I löpets tecken..

Träningen av hundarna går på sparlåga, har onekligen tappat inspirationen när både Cola och Polly löper och tävlandet vi skulle varit ute på gick om intet...

Polly borde vara på dygn tretton idag och brudarna som normalt sett inte är överdrivet intresserade av att vara i hundgården springer ut dit för att porra sig med varann hela dan om de bara får möjlighet *suck. Tikar är hundra gånger värre än hanar!!*. Malte är med dem när vi är med och låter dem vara om man säger till. Visst försöker han pussa på dem men är ändå väldigt duktig. Hade med mig ett par dummies ut idag på promenaden och då var han fullt koncentrerad på jobb både då det var hans tur och under passivitet. Tror det bara är bra att träna tillsammans med löpande tikar!

På dan var han iväg med Malin till Eskilstuna BK. Hon dömde Barn med hund och Malte fick vara med på en liten lydnadsuppvisning och annat smått och gott. Bra miljöträning för honom!

Själv var jag på Odlaren och tittade på lydnadstävlingar *ja, Cola skulle ha tävlat..* Malin J tävlade Pingla i tvåan och det såg trevligt ut men de missade fjärren och fick en sexa på hoppet så tyvärr räckte inte poängen till ett första pris. Men 154 p och en tredje plats är väldigt mycket bättre än vad hon gjorde i våras.. Pingla kan verkligen momenten och är en härlig hund på träning men eftersom jag tränade fel i början (eller rättare sagt tänkte inte på konsekvensen av att inte belöna på tävling..) så har det funkat kanoners på träning och kalkoners på tävling.. Ni är på rätt väg Malin, kul!

Roligt var det även att träffa trevliga och duktiga systrarna Haag och det var skoj att ni båda två åkte hem med varsitt LP idag. Nu ska vi ses oftare, eller hur??

Eftermiddagen spenderades i Stallaholmen hos svärföräldrarna och det var riktigt svettigt på balkongen. Gillar september, sköna dagar och svalt på natten ;)

Igår blev det inte mycket hundigt alls, fick rapporter från provet jag SKULLE varit på och det gjorde ju att jag suckade och pustade ännu mer *hmm*

Men en mysig dag blev det med jympa för mig och Engla och sedan lite shopping med alla kidsen efter vi hämtat Malin som jobbade på utställningen även igår.

Roligt med väst-diskussionerna! Tanken är att det tas fram en kennellogga som man både kan trycka på redan inköpta västar, jackor eller vad det kan vara. Sedan att man kanske även kan köpa in några gemensamma för dem som vill. Vi har olika tycke och smak så ett par olika är nog optimalt. Anna, du kan vara lugn.. Det kan nog bli flattar i båda färgerna ;-) Inte kan du väl gå omkring med en felfärgad jycke på västen *hehe*.

Stort grattis till Per och Zorro som i torsdags på jaktprovet på Värmdö bärgade andra ettan i ökl och numera återfinns i elitklassen! Det var ni såååå väl värda efter fyra andra pris på raken!!! Härligt!!

Nu ska vår hemmatelefon funka igen!

Ha det nu så bra så hörs vi alla goa vänner!!




Kommentarer
Postat av: Anna

TACK!

2011-09-05 @ 11:31:02
Postat av: Anna

Den lilla söta Ryegataren är den mest envisa knas som finns. Nåja, jag läste om hans syster idag som tydligen också kan vara rejält envis. Har man för avsikt att hitta alla änder eller ta ner fjädrarna från ett träd så gör man det. Punkt. Ge upp är inget alternativ även om matte tycker att det vore det bästa i vissa fall. Han har inte misskött sej, tvärtom. Envishet är en bra egenskap!

2011-09-05 @ 18:49:05
Postat av: Åse Rönnblom Gsson

Kan tipsa om just det där med färdiga tryck!

Så gör PeGe med alla sina firmatryck.

Han beställer ett visst antal tryck-ark i olika storlekar (ryggtryck, hjärttryck) via Timo på

FVO Screen & Textil

Ruddammsgatan 17

633 40 Eskilstuna

E-post: [email protected]

Telefon: 016-12 33 93



Då kan han antingen trycka på kläder han köper via dem eller ta med andra kläder som han vill ha tryck på (arbetsbyxor t ex) tills arken är slut. Då är det bara att beställa fler.



/Åse



2011-09-05 @ 22:05:58
URL: http://kennel.rowanblossom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0