Nu drar vi!

Kort inlägg idag, håller på med sista packningen och om några timmar åker vi :) Egypten och Makadi Bay i två veckor står på agendan, ska bli såååååå skönt!!!!




Hit ska vi!

Hus och hundvakt på plats också :P . 


Malte är däremot inte hemma, han fick åka till storstan igår då vi avslutade uppfödarkonferensen
med Lena som tog med honom (tack) och han bor nu hos Helena med Vilja och Lystra (och resten av familjen förstås..) Jag tror Pingla snart börjar löpa så då passar det utmärkt att han bor borta under tiden. Om Pingla börjar löpa och rent av kommer i höglöp då vi är borta så får jag hjälp med det också, suveränt!



Malte åker tunnelbana..

Katt bor hemma hos Högberg Holm så Malte har träffat Misty.. Perfekt att lilleman fått åka och miljötränats, han har åkt kollektivtrafik och varit med Helena på hennes instruktörskurs. Det låter som han sköter sig :)

Får passa på gratta Maltes brorsa Verk med Jessie som kom förbi under konferensen så jag fick beundra LPI rosetten, de hade nämligen tävlat under söndagen i Eskilstuna och bärgar titeln :) Och detta trots att han "bara" fick en femma på paradmomentet inkallning då han missuppfattade matte.. Kostade nog många poäng då momenten har hög koffecient. Malin var anmäld med både Polly och Cola men har halsfluss så det blev inget tävlat.. Cola är ännu inte klar i alla moment i trean men man kan ju faktiskt avstå det som inte är färdigt..

Hela helgen har spenderats på uppfödare/medlemskonferens. Många viktiga punkter, proffsiga föreläsare och bra diskussioner.. Synd bara att det var ett fåtal av våra uppfödare som var där!!

Självklart har man även trevligt vid såna här tillfällen, man får tillfälle sitta ner och prata, utbyta erfarenheter och ha det gott :) Mastigt men bra program gjorde att vi höll på hela dagarna så det var intensivt värre.. Tänker inte skriva om innehållet, det kommer på FRKs hemsida för den intresserade. Malin blev tillsammans med ett par andra involverad i valpförmedlingen, det var på eget initiativ.. Mamman vet ju om hur mycket tid styrelsearbete tar *hmm*

Tittat på valpar har jag också hunnit med sen sista uppdateringen, som vanligt väcks valpsuget när man kollar ner bland en hög med flattevalpar. Håller tummarna att Pingla snart sätter igång. Men hon kan gärna vänta tills vi kommer hem *ler*.

Det går nå mig på Facebook för er som har mig där, annars på mailadress [email protected]

Ha det bäst!

Annica


Kommentarer
Postat av: Helena

Makadi Bay var där vi var förra gången vi var i Egypten....har för mig att hotellet hette Fort Arabesk....men kan ha blandat ihop det med det hotellet vi bodde på i sharm el sheik ;-) Ser inte ut som det är där ni bor iaf. Jodå han sköter dig väldigt bra lillgrabben. Imorgon ska han och Lystra med Perra på jobbet och då är det Viljas tur att följa ned mig ;-)

2011-11-14 @ 22:48:23
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: erika

håller tummarna för Pingla :-) ha en skön semester!

2011-11-15 @ 17:06:56
Postat av: Helena

Såg att du lagt in vårt lydnadsresultat ;-) En liten rättelse bara, vi vann inte hela Nacka cup utan vi var "bara" dagens bästa Nackaekipage (Nacka cup är inget klubbmästerskap utan en cup som är öppen för alla) ;-) Kram

2011-12-04 @ 14:43:46
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0