de färgkombinationer som du kan välja på är Svart/Svart, Svart/Rosa, Svart/Röd, Svart/Blå, Svart/Grå, Grå/Svart, Röd/Grå och du kan givetvis få träingsvästen helt enfärgad. Det är alltid den färg som står först som är träningsvästens grundfärg, och det andra färgvalet är på axlarna. Bende gör träningsvästen i många olika färgkombinationer, och de gör den efter ditt önskemål om färgval. Leveranstid på de ej lagerförda västarna är ca 2-3 veckor vid större beställningar och beställningar efter eget önskemål.
 
Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
 
Extra godisficka: Det går att beställa en extra godisficka. Kostnad för den är 119 Kr/st.
 
Träningsvästen vi valt att ha på lager har bendelogga på vänster framficka och godisficka. Träningsvästen går att beställas helt utan logga. Ni kan också beställa logga på både bröstficka och rygg.
 
Skriv i meddelandefältet vid er beställning vilka önskemål ni har.
 
Tips! Ni som är vana vid Bendes träningsväst vet att den kan vara något stor i storlekarna, vilket de nu i och med den "nya" västen tänkt till lite extra på, och gjort västen lite tightare över rumpan/stussen vilket gör västen något mer figursydd. Tänk också på hur mycket kläder du vill ha under din träningsväst.
Pris: 859 kr
Storlek:

RSS 2.0