Vilken valp blir vems....

Attans, förstår att ni är otåliga därute ;) Tänk vad den där uppfödaren tar tid på sig klura ut vilken valp som ska var.... Inte helt enkelt denna gång, de är väldigt lika till sättet de flesta. Kom gärna med förslag för vilken eller vilka ni fastnat för!!!! De som är allra mest olika är de två tikarna, lilla ettermyran och nacktiken som är med laid back och tar lite mer tid på sig men är koncentrerad när det gäller. Blir lillmonstret för impulsiv kanske.. Dessutom är hon VÄLDIGT liten. Kommer den stora tiken alerta på sig?? Visst har de med sig i bagaget men mycket är ju vad man gör dem till den... Att Polly skulle bli en racer-Polly trodde jag INTE efter det jag såg hos henne som liten ;-)



Men hall, dela med dig av benet!!



Rabettrensare ;)



De svarta hanarna är ganska lika, huvudet och svansen är mest "på" och hittar på egna små skaer medan de andra två (vä bak och hö sida) är mer kontaktsökande och följer gärna efter mig.








mamma är fortfarande bäst..



Men hon ser en aning trött ut..


Bruningarna bland grabbarna är lite olika. Största grabben är en riktig myshund som älskar mys och kel. Och så mat då!! Honom kommer man behöva hålla slank, annars kommer han bli för mycket rent kroppsligt. Minsta bruna är vä sida, han är inte lika vild som brorsorna utan lite mer behärskad. Grabbarna ö fram o hö bak är väldigt lika, mycket fart o lite självständiga. Ryggen är något mellanting, han är inte lika rejäl i kroppen som de andra två jag just beskrev utan mer "uppe på benen" och lite elegantare.



Kolla valpen som lipar ...



Ganska söt..

En brun gosse kommer stanna här, det kommer bli Malins hund som hon ska träna själv. Jag har som "krav" att han ska heta på "P" efterom våra "P"hundar här hemma är så trevliga (Vexa är ju inte döpt av oss....). Jag tycker Pralin är fint och passar bra ihop med en annan choklading, alltså Polly. Malin protesterar och vi är kanske överens om Pettson.. Pixel är också fint men det är Malin som bestämmer (jag bara lägger mig i...) Fortfarande två valpar kvar tinga, en svart och en brun hane.





Imrorgon är det Stora Stockholm och Richard kommer vara valpvakt medan resten av familjen åker till Stora Stockholm (de har lekrum för barnen!!!) och förlustar oss. Själva utställandet är inte prio ett, det är mest träffa folk och shoppa *hmm* som lockar. Polly är ju bara barnet och jag är säker på att det kommer många fina flattar dit. Bra miljöträning blir det!!!



Alvin och Engla nyfriserade och s lilla monstret..
Roligt att valparnas "farmor och farfar" Karin och Thomas kommer hit efter utställningen för att beundra våra barn. Ska bli skoj se om de tycker det finns ngon eller några som liknar Poker.

Idag var det runt nollan så valparna kunde vara ute och härja en längre stund. Bra med busiga valpar, nu har jag fått röjt i carporten.. Var liksom tvungen :-)



Kenneklubben har inte bara skrivit fel namn i stamtavlorna utan även glömt skicka med köpekontrakt.. Tur jag såg det igår, de ska hinna hit i tid innan valparna flyttar.



Roligt roligt ska vi ha nästa år vecka 30. Jessie, Ulle och jag har anmält oss till Fegenlägret, platserna tog slut samma dag som lägret las ut (finns kanske reservplatser kvar). Träna hund för danska instruktörer, åka och shoppa på närbelägna Ullared (stora plånboken ska med..) och nära till fina städer som Falkenberg och Halmstad. Okey då, lite töl (värmländska för snacka) lär det också bli!!

Nu ska vi äta fondue, ett sjuttiotalsklassiker som håller än..

Ha det bäst nu!!!

Annica


Kommentarer
Postat av: Margareta och Falcon

Har skickat dummiesar och lite leksaker, som Falcon gillar när det tränas agility (som skulle vara mera just nu). Vi vill ha en lugn kontaktsökande mys och kelpojke så att han passar med våran snöskottande pojke. Vill oxå till Stockholm men Palle har utekväll med våran Kennet som tack för all hjälp, typiskt att ta den helgen jag vill att vi ska göra stockholm tillsammans.

Ha en bra helg och lycka till med shoppingen

Margareta

2010-12-17 @ 18:53:50
Postat av: Irene

Oj, så stora och stiliga alla blivit! Det känns som svansrotskillen och jag fastnat för varann!! Vi ses!

2010-12-17 @ 19:20:05
Postat av: Maria&Texas

Va roligt att Malin ska ha en helt egen hane! Längtar lite efter att Matilda blir så stor att hon kan ha en egen hund (om hon är superintresserad förstårs), då får vi en anledning att ha två!:)

Lycka till i Stockholm! (avis framförallt på shoppingen!):)

2010-12-17 @ 19:35:32
Postat av: Sonja

Verkar inte vara helt ensam om att undra vem, men vi kanske har olika önskemål förhoppningsvis.

Väntade att få se bild på lilla tiken.

Lycka till.



Karin/Sonja

2010-12-17 @ 20:06:39
Postat av: Annica

Hon är s liten att hon syns inte ;) Ska ladda upp fler bilder, tar bara en attans tid!

2010-12-17 @ 20:33:37
Postat av: Karin & co

Vad sägs om Pretzel eller Plopp (inte lika gott som Polly, men det slinker ner)

2010-12-17 @ 21:11:55
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Ingela

Önskar att det var lättare att förstå vad man vill...lite av båda tjejerna vore ju allra bäst:)Mats är fortfarande säker på att det är den STORA killen han vill ha;)Vi ses på mässan!

2010-12-17 @ 21:44:00
Postat av: ulle,mio,max

åh sikka godingar;);) Ska bli spännande o se vem jessie får med hem;) O ni ska ha en kvar;) Plopp o polly passar ju me pingla;);)

o jäklars va man ser fram emot julitumme upp



Kramen ulle,mio,max

2010-12-17 @ 22:01:33
URL: http://www.gundogs.se/mio
Postat av: Karen

Tycker såklart att han ska heta Petter. Så kan ni kalla honom för Petter N, när han inte lyder...

Vaddå, inget bra?

Jamen, det var ju bara ett förslag typ...

2010-12-17 @ 22:12:59
URL: http://lisager.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0