Vilken helg!

Idag blir det inga bilder, lovar att det blir en uppis med foton inom kort :-) Har varit en rolig och hektisk helg och nu när barnen har somnat (de stora är hos sin pappa..) så ska jag och Thomas äta lite varma mackor och bara softa i soffan.

Några som är mer än trötta är valparna, de har varit igång ordenligt i helgen. Igår var det förstås lite valpbesök och trevligt umgänge. Vi fick också tillfällig förstärkning bland de vuxna hundarna med gula jaktlabben Maggan som ska vara här medan husse är i England och tittar på Championship. Mmm, där skulle jag också vilja vara! På vippen att det inte blev av i år, England har fått snö och blivit
lamslaget ;-)  Maggan tillbringade kvällen bredvid Thomas i soffan och sedan i Alvins säng så hon verkar ha funnit sig väl tillrätta här hemma!

Idag så lämnade jag och Thomas tidigt huset och åkte iväg till Hammarö utanför Karlstad. Sån lyx få lämna allt och få ha en dag för oss själva! De stora barnen tog hand om hus och hem, Simon och Richard höll ordning på småsyskonen och Malin tog hand om hundarna. Perfekt! Tack våra underbara ungar!!

Först så var Malins ungdomsgrupp från Brukshundsklubben här. Valpmys i mängder blev det och så det sedvanliga fikat, hör ju liksom till :-) Perfekt träning för valparna med många olika personer mysa med, det är jätttebra det!

Lite fler besök på eftermiddagen och nu sover hela gänget djupt. Jobbigt bli gosade och beundrade en hel dag *ler*

Så var åkte jag och Thomas på vår lediga dag då?? Jo på hundutsällning :-)

Det var Polly som skulle debutera i juniorklass, detta var hennes andra utställning någonsin. Hon blir ett år om några dagar och fortfarande ung. Hennes första och enda valputsällning så blev hon BIR valp på Flatklubben fyra månader gammal. Sen bröt hon hasleden en vecka senare och det har varit en tuff tid med gips, konvalescens och rehabilitering. Har inte vetat om hon ska kunna röra sig rent och utan att halta men det viktigaste har varit att hon skulle klara sig. Så idag kändes det lite extra i hjärteroten när Pollan travade på i ringen som värsta traavhästen.

Klassvinst (ingen jättekonkurrens men ändå) och så CK på debuten, härligt härligt :-) Matten blev så glad, tänk vad vi har kämpat Pollan-Trollan och jag :-) Ja resten av familjen också förstås har varit med på resan. Ingen placering i bästatikklass men det hade jag inte räknat med, Polly är ung och har tiden för sig!!

Nu gott folk så blir det mys med maken :-)

Annica
















Kommentarer
Postat av: Helena, Vilja & Lystra

Vilken härlig revansh med CK och allt!! Heja finaste Pollan! Ja tänk vad hemskt det var när du ringde och berättade att Polly brutit hasen och att det var oklart hur det skulle gå. Så skönt att liksom få ett "kvitto" på hennes rörelser idag. Kram Och STORT grattis från mamsen, syrran och "mormor"

2010-12-05 @ 20:52:01
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Ingela

STORT GRATTIS igen till Pollys fina resultat. Det var härligt att äntligen få träffa dom 11 sötnosarna idag;)Dom flesta var ganska trötta men det var en liten, liten krokodil som det var full fart på;)

2010-12-05 @ 21:11:46
Postat av: Maria&Texas

Vilken härlig dag! Fantastiskt med CK o allt, grattis!

Själva har vi varit hemma och tränat på "vintercykling", att springa bredvid sparken. Gick hur bra som helst, tänkte det kunde vara bra motion i måttliga mängder så här när vi snart fyller ett år. Kram!

2010-12-05 @ 22:02:30
Postat av: Maria&Texas

Vilken härlig dag! Fantastiskt med CK o allt, grattis!

Själva har vi varit hemma och tränat på "vintercykling", att springa bredvid sparken. Gick hur bra som helst, tänkte det kunde vara bra motion i måttliga mängder så här när vi snart fyller ett år. Kram!

2010-12-05 @ 22:03:25
Postat av: Karin och Wilmenlund

Härligt syrran. Stort stort grattis!

2010-12-05 @ 23:23:29
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Karen

Så fantastiskt roligt för er att Polly nu är helt återhämtad från sin skada! (vad var det jag sa, haha) Grattis till CK :o)

Valparna ser helt underbara ut...

Kram från Karen

2010-12-06 @ 08:55:49
URL: http://lisager.blogspot.com
Postat av: Sarah, Pippi & Wilda

Grattis till syrrans utställningsresultat :)

2010-12-06 @ 10:05:27
URL: http://flattar.wordpress.com
Postat av: Sonja

Jättestort grattis till det fina resultatet med CK,

men så är hon ju en riktig snygging tycker vi.



Karin/Sonja

2010-12-06 @ 10:12:58
Postat av: Lisa & Röja

Stort Grattis till fina Pollys klassvinst med CK!! Jag trodde jag skrev här igår men det var nog på Fb... Hur som helst så var det jättekul att se hur Polly travade runt som om hon aldrig gjort något annat, inte ett spår av skadan:-) Röja får nog nöja sig med beundra syrran från ringside ett tag till.



/Lisa

2010-12-06 @ 10:41:47
Postat av: ulle,mio,max

Grattis här ozå till Pollans 1a me CK;);) O shit pommfritt den tjejen kan röra sig riktigt läckert;);););););) Kul o ses ozå, o ja mejlar länken till dej om de fina troseraasgarvar



Kramen Ulle,mio,max

2010-12-06 @ 12:40:59
URL: http://www.gundogs.se/mio
Postat av: Karin & co

Min mor bor i Sandviken (mitt barndomshem). Hon behöver ganska mycket hjälp därför är jag där rätt så ofta.

2010-12-07 @ 09:34:52
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0