Hipp hipp hurra och väntans tider..

Först och främst ett jättestort grattis till alla ettåringar i Zidane-Leiakullen idag, hurraropen skallar över hela Sverige och ändå till Åland ;-)



Ett år sen..

Tänk att det var ett år sedan, jösses vad tjock Leia var på slutet.. Men det kanske var förståeligt med ett sånt gäng in magen? Det var ju faktiskt 14 stycken som trängdes där inne även om en var dödfödd. En hane föddes mycket senare och avr ganska medtagen, i början så kämpade Leia med att få igång honom. Hon tog honom i nackskinnet och la honom till juvrena men gång på gång så släppte han bara och försökte inte kämpa. Efter ett par dagar så gav Leia upp och då slutade hon bry sig om honom, fascinerande och sorgligt att se hur naturen bestämmer. Kort efter det att hon slutade med sin specialhantering av honom dog han, det var nog mening med det. Och även om sådant tillhör livet så hade vi sedan fullt upp ta hand om de andra, vilket gäng!!



Malin och liten..

Har nu börjat tempa Vexa fyra gånger om dagen. Tempen ligger ännu som den ska, runt 37.7-37.9. Hon är lite stånkig men inte farligt, har inte börjat bädda eller bli orolig. Maten äter hon efter lite öveeertalning och en portion färskfoder iblandat. Det går trööööögt och Pingla och Polly står som gamar och skulle gärna hjälpa till om de bara fick ;-) Skulle valpningen ske då jag jobbar så har Thopmas lovat komma och avlösa mig. Så bra när man arbetar på samma ställe! Thomas är nog glad slippa vara valpmorska och jag vill inte missa livets mirakel för allt smör i Småland!!



Vexa testar nya valplådan



Den duger nog..


Ska när jag är klar här vid datorn passa på och gå ut en promenad i den härliga höstluften, så vackert ute med frost och sol. Några dummies och bollar hänger med, så lätt få med sig nu i min nya fina väst :-) Återigen tack alla snälla!!



Vexas och mitt sovrum för en tid framöver...

Uppar så fort det sker något.. Inget är som väntans tider!!

Annica

Kommentarer
Postat av: Ingela

Så fin nya valplådan är! Nu är det bara att vänta med spänning på att Vexa ska inviga den<3

2010-10-26 @ 10:58:23
Postat av: Anonym

Nu nu nu....måste dom snart komma, spänningen är ooolidlig;)

2010-10-26 @ 17:17:09
Postat av: Magnus

Hei Annica,

vi hittade just nu de här kommentar fältet. Bloggen är super trevlig. Hela familjen följer med Vexa's liv på full spänning.



Hälsningar,

Magnus

2010-10-27 @ 07:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0