Dessa hormoner *aaargh*

Hmm, ingen höjdarvecka precis ur hundsynpunkt..

Tikarna är fortfarande påverkade av löpet även om jag tycker Polly sakta men säkert blir lite piggare.. Hon ligger ju nästan en vecka före Cola och jag hoppas att hennes löpdimma sakta men säkert skingras.

Vi har ju inte haft Cola vid något tidigare vid något löp och vet inte riktigt hur hon fungerar. Men idag kan vi kontatera att hon inte fungerar just nu *suck*. Flummig och okoncentrerad var hon ju redan förra söndagen på Brunnsholmsprovet och idag var hon exkat likadan på lydnadsplan.. Med tanke på att vi inte är samkörda med hennes hormoncykler så får vi väl bara bita ihop, konstatera att hon blir påverkad efter löp och agera annorlunda nästa gång.

Malin och Cola var iväg till Strängnäs och tävlade i Länsmästerskapet idag. Tycker man såg redan på platsliggningen att det inte skulle gå vägen, Cola satte sig upp så fort Malin lämnat henne och själva programmet var inte alls nåt skoj.. Okoncentrerad och slö Cola som helt tappat den fina kontakt och glädje hon brukar ha. Jag tror de skrapade ihop dryga 130 poäng *hmmm*. 

Nu får vi se vad som händer i den kommande veckan, fortsätter Cola att vara så här blir det inget tävlande på ett tag. Inget vidare kul för Malin vara på plan med en zombie till hund och Cola får ju inte ut nåt av det heller.. Mer än dåliga minnesbilder :(

Inte nog med detta, igår skulle de tävlat i Katrineholm men Cola hade inte helt återhämtat sig från den vattensvans hon fick i veckan så från denna dubbeltävling fick vi stryka henne pga av att hon inte var fit-for-fight. Läkningen gick ändå ganska fort, då jag kom hem i torsdagskväll var hon dålig och svansen hängde rejält. Fredag var i stort sett densamma men igår lördag så såg det mycket bättre ut fram på dagen, på morgonen var den lite på halvstång men på kvällen var den som vanligt.. Kan den ha påverkat henne idag? Nä, jag tror det var hormonerna..

Trist blogg idag med andra ord, just nu så känns det motigt med hundträninig och hundtävling då tikarnas löp verkligen kom olägligt. Tungt med all tid man lägger ner och det går så här men det är bara bita ihop och komma igen.  Och, ibland är det faktiskt lätt glömma bort att vi håller på med det här för att det är kul!!!!

Ha det gott!

Annica
 


Kommentarer
Postat av: Karin & co

Hoppas löpdimman inte blir långvarig. Såklart supertrist, men som tur är övergående.

2011-10-07 @ 00:21:14
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0