Oj vad dagarna går fort!!!!

Bloggen har legat nere en stund idag, vet inte varför. Hoppas det inte blir lika struligt som med Blogtown...



Mums!



Nu är de ute endel på golvet, mycket spännande! Och trött blir man..



De liksom klättrar överallt..



Och så klättrar man på morsan



Alvin myser.



...och Engla



Hela gänget! Ni ser väl Englas strumpa??



En hektisk helg har det varit, men rolig. Tror Alvin däremot upplever att jag inte riktigt hunnit med honom ända sedan jag kom hem från Luleå och han tar ut det genom att vara ganska upp och ner.. Mest ner om jag ska vara ärlig *hmmm*. Ser fram emot ganska mycket ledigt nu och då brukar det bli bättre. Idag hade däremot gärna Nannyakuten fått kommit en sväng, jösses vad tråkigt det är då man är osams nästan hela dagen.... Alvin kom ju på förra gången vi hade valpar att de här trevliga människorna som kommer och hälsar på oss sedan tar med sig en valp hem och han tycker vi ska behålla hela gänget här hemma (det tycker INTE hans mamma!!) Därför är han ganska avigt inställd till valpköpare. Kanske vi skulle behålla flera stycken så han fick pröva på hur det är ha ettt gäng busiga femmånader valpar hemma?? Eller, hmm, kanske inte...



Nu når de nästan upp till mjölkbaren ståendes!



Jessie kom med på ett hörn med..

Malin har varit med Polly på brukshundsklubben med ungdomsgruppen. Normalt sett så är ju Pingla hennes hund men nu med löpet fick hon ta Pollan-Trollan. De testade lite uppletande och Polly tog sig  an uppgiften på det enda sett Polly kan ta sig an uppgifter - full fart alltså!



Vi når överallt!! Nästan :-)

Trevligt besök från Irene och sedan så kom en lite trött Jessica. Vexa blev förstås glad träffa matte och tyckte gott Jessie kunde skippa valptittandet och bara umgås med henne. Funderar på om man inte skulle ha sittkuddar runt valplådan, det är ju ändå där vi sitter mest hela tiden..



Valparna får nu mat fyra gånger per dag och de äter alla med god aptit. Lilltjejen är fortfarande mindre än de andra men äter ändå bra. Ställer man henne bredvid någon av de stora gossarna inser man ändå så pyttig hon är...



De leker med varann och blir glad över gosstunder vilka alltid slutar med att de somnar i ens knä :-)
Tidningar går som smör i solsken men nu är valparna ritkigt mysiga ta i utom just då de ätit, de är inte längre helt sträva i pälsen av all intorkad mat..

Kloklippning funkar riktigt bra men det tar en stund med hela gänget, är väl bortåt 190 klor som ska ses över varje gång om jag räknat rätt!



Jobbade fredagnatt och sedan kom det besök från Finland, en av gossarna ska flytta dit. Alvin undrar redan när Oliver ska komma tillbaka.. Och Oliver hade hellre tagit med sig Vexa hem än någon av småvalparna. Bra betyg för det är ju de stora hundarna som ska falla en i smaken, alla valpar är ju söta.. Skönt att hemresan gick bra också!

Thomas och jag var på 40-årsfest i Katrineholm på kvällen och det var trevligt men blev sent, iallafall för sent med tanke på att att vi har ett gäng morgonpigga

och nästan lika morgonpigga barn *hmm*. Tack Malin för barn och hundvakteri!!!!



Kommentarer
Postat av: Karin och Wilma

Du kan få låna hem Miso, Lystra och kanske några till ur Viljakullen en vecka eller så, kanske Alvin blir lite av skräckt. Det blir trångt i hans säng ;-)

2010-11-22 @ 20:45:26
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Jessie

Tack för titten, vill att dessa veckor ska gå fort så ja kan få hem min "lilla" jättebäbis hem å så en fin fin pojke, Vexa´s finaste lilla "verk";)



Håller på att kurera mig fint, tänk va antibiotika kan göra en frisk fort:)



Höres!!

2010-11-23 @ 16:51:15
Postat av: StrandWiks/Wikstrand

Hej! Så många och fina valpar!

Så Jessie kunde inte hålla sig från Vexa längre:) Hälsningar

Monica

2010-11-25 @ 21:19:21
URL: http://www.wikstrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0