Namnen är nog klara..

Hallå hallå, vad är det här? Massor med snö idag och det ser ut som december igen... Jag älskar vinter  med kyla och snö men nu efter förra veckans tö och blidväder så var siktet inställt på barmark... Hade lyckats pulsa upp mina skogsstigar och kommit igång med apporteringsträningen, nu känns det långt borta igen *suck*. Men februari är ju fortfarande vinter och jag antar att alla Vasaloppsåkare blev nöjda ;).



Hmmm

Skulle just till att tipsa om att FRK Östra ska ha Working Test 17/4 men nu känns det plötsligt långt bort... Tyvärr blir ju valpträffar och träningsträffar också skjutna på framtiden tills snön ger sig lite..



Matdags. Har börjat med tre sklar nu så alla får plats...


Fortfarande hemma med Engla men eftersom Malins klass hade sovit över i skolan så var hon ledig idag och kunde sällskapa med lillasyster när jag gick ut med hundarna... Vad de gjorde i skolan under natten undrar jag, ingen aning vad de kan ha lärt sig... Men nåt som gjorde henne trött iallafall, hon somnade på soffan till Skönheten och Odjuret ;-)



Valparna har nu börjat få vara utanför valplådan och det är nytt och spännande. De är vakna mer för varje dag och börjar vidga sina vyer.



Tror jag har funderat klart på namnen, det ska ju som ni vet bli en "partykull". Visst blir det bra efter en sån tik som Pingla, hon är ju en toppenpingla, kalaspingla och partypingla :)

Tyck gärna till om namnen, de är inte inskickade...
Hanar
 
R's Party Animal
 
R's Life's Just  A Party
 
R's Where's The Party
 
R's Partying Every Day
 
R's Devil's Party
 
Tikar
 
R's It's My Party
 
R's Get The Party Started

Alla i kullen hänger med bra, de tär lite storleksskillnader men alla följer sin egen kurva bra, de ökar i vikt och hänger med i utvecklingen! Just nu är de kommit in i de allra viktigaste veckorna av sina liv, mellan 3 till tolv veckor sker socialiseringsperioden och det är väldigt viktigt att valparna får uppleva och lära känna nya människor, andra djur än mamman och nya miljöer, nya underlag och nya föremål. En valp som inte blir van vid olika miljöer eller olika människor kommer alltid bli mer otrygg. Spännande veckor nu och framöver!!!!

Ha det gott,

Annica

Kommentarer
Postat av: Karen

Bra namn!

2011-02-11 @ 10:22:28
URL: http://lisager.blogspot.com
Postat av: Anna

Snöar det hos er? Här är det barmark och soligt och vårlikt!!Eller inte...

2011-02-11 @ 16:46:21
Postat av: Elli

Har lite 'kontaktsvårigheter' :) för tillfället! Hör av mig efter helgen, fina namn:)

2011-02-11 @ 17:06:02
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

Fina fartiga namn!



Vill inte heller ha snö nu!!

Vill ha; Valp-träningsträffar, kurser, wt, prov å bara vara ute utan att frysa ihjäl...



Ha de gôtt så länge!

2011-02-11 @ 20:22:59
Postat av: Karin och Wilmenlund

Jag tror de pluggade matte hela natten... NOT



Det är ju fantastiskt vackert med sol och snö, men kändes ändå som ett litet bakslag. Nu ser vi fram emot våren, men det är nog en månad vinter kvar. Det är precis den här tiden på året man börjar få nog av vintern. Samma visa varje år.

2011-02-12 @ 14:06:51
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0