Världens sju underverk

Ja, det är ju här de bor, i vår valplåda :)



Överst är största hanen, märkt hö sida

Så roligt nu när de blivit tre veckor lite drygt, de blir mer medvetna om omvärlden för varje dag och mer pigga och alerta. Det är verkligen något av ett "Sesam öppna dig" när de fyller tre veckor, plötsligt blir de medvetna om vad som händer och sker. Och det stämmer ju bra även för vargarna, det är vid denna ålder vargvalparna för första gången sticker nosen utanför boet ;-)



Tik med ridge



Minsta tiken

Valparna har börjat brottas lite grann och de viftar på sina söta svansar och krumbuktar sig när det vankas mat. Allra bäst är fortfarande mamma Pingla och hon har en ängels tålamod med sina ivriga barn.



Förstfödde vä fram. Långa klor, nu är de klippta ;-)



Bus!


Vackert väder idag så vi fick en skön promenad tillsammans efter att Thomas vaknat. Normalt jobbar han ju inte skift längre men eftersom jag fortfarande är hemma med prick-Engla så fick han hoppa in och nattjobba ;-) Prickarna börjar ge sig och inga fler har kommit. Tror Engla tycker det är mysigt här hemma på dagarna, hon gillar att pyssla så det blir pärlplattor, pussel och spel. Alvin tycker det är lite orättvist att han måste iväg på morgnarna, han kan också tänka sig mysa framför Tv:n och hasa runt i morgonrock..



Hallå, jag vill ut! Dags ha översta luckan stängd...



Pingla i köket.. Kockens bästa vän, städar alltid upp om något tappas..

Pingla fick idag följa med mig och Polly ut på ett träningspass också och gissa om den lilla svarta damen tyckte det var kanon! Gick som ett frimärke vid min sida och sen var det fullt ös då hon skulle jobba. Kunde inte låta bli springa ystra galopphoppskuttsprång på första apporten i ren glädje men sen skötte hon sig utmärkt. Bra också för Polly att Pingla är med, Polly har inte riktigt någon förståelse för att hon ska sitta och vänta.. Men skötte sig ändå fint och satt okopplad och tyst, ser däremot på henne att skulle jag bara sagt "Po..." så hade hon fait iväg som en kanonkula. Blev ingen lång träning men det var roligt att ha med en träningsladdad Pingla och nyttigt för Polly lära sig vänta på hennes tur..



Fint uppträde vid maten

Hela familjen har tagit Malte till våra hjärtan, han är verkligen en cool kille som charmar alla. Springer obekymrat en sväng med de stora i skogen, smyger sig upp bredvid husse i soffan och tar allt med en klackspark. Mycket duktig och koncentrerad vid lekövningar men de sker ännu bara på hemmaplan.

Ha det fint!


Kommentarer
Postat av: Karen

Helt underbara är dom ju!

2011-02-08 @ 23:17:08
URL: http://lisager.blogspot.com
Postat av: Anonym

Dom två hundunderverken har bott i din valplåda. Helt rätt!

2011-02-10 @ 20:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0