Livet med en (klack)spark

Sitter och väntar på middagen  och har precis blivit serverad en martini av kocken...Ser man på, då blev en stund över till att blogga... Inga foton idag men det blir det snart igen :-)

Idag har jag städat ut julen, tänk vad skönt det är! Konstigt att det är så mysigt plocka fram allt och sedan nästan ännu mysigare plocka bort det ett par veckor senare :P Och tänk vad stort det ser ut utan gran och ljust med gardiner i ljusare färger.. Men stakarna får stå kvar i fönstrena ett tag till, det är ju så mörkt ute fortfarande. Hur gör ni?

Snällaste maken satte sig imorse och åkte ner till Nyköping för att köpa en spark till mig, de är slut här i stan och tillverkarna hinner inte med alla beställningar.. Är så mycket snö i skogen hos oss nu så det kanppt går att pulsa så sparken kommer väl till pass. Har kört en vända nu på eftermiddagen med småkidsen som barlast, det var både roligt och svettigt :))) Polly skuttade med förstår men Pingla fick stanna hemma och ta det lugnt, däremot var hon med på promenad med Thomas. Thomas passade också på titta på ny bil åt oss eller iallafall kolla olika märken och modeller.. Vår gamla bil "pundarPassaten" får nog åka en sista färd till "the happy huntinggrounds" för nu är bäst före datum sedan länge passerat och det är för mycket som behöver åtgärdas. Vi vill förstås ha en kombi, det är ju ett måste med hundar och ungar. Och tänk, Thomas som varit emot husvagn sa när vi kollade runt att "det är ju bra om den har dragkrok och tillräckligt stark motor för att dra husvagn" Mmm, kommer blir superbra när vi ska åka runt på tävlingar! Men först en ny bil, husvagn ligger på önskelistan *ler*. Vi var hos en bilfirma här i stan i veckan men då försäljaren var mer intresserad visa sin polare olika funktioner på sin mobil (ja, så såg det ut iallafall) så lämnade vi efter en stund. Näpp, kommer inte handla där *morr*.

Idag så har lilla Hilda kommit hit, hon ska ju vara här medan Anna åker på kurs och Fredrik styr västerut. Barnen har genast döpt om henne till "Hilda Piraya" och även om hon är bra mycket mindre än gossarna så är det desto mer riv i henne. Hehe, ser lite skoj ut när Bosse ligger på rygg och ber om nåd med en arg liten Hilda över sig. Hon skiljer sig också väldigt vad det gäller matlust mot brorsorna. Malte och Bosse svassar runt i köket vid matdags och gör piruetter av glädje då maten serveras. Hilda äter mer på nåder och har inte riktigt tid stå kvar äta. Har strött över lite torkad vom på Hilda Huggtands mat och det gillade hon.

Skoj är det se hur duktig Malte är med Malin, när de tränar har han en ständigt viftande svans och är väldigt fokuserad på uppgiften. Åh vad han vill göra rätt!! Han prövar sig fram på ett härligt sätt och är så söt när han försöker.. Ganska bra att skolorna börjar nästa vecka så jag kan tjuvträna honom ibland :-)

ha det härligt!

Annica



Kommentarer
Postat av: Karin & co

Känner igen mycket i dagesn inlägg, ja utom det där med husvagn. Det kommer aldrig att bli akutellt. Ny bil väntas i mars (åt Peter). Min pundarpassat har under december fått spabehandling för ca 10.000:-, ganska mycket mer än vad jag skulle få om jag skulle sälja den alltså. Men jag får nog köra den tills den rostat sönder :-( Jag påpekade också att Annica minnsann får Martini i väntan på maten!!! Peter kontrade då med att han minnsann inte fick något alls han... Oups, det var visst jag som gjorde maten ikväll ;-). DUBBELT SYND OM MIG ALLTSÅ!!! Trevlig lördag, men du har väl redan somnat i soffan?!

2011-01-08 @ 20:01:16
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Karin, Hjalmar & Krut

Annica!! Du håller tassarna borta från Malte. Din uppgift är endast att betala ALLA kostnader.

<(")

2011-01-08 @ 20:50:50
Postat av: Åse Rönnblom Gsson

Pundarpassaten?! Hur kan du...? Var snäll mot den så den inte lägger av i förtid :-)



2011-01-08 @ 20:54:31
URL: http://kennel.rowanblossom.com
Postat av: Sonja

Kan rekommendera Subaru, jättebra också att dra husvagn med.

Roligt att läsa att Hilda håller stilen.

Ossian hälsar

2011-01-09 @ 19:19:27
Postat av: Annica

vi har kollat på Subaru och tycker de verkar jättebra, många nöjda köpare o bra i tester. Tyvärr verkar ägarna inte vilja sälja dem så det finns inte många på begagnatmarknaden..

2011-01-09 @ 20:35:04
URL: http://ryegates.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0