Det glimmar till..

Blir att blogga idag också för nu finns tiden. Jobbar två kvällar onsdag och torsdag och då blir det ingen tid.



Malte spanar in Polly



Å sen blir det bus!

Igår var verkligen en skön dag då det kändes som lite vår i luften. Bakslag idag men det är ju faktiskt bara januari... Och visst är det härligt att det är ljusare, märker stor skillnad särskilt på kvällarna. Hurra!



Pingla njuter av snön



Ikväll har vi varit iväg och tittat på Englas föreställning på dagis när de satte upp Tomteborbarna. Engla var ett troll och ett mycket sött sådant :P Hade bara med videokameran så det blir tyvärr inga kort på Troll-Engla i bloggen...



Här kommer Malte!

Har återigen tagit upp träningen på allvar igen, träningen av mig själv alltså... Kom ur fas i höstas men nu är jag tillbaka på banan igen :))) Jag tycker det mesta är roligt att träna och brukar variera så att jag inte tröttnar. Skönt vara på gång igen! Jag blir både piggare och snällare *hehe*



Pollys löp har gjort henne ganska disträ och lite loj. Känner inte igen henne riktigt vid träningen, vi får anpassa den nu när hormonerna spökar.


Pingla är verkligen en pigg och fräsch morsa, hon beter sig som de där Hollywoodkändisarna som föder barn i en reklampaus :-) Hon följer med på en liten sväng i skogen med Polly och Malte och verkar njuta av det.  Nu är det inte så jättekallt, när det var det så våågar jag inte ta ut tikarna på annat än kisspauser om de skulle få mjölkstockning.



Malte uppskattar också att få följa med och utforska världen. Skuttar runt i skogen och han får hänga med i bilen så fort chansen finns för att han ska vänja sig. Går framåt, nu är han tyst ända ner till Ica. Är en okomplicerad valp som både är cool och nyfiken. Han söker gärna ögonkontakt och har stenkoll på var hundgodisburekn är *ler*



Valparna växer och frodas, verkar som Pingla ger dem grädde istället för mjölk.. Såg attd et börjar glimma till i några av deras ögon så snart kommer ögonen öppnas. Så mysigt! Kloklippningen gick galant, ännu har de inte vett busa då..







så glad att Kicki Pilenås kommer hit och ska ha en liten kurs för oss i början av april!! Det kommer vara på ökl nivå men viktigast är att du som vill vara med är träningsvillig och har en hund som har kommit en bit på väg oavsett resultat på prov. Kommer bli kanon! Kicki är en jätteduktig instruktör och nybakad jaktprovsdomare. Vi kommer vara en liten grupp på sex sju hundar för att få kvalité. Tanken är att vi kör igång på fredag eftermiddag om möjligt. Då får Kicki se nivå och vi kan komma med särskilda önskemål om så finnes. Sen fortsätter vi kursandet på lördagen! Återkommer med mer information framåt. Hör av dig vid intresse!

Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: Anna Eriksson

Hejsan!

Och grattis till valparna! Är intresserad av att hänga på Ökl kursen så finns det plats kvar är jag jätte gärna med!! Mvh Anna

2011-01-26 @ 14:04:06
URL: http://www.kennelcatchme.com
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

Gud så söt Malte är med Dummien, Verk har inte ens fått prova på dom stora än...dom ligger i ide...



Så roligt att vi kunde få ihop ett tillfälle me Kix, kommer med priser m.m. troligen imorgon.



Nu har ja även gjort något tokigt..inte mer tokigt än vanligt men ska de fungera så måste ja börja träna NU om man säger så;)

2011-01-26 @ 20:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0