Helgen är över..

Blev en ganska tuff helg med mycket jobba och lite sömn, alltid svårt sova när barnen är hemma och denna helg var det värre än vanligt. De har liksom inte landat efter jul, nyår och alla födelsedagar utan är som små Duracellkaniner. Igår firade vi Englas födelsedag med farmor och farfar, faster "farbror" och kusiner. Mer tårta med andra ord!! Nu känner t.om jag en viss sockerstinnhet ;-)



Engla blåser för fulla muggar!

Imorgon åker den svarta hanen, han ska först till veterinären eftersom det har gått mer än en vecka sedan kullen besiktigades. Sen kommer han flytta hem till Strängnäs där även Festis ingår i familjen. Tror Festis kommer uppfostra lilleman bra :P. Jätteskoj att familjen Vestergren ska bli med valp igen, förutom Festis har även Ceasar bott där. Han var född i en kull vi hade som var född -96. Häftigt att även de var två tikar och nio anar och födda samma datum som Vexakullen, alltså 28e oktober. Ceasar fick ett långt och liv, vill minnas att han blev dryga elva år. Som så många andra flattar var han levnadsgald ända till slutet, så typiskt för rasen att leva enligt devisen "bop t'll you drop"....



Pingla är skoj klättra på..

Nu är bara "Bosse" kvar. Att han heter så beror på att vi i Leias första kull hade en stor tik som kallades för "Tjocka Berta". Berta fick byta namn till Lissa när hon flyttade från valplådan och blev inte alls särskilt stor utan en smidig tik... I Viljas kull fanns det en stor brun hane och då blev han kallad "Big Bengt". Bengt är fortfarande en stor kille men hans familj har hållit honom föredömligt slank under uppväxten. Och kanske är Sputnik lite snyggare namn än Bengt ;-) När det så blev en rejäl gosse även efter Vexa så fick han ju lov fortsätta traditionen och då blev det "Big Bosse". Bosse föddes sist och var redan från början störst. Väldigt matglad och man måste stålsätta sig för att inte falla för hans "jag är en stackars utsvulten valp". Först var däremot lilla ärtiga ridgetiken och hon är fortfarande minst..



Bosse. Ser lite trött ut... Party Bosse med andra ord ;-)

Malin tränar Malte och han är väldigt lättlärd och nyfiken. Ja, det är de alla tre men malte är ju den som får mest systematisk träning. Malin håller på klicka in "ligg", "sitt" och ta ögonkontakt kan han. Går åt ganska mycket blodpuddingsgodis här hemma, tur man kan göra små bitar..

Har inte blivit någon träning med Polly de sista dagarna, däremot har jag och Thomas hunnit gå mysiga promenader tillsammans när de stora barnen varit hemma och varit barnvakter. Det uppskattas!



Ett skutt så är jag över..

Pingla hänger fortfarande med och äter som hon ska. Går mest bakom oss i våra fotspår men är med rundan runt. Hon är inte så stor runt midjan men har mer av en "hängbuksvinsmage". Ska bli spännande se vad den innehåller!!!

Har anmält mig till ringsekreterarkurs somk börjar i mitten av februari. Malin hade gärna velat gå också men man måste fylla 18 år. Men jag får sällskap av Åse, vi hade oberoende av varann anmält oss. Ska bli skoj! Och vi hålelr till på Amazon i Flen så vi kanske kommer förbi och beundrar Ossian med de sylvassa tänderna Sonja och Karin :-)

Apropå kurser så vill jag gärna veta om och vad ni är intresserade av. Duktiga instruktörer blir snabbt uppbokade och det är inte alltid helt lätt hitta ställen att vara på. Någon som vet förresten om man får vara på Fiskeboda med hund?? Nåt annat förslag?? Någon speciell instruktör/inriktning? Spåna på bara ;-)

Ha det bra så hörs vi!

Kommentarer
Postat av: Sonja

Du är hjärtligt välkommen att hälsa på våran Dr Jekyll och Mr Hyde.

För ca 10 år sedan var vi på Fiskeboda med klubben.

Då fanns det hus som man fick ha hund i.Hur det är nu vet jag inte,det var fint där.

Häls. Karin/Sonja och Ossian

2011-01-04 @ 13:23:41
Postat av: Karin Holmgren

Tror Bosses smeknamn kommer att bli "snygg-Bosse" !

2011-01-05 @ 11:55:22
URL: http://www.lustanskennel.com
Postat av: Karin & co

Bosse kommer ju att ha en egen fil på motorvägen, som i reklamen. Man ser faktiskt att han är stor, lite däst rentav ;-)



Skulle gärna gå spader dam kursen, men det är lite för långt att åka. Ska försöka komma med på lite andra jaktkurser i närområdet.

2011-01-05 @ 20:01:28
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: pavlina

Bosse är ju väldigt lik Whisky..! ;)

2011-01-06 @ 13:17:25
URL: http://eahunddagis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0