Första gången ute!

Har spenderat ett par nätter på jobbet och då blir det sämre med bloggandet... Kylan har gjort att det varit lugnt, både arbetsmässigt och här hemma. Alvin är nu äntligen bra, kopporna har torkat men de har inte helt ramlat av.

Mycket besök blir det här hemma och valparna gillar att vara i allas mittpunkt. Idag fick de så äntligen ta första svängen utomhus eftersom vi hade plusgrader. Lite avvaktande först men sedan
blev det roligare och roligare. Nu vill jag inte ha fler bakslag vad det gäller vädret, eller hur??!!



På väg ut..








Idag testade jag och Polly för första gången lydnad på väldigt länge. Gickm riktigt bra det mesta men ståendet får vi backa med. Tränat med dummies på vägarna (snön ligger djup på alla andra ställen...) med både Polly och Pingla. Mamma Pingla är taggad till tusen, hon verkar ha saknat träningen nåt alldeles väldigt. Polly är duktig men vi måste få till att hon ska kunna släppa störningar bättre, hon låser sig gärna vid dessa. Märker inte av någon skendräktighet vilket är skönt.







Nyfiken..


Planeringen av våren går framåt, snart kommr en uppdatering under Aktiviteter.

Vexavalparna ska snart ha sin första valpträff och det blir FART-test för dem i maj, spännande!
Två av mattarna har egna bloggar där ni kan följa dem, Mozart finns på bloggen  http://madeleneswed.blogg.se/ och Hilda har en egen hemsida tillsammans med sin storasyster Hedvig, www.gyllene-vanner.se Kul för oss alla följa dem!








Blir ju väldigt mycket bilder på småvalparna av naturliga skäl. Vill passa på lägga upp lite kort på jätteduktiga Ronja (Ryegate's Legally Black) med lika duktiga matte Majken. Snacka om att en flat kan vara alllroundhund.....






Kommentarer
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

Roligt med fler bloggar att följa!

Ännu roligare med lite aktiviteter, kanske börjar vintern att få ett slut:)



Sötisarna till valpar som blir så stora!



Har Malte växt ur sitt Hurrta halsband?



Ha de bäst å krya på er!

2011-02-26 @ 07:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0