Västar och annat!

Är fortfarande sur över löpande tikar....Hade ju en så himla kul helg planerad!!!

Vi har länge spånat om att köpa in träningsvästar och sedan låta sy eller brodera kennellogga, namn osv på dem. Vi gjorde en för några år sedan men det har ju kommit till nya valpköpare samt att marknaden för västar och andra träningstillbehör exploderat! Snyggt tryck ska det vara förstås, tror att jag har bra kontakter.. Eller hur Jessie och Karin??

I första hand tänkte jag på väst, kanske en keps som både är praktisk och som kan (om den är ljus) användas som dirigeringshjälp. Kanske tröjor också??

Jag vill gärna höra vad ni tycker och kom gärna med förslag med allt från var man kan handla, bra grejor eller snygga tryck..

Här är några jag har tittat på:

Väst T&P Canvas
En klassisk väst som påminner lite om gamla tiders storvästar. Kostar 349:-

Brunbeige och Mörkgrå

Passar hundförare, hundtränare, jägare, fiskare, fotografer, resenärer m.fl. Västen har sammanlagt 12 fickor: Framfickor med lock och bälg + handvärmarfickor bakom. Två rejält stora Napoleon fickor som täcker hela framsidan samt två bröstfickor med blixtlås. Inuti finns telefonficka och pennficka. Baktill stor lättåtkomlig ryggficka. Innerficka med blixtlås. Sprund i sidorna för rörlighet. Västen knäpps med fyra knappar. Av kanvas 70/30% bomull/polyester 300g/m², förtvättat med smuts- och vattenavvisande easy-care behandling. Tvätt 60°C.

XS(44), S(46/48), M(50), L(52/54), XL(56), XXL(58/60), 3XL(62)






Väst T&P Forest




En mycket populär och efterfrågad modell som vi tagit fram igen på många kunders begäran. Pris 369:-



Hela framstycket i dubbelt tyg vilket ger dig två mycket rymliga Napoleonfickor. Telefonficka, bröstfickor med lock och dragkedja, sidfickor, pennfickor, stängbar innerficka. Baktill praktisk ryggficka, lättåtkomlig från höger och vänster sida. Reglerbar vidd nertill med tryckknappslåar.
Alga grön/svart


S(46/48), M(50), L(52/54), XL(56),
XXL(58/60), 3XL(62)

Materialfakta:
Mycket slitstarkt s.k. armétyg med invävda förstärkningstrådar som stoppar och begränsar revor. Av 50% bomull/50% polyester 270 g/m² som med modern nanoteknik gjorts vatten- och smutsavvisande. Insidan är lätt slipad för mjuk skön komfort. Utsatta ställen är därtill förstärkta med
mycket smidigt tyg av Cordura typ. Tvätt 60°C.

Väst TP-X




Färg Tobacco, Tea Green eller Classic Khaki Kostar 349 :-
Classic Khaki slut i 3XL.

Tea Green finns nu även i 4XL




Höftlång slitstark väst med lätt vadderad krage och axelok. Nätfodrad. Vaxbehandlingen ger västen en snygg vintage look. Kraftig tvåvägs dragkedja i front. Totalt 17 fickor bl a stora cargofickor med invändiga mindre fickor för småprylar, rymlig bröstficka för radio eller glasögon, bröstficka och framfickor med undanvikbara lock för snabb åtkomlighet, ryggficka, som är lätt åtkomlig från både vänster och höger sida, tre innerfickor med blixtlås.

Herr S(44/46), M(48), L(50/52),
XL(54), XXL(56), 3XL(58/60), 4XL(62)

Material: TP-X poplinväv; En lätt borstad s.k. 1000-väv av 65% polyester, 35% bomull. Impregnerad med bivax och paraffin vilket gör plagget smuts- och vattenavvisande.

Omvandling dam: S(36/38), M(38/40),
L(42/44), XL(46/48), XXL(50/52), 3XL(54/56)

Dessa tre är från ITAB som ligger i Surahammar och som även har postorder. De har även kepsar, tröjor mm.

Andra bra ställen ni gärna får kolla in är typ Engelsson. Sen finns det ju rena "hundaffärer" typ Paw of Sweden, Hundsystrarna mm men då är det ofast andra priser..

Kom med förslag!!

Och man måste inte ha med tryck :-)

Ha det gott,

Annica

Kommentarer
Postat av: Karin & co

Tack för tips om viltträning. Jag har fortsatt lite med vitfågel fast inte pushat henne. Provade med mås igår och hon är nyfiken, men tar den bara i vingen :-) Idag var hon lite för groggy fortfarande efter sederingen igår, men i morgon ska vi prova vilt igen.



Det vore juste om man kunde hitta en väst som är lite mer anpassad för kvinnor och inte så tjock. Jag ska surfa runt. Vi såg några på SM som var rätt så ok och som kunde sätta på tryck också. Ska fråga Helena om hon kommer ihåg vad de hette. Klart det ska vara tryck :-)



Jag ska höra runt lite om tryck, borderi på kläder också.

2011-08-31 @ 21:15:23
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Elli

Va roligt med en kennel logga:-) Väst o kebba tycker jag skulle "sitta fint".

Den nedersta västen tror jag att jag testat o den passar bra till dem som är lite mer raka i kroppen än vad jag själv är Oops :P annars så är den toppen, Skulle själv kunna tänka mig de två som är över den sista... Den "andra" lite längre modellen verkar iof oxå intressant, måste prova först OM den passar min bulliga lekamen;-))

2011-09-02 @ 19:55:11
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0