En milstolpe :-)

Inatt berättade valparna väldigt ljudligt att de började bli alldeles för stora för valplådan. De har ju fått prova på livet utanför och från början var de nöjda med att återvända till valplådan men nu så var det högljudda protester trots att de busat runt länge utanför.



Första slurken på vårt nya ställe



Så idag skedde stora flytten, nu har de fått utrymme så det räcker det ett gäng äventyrslystna valpar!!!!! Lite avvaktande först men sedan verkade de finna sig väl på sitt nya ställe. Nu kommer vi mer och mer ägna oss åt en eller ett par valpar år gången, de kommer få vara ensamma med familjen och våra andra hundar. De kommer även att få testa vistas på olika underlag (de har ju redan testat tidning, galon, trägolv och spån...) och få klättra samt gå små promenader. Bilåkning blir en utmaning, det tar vi på slutet... Jag kommer även testa dem i lite olika sammahang men det blir en senare fråga. Mycket spännande på gång, undrar hur jag ska hinna med julstök och jobba.. Tur att det finns köpelusekatter och jag jobbar ju mest nätter :)))



Men adventsfint har vi fått här hemma och jag fick Thomas och barnen leta stan runt för att hitta lite pynt till valparna (det måste de ju ha!!) Julstjärnor och batteridrivna adventsljus fick det bli och självklart tyckte valparna att det blev läckert *hehe*.



Mycket utrymme..

Trevliga besök har det också hunnits med, både med nya och gamla vänner. Valparna har fått mycket gos och sover nu sött... Okey, de stora hundarna ser ju  till att de får uppmärksamhet de också *blink*





Lite mat









Vexa får städa upp i matskålarna





Härlig promenad i en snöig skog blev det idag, ingen träning... Bra med lite uppehåll ibland!



Trevlig 1:a advent allesammans!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Helena, Vilja & Lystra

Åh vilka godingar man blir alldeles valpsjuk!

2010-11-27 @ 19:42:44
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Magnus med familj

Hejssan,

hälsningar från det kalla Finland. -14C hadde vi faktiskt. Oliver skulle vilja se Albin igen och väntar på mera hundar. Roligt att se dom växa sÅ fint.



Ha det så bra,

M

2010-11-27 @ 20:22:42
Postat av: Jessie

Mindre än 1 vecka kvar för nytt besök!!

Längtar, längtar nu mer än någonsin när dom har blivit så stora - nedräkningen sker för fullt till mina bebisar får komma hem!

Trevlig 1:a Advent, Kramen!

2010-11-28 @ 09:11:17
Postat av: Irene

Åh, så härliga de är! Alltmer hundlika!Och vad mysigt ni gjort för dem så här i advent! Vi ses snart!/Irene

2010-11-28 @ 11:08:09
Postat av: Sonja

O,vad söta allihopa är.

Vi är jättesugna på ett besök igen.

Trevlig advent

Karin/Sonja

2010-11-28 @ 14:37:57
Postat av: Annica

Karin och Sonja: bara höra av sig..

2010-11-29 @ 09:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0