Och mycket skoj fortsätter hända!

Vilka härliga dagar det varit och vilka fina dagar resten av ledigheten verkar vilja bjuda på :-)

I år är vi helt lediga tillsammans, det var många år sedan...

Gick upp tidigt imorse och åkte iväg för att gå ett öppenklass spår med Cola. Lite nervös var jag allt, jag vet att hon är en attans duktig spårhund men vi hade bara tränat ett par gånger öppenspår med skott här hemma innan. Första gången så började hon söka istället för att spåra då skottet gått, sedan trillade poletten ner och efter den gången så förstod hon vad det handlade om. Tänk om jag själv vore lika snabblärd *ler*



Engla blev nog mer av en rysk Babuscka än en påskkärring.. Men var nöjd ändå :)

Som sagt, idag var det debut i öppenklassen och jag är återigen väldigt, väldigt stolt över Cola. Full pott, maxpoäng alltså och ett fint omdöme av domare Hallblom: En mycket duktig tik som spårar målmedvetet. Bra samarbete förare o hund!" Sicken trevlig inledning på påsken :)

Hemma igen så blev det lite pyssel, Pingla och hennes dotter Fixa hade kommit medans jag var borta. Malins med familj var i storstan så då blev flocken här hemma utökad.



Malte ser galen ut och Fixa är blöt om benen. Småttingarna har väldigt skoj ihop men man måste ha koll så inte Malte leker för hårt.
 
Vi åkte iväg och köpte tapeter och färg till det som ska bli vårt nya sovrum. Har nämligen kommit på den fiffiga idén att vi ska fixa iordning rummen här hemma. Alvin ska ha Barcelonas färger på väggarna, Engla rosa (hade hon sagt nåt annat hade vi blivit väldigt förvånade) och idag åkte vi som sagt och fixade till oss.



Alvin har hittat sitt påskägg vår Malin gömt.

Tänk att Thomas valde en blommig fondvägg, ljust rosa resten av rummet. Och så tjatade han att vi absolut var tvungna köpa matchande kuddar, gardiner och nytt överkast.. Ja ja, ni vet ju hur män kan vara *ljuger som en häst travar*.

Har sedan haft en mysig eftermiddag och kväll, Thomas underbara Moussaka till middag och innan den lite lax och sparris.... De små fick påskägg redan idag, kan nog bli något mer innan helgen är slut *hmm*



Glad Påsk!
När Malin kom för att hämta Fixa och Pingla så passade vi på gå ut och träna hundarna. Idag hade vi vilt framme och körde varsitt sök med Polly, Cola och Pingla. Gick riktigt bra, de jobbade på så fint.
Bra sökmönster, snabba upptag och bra avlämningar. Polly tappade kaninen på väg in men det var nog mer beroende på att greppet var väl löst. Malte fick som vanligt följa med och bara vara, nyttigt för lillman.

Ha en härlig påsk allesammans!

På återhörande,

Annica

Kommentarer
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

Grattis till Underbaraste Colan!



Sees snart igen, ska väl oxå försöka träna lite...kanske...orkar? nja..de märks - hon kan kanske vila sig i form till på måndag...;)



Ha de gott å Gla Påsk

2011-04-22 @ 10:27:09
Postat av: Sonja

Grattis till ännu ett lyckat spår!

Glad påsk till er alla.

Flenarna

2011-04-22 @ 14:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0