I mellandagsviller-vallan

Hoppas ni haft en härlig jul!!
 
Så glad att jag var ledig julafton, inte kanske så mycket för min skull men barnen är ju ganska taggade inför den dagen ;-) Vi var hos min bror med familj i Stockholm och det var som vanligt ett livat gäng, tror vi är arton sammanlagt. Mamma kunde vara med vilket var kul förstås, hon kunde åka färdtjänst dit och hem.
 
Har jobbat sedan juldagen och annandagen samt inatt och man kan väl konstatera att folk fortsatt att festa *blink*
 
Nu är jag ledig till nyårsafton och det kan behövas, nu kör vi födelsedagsmaraton här hemma. Malin blir myndig idag, var sjutton har åren tagit vägen?? Men jag är sjukt stolt över den kloka och vackra dottern som föddes idag för arton år sedan. Planerna är nu att hon ska bli delägare i kenneln och det ser vi båda fram emot!!
 
 
Oj, det blev mycket kant på det kortet.. Malin en månad gammal <3 Det är några år sen nu men känns som igår!
 
 
Imorrn är det Thomas tur och han fyller 49, dags att snart börja ladda för en femtiotaggare här hemma *ler*
Och så sist ut är lilla Engla som blir sju år på söndag... Snacka om att vi tajmat det :)))
 
 
Kusin Marcus, Engla, Alvin, Richard och kusin Alice :)
 
 
Trots att tomten kanske inte hade världens bästa maskering så tror barnen fortfarande..
 
Hilda har varit här och åkte ett par dagar innan jul, hoppas Anna och Fredrik haft en underbar Thailandsresa! Hilda är en härlig hund, springer dubbelt så långt och dubbelt så fort som de andra :) Klart, med långa ben och smäcker kropp liknar hon mer än gasell... Och tofsen på huvudet fungerar kanske som turbo??
 
 
 
 
Hilda med tofs och självlysande ögon..
 
Tråkigt tycker jag att vädret inte kan bestämma sig, ena dagen snö och andra dagen slask.. Man blir rejält trött av att pulsa i snön men det är bättre än att gå på glashala vägar. Har tränat lite på gärdena med minnesmarkeringar med boll och chuck-it, bra träning både fysiskt och för näsarbetet.. Jag använder gärna "kaninbollar" eller dummies som är gjorda i galon eller REAL-dummies i snö, de blir inte lika blöta och kalla.
 
 En flygandes Malte
 
Galondummies finns hos Dragontorpets:
 
 
Såg att de hade rea på dem nu, 49 kronor st :) 250 grammare
 
Passa på grundträna inomhus nu när det är kallt och mörkt ute, tänk vad mycket tränat det blir om man passar på under reklamen på TV:n...
 
Om ni är utställningssugna så går snart anmälan för utställningen i Kumla ut, tror vi ska dit.
 
Ha det bäst!
 
Annica
 
 

God Jul!!

Vi vill passa på önska alla vi känner
 
 
Vi hoppas ni får en härlig jul med massor av skoj!!
 
Sedan laddar vi om för 2013 som vi tror hoppas kommer bli ett riktigt roligt och spännande år fullt av hundiga
händelser!!
 
Stor kram till er alla!
 
Annica med familj

På väg tillbaka..

Oj, det blev en längre konvalescens än jag tänkt mig.. Operationen gick bra och det började läka fint men sedan fick jag en iinfektion i såret som har varit ganska besvärlig. En hästdos pencillin (tabletterna är gigantiska och jag ska få i mig sex tabletter om dan!!) hoppas vi ska göra att man inte behöver ta upp och göra om det... Återbesök imorrn oh så är jag beordrad total stillhet.. Och det går väl sådär ;P
 
Typiskt när jag blev så dålig att Thomas var iväg i Ängelholm, är det inte alltis så? Hundarna har fått promenader men inte så mycket mer, skutta runt i snön har gjort dem rejält trötta iallafall.
 
Får gratta Pollys mamma Vilja som fixade till fullpott, 100/100 poäng och första placering av 40 startande, vid Rallylydnadstävling förra helgen. Med så fina poäng vann de förstås klassen och det ska bli kul följa deras framfart!
 
Polly och hennes tio syskon i "Wild-kullen" finns det också anledning gratta så här i efterskott eftersom de fyllde tre år i går. Grattis också till brorsan Bonzo som röntgats med snyggaste spirorna :)
 
 
Älskar denna bild av Pollan ;)
 
Malin var för två helger sen (sa ju att det var länge sen jag bloggade!!) iväg till Frösön med Malte på utställning. Hon åkte med tre andra tjejer, Karin, Tina och Sofia, och det låter som de hade det jätteroligt (liiiite avis!!). Dag ett blev det domarändring och den som nu hoppade in och dömde uppskattade inte Malte på något sätt.. Han var inte tillräckligt maskulin, för liten.. Ja allt :) Hon gav i och för sig åtta av elva hanar VG och inga tikar i championklass ck så man kan säga att hon skilde sig en aning i sin bedömning jämfört med många andra... Så, Malte fick för första gången VG. Jaja, nån gång händer det om man ställer ut ganska ofta. Däremot tyckte hon pälsen var okej och den är ju allt annat än bra... Han har fällt totalt men nu har det vänt, det tackar jag som dammsuger för ;) Hade hela gänget fällandes här för någon månad sen och det var liksom "små hårvalpar" överallt *hmm*
 
 
Haha, Pingla i luften :)
 
Dag två gick det betydligt bättre och han blev tredje bästa hane trots att han var ganska naken. Nu tror jag Malin är rejält taggad sätta igång med träningen till våren, det känns som Malte mognat mentalt sista tiden.
 
Nä, nu värker handen och jag får avsluta.
 
På återhörande,
 
 Annica
 

RSS 2.0