Underbara vår!!

Strulet med kameran är löst... Idag så skulle jag och storMalin träna hund och jag tyckte det var ett ypperligt tillfälle att ta lite fina bilder i det härliga vädret. Hade tagit fram "snyggfåglar" som gör sig bra på bild, fasantuppar och så.. Malin fotade men det blev liksom inget resultat.. För andra Malin hade lånat minneskortet tills sin dator *hmm*



Pingla under korvgrillning i söndags. Fullt fokus på grillen!





StorMalin fick låna Pingla och träna eftersom hennes Alfons är dålig. Hon har ju Pinglas dotter Fixa som har busat med brorsorna när vi varit ute och tränat.. Eller, satt dem på plats, det tror jag hon gick :-) Vi tränade markeringar som det blivit dåligt med under vintern. Vi gjorde en övning som går ut på att de ska ligga kvar i nedslagsområdet.



Cola vill busa med Pingla



Malin och Richard

Eftersom vi plockat fram vilt så fick hundarna köra det också, det blev varsitt sök. Malte har varit med och fått sitta passiv, bra för honom ;-)



De små

När Malin (ja, dottern alltså) kom hem så blev det en kort sväng till brukshundsklubben, vi gör allt för att vara ute i det fina vädret.. Det blåste idag och löven blåste omkring vilket gjorde Malte lite okoncentrerad, han ville sååååå gärna jaga dem..



Nu så sitter jag här nöjd efter även ha varit iväg och tränat mig själv. Fick sällskap av Malin och Ellen och Engla ville följa med eftersom det var barnpassning. Mysigt med lite tjejkväll!



Malte och småkillarna

Cola har verkligen anpassat sig fint och älskar allt vad träning och skogspromenader heter. Malte var väl å andra sidan inte hennes älskling från början men nu tycker hon att han är helt okey. Småvalparna kan hon dock klara sig utan men för de mesta slipper hon dem eftersom Malte är deras stora idol. Två valpar blir ju lätt som en pakt och de hittar på en hel del bus ihop. Just nu har de snott Thomas tofflor och springer runt med *hmm*



Enzo



Bosse



Kommentarer
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

HELA huset fullt av hundar - HÄRLIGT;)



Ja kör på valpträffen ist;) för lydnaden

Har precis betalat räkningarna å ALLA roliga hundkurser som jag ska på...= fattig:)

Men kommer bli SÅ RIK på kunskapha ha ha

2011-03-25 @ 21:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0