Härlig lördag

Visst, kanske inte världens roligaste väder men november är ju sällan årets roligaste månad..

Skönt med flattar då, de tycker ju livet leker oavsett väder och vind ;-) Blir glad av att leva med flattar, deras livsglädje smittar verkligen av sig!

Valparna mår finfint, de äter med stor aptit och ligger sedan och vältrar sig i skålen. vilket ärligt gäng! Lätter nu att få lite rutiner, de äter och sover i "block" istället för att ligga och äta hela tiden.

Så idag kunde faktiskt familjen åka iväg en stund och fira Camilla på födelsedagen, mysigt! Valparna hade ätit och var mätta och pömisga när vi åkte. Visserligen var vi inte borta så länge men det känns ändå bra att komma iväg en lite snabbis tillsammans med familjen. Alvin och...  Engla han å andra sidan äta försvarliga mängder kakor och bullar...... Riktig sockerchock idag då de innan ätit pannkakor med glass hemma hos kompisar *jösses vad speedade*.



Födelsadagsbarnet. Undrar om hon blir nöjd emd denna bild där hon halvblundar?
Äh, Camilla är alltid snygg :-)

Var iväg en kortis till Odlaren där jag träffade Malin och Alfons. Lite träning inför deras tävling imorgon där de ska tävla inför nästa tävling... Nyttigt för Polly komma iväg själv, vi tränade lite grann men lät mest henne bara vara. Pingla fick inte följa med, hon är snart i höglöp.... Tror inte vi skulle blivit så polulära på klubben ;-)

En blöt och slaskig promenad hann vi också med här hemma, skönt var det med frisk luft och glada hundar som glatt hoppade i alla pölar *ler*

Ett stort, stort grattis till Sarah och Pippi (Ryegate's Bird On A Wire) som idag tog ett första pris i lydnadsklass 3. Och inte nog med det, de vann dessutom klassen och blev klubbbmästare!!! Så duktiga ni är och gissa om jag är stolt! Sämsta möjliga väder och ni gör bästa möjliga tävling =)

Nu väntar en skön lördagskväll här hemma. Inga bilder på valparna idag, nya kommer snart *lovar*

Vi ska njuta av burgundisk gryta som Thomas fixar till och jag har blivit serverad en martini med lite citronskal i... Sämre kan man ju ha det *blink*

ha en underbar lördagskväll!!

Annica


Kommentarer
Postat av: Karin och Wilma

Ja det är ju mycket roligare att leta namn istället för att t ex arbeta, städa eller annat som MÅSTE göras.



Det blir långväga kärleksresa för Pingla när det är dags. Borde väl vara dags snart. Spännande. Hur har det gått med Valle förresten, vet du?

2010-11-13 @ 22:20:11
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Håller med flattar gör liver värt att leva!!! Alltid såå goa och glada<3

2010-11-13 @ 23:26:12
Postat av: Jessie

Skönt att få se världen runtom oxå!

Undrar vad du får när du blir riktigt bortskämd av Thomas;)

2010-11-14 @ 10:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0