Fredag..

Hmm, kom inte på någon vettigare rubrik...

Har passat på att jobba lite dagpass denna vecka vilket jag sällan gör, nu har ju de stora barnen haft jullov och kunnat hjälpa till med hundarna. Skoj jobba "normala tider" ibland men inte min grej, nu på vintern är det ju mörkt när man kommer hem och det känns som dan är slut efter middagen i stort sett.



Trötta killar!

Igår var vi iväg till brukshundsklubben eftersom Malins ungdomsgrupp skulle bära bort agilityhinder (bättre sent än aldrig...). Malin hade emd sig Polly och honn blev rejält trött av att skutta runt i all otrampad snö och leka med kompisarna, Pingla är inte mycket till lekkompis just nu. Malte och Bosse var med och de var med inne i klubbstugan, mycket spännande. De koppletränades lite och så blev det ju bilträning också. På vägen dit så lät de en hel del men hem så sov de som stockar. Tränade Polly lite hemma på vägen och lite av lydnaden börjar faktiskt bli bra. Eller, lite bättre ;-) Skulle gärna träna i ridhus eller inomhuslokal, Kungsörs Bk har fått en jättefin. FRK Bergslagen hade förra vintern träningar i ridhus, får se om det blir likadant i är *hoppas*.



Svarta valpen har som jag redan skrivit åkt och bor i grannbyn Strängnäs. Två valpar funkar bra tycker jag även om det inte är optimalt.  Imorrn blir det däremot påfyllning, lilla Hilda (minsta tiken i kullen) kommer hit och bor några dagar då matte är på kurs med jobbet. Tror hon kommer sätta brorsorna på plats!



Pinglas mage. Och så lite valp som ville vara med...

Pingla märker man inte mycket av, jo mer än att hon stönar och stånkar lite... Hon följer med på promenaderna men är annars mest vaken då hon hör att det skramlas med matskålarna ;-) Så väldigt tjock är hon ändå inte utan ganska "normaltjock", Imorgon är det en vecka kvar tills beräknad valpning, uj vad spännande!

Over and out,

Annica

Kommentarer
Postat av: Karin & co

Oj vad fort det går, tyckte det var nyss du parade Pingla. Det kanske inte blir så många då om hon inte är så stor... (ha ha ha ha har inte du tänkt så om alla senaste tikarna/kullarna ni har haft? :-)

2011-01-07 @ 23:26:25
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Karin, Hjalmar & Krut

<(")

2011-01-08 @ 10:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0