Hemma!

Ja, det har vi ju varit ett par dagar nu.. Men bloggandet har prioriterats bort i förmån för tvättande, fixande och dessutom jobbande ;-)

Vi har haft en skön semester, lämna Sverige i mitten av november är ingen dum idé.. Makadi utanför Hurghada var superfint, bad och snorkling var kanon och vädret som en svensk högsommar. Vet kanske inte om det blir Egypten nån mer gång, lite magsjuka verkar vara mer regel än undantag. Trots att vi var försiktiga så fick vi en släng av Tutancamons hämnd (heter det Montezumas hämnd i Sydamerika så...). En annan lite skum grej tycker jag är att hotellområdena är fantastiska med all tänkbar komfort och väldigt välskötta. Sen lämnar man och då är det ungefär som den Kallefilmen på julafton då de ska åka på husvagnssemester. Från underbara vyer till en sopstation.. Bara öken (och det är ju naturligt...) och en massa sopor som far runt. Men oj vad mysigt få umgås så mycket som man faktiskt gör på en semester!



Alvin och Engla fint målade



Hemma hade det gått bra, Malin har varit hemma med hundarna och tagit hand om både dem (förutom Malte som varit i storstan hos Helena!) och huset. Ja, Richard har också
varit här en del och när vi kom hem var det nystrukna gardiner i fönstren och adventspyntat :)



Början på det som ska bli ett gigantiskt vattenvärldshotell.. Klart vilket århundrade som helst :)

borta bra men hemma bäst! Nu blir det snart lite mer hundiga uppdateringar igen.. Väntar med spänning på om Malte kommer sitta som en tik och kissa i fortsättningen, Thomas har gladeligen gett alla hundarna Royal Canins specialfoder för tikar som man ger från löp och en tid in i dräktigheten :)))))





Helgen har gått åt till pepparkaksbak, besök på Torshälla marknad,  ischokladstillverkning, pepparkakshusmontering, glöggprovning.. Som ni säkert förstår äääääälskar jag denna månad.. Om det bara kommer lite snö också blir det perfekt!!!!




lovar på en snar uppdatering!

ha det bäst,

Annica


Kommentarer
Postat av: Anna, Hedvig & Hilda

Kul att ha er hemma igen, ser att ni har haft en tokhärlig semester.

Kram

Anna, Hedvig & Hilda

2011-12-05 @ 13:59:39
URL: http://gyllenevanner.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0