Det rullar på :)

Barnen sover och Thomas sitter och ömsom tittar och ömsom snarkar lite till en Harry Potter- film så jag passar på blogga lite. Som vanligt när mycket skoj har hänt så har man ingen tid till datorn.. Har iallafall varit lite effektiv och fixat iordning valparnas pärmar och fått ordning på alla papper.

Valparna börjar kännas flygfärdiga nu, det händer något under sista veckan som gör att man känner att snart är de mogna lämna oss. Jag vet att de är sååå efterlängtade i sina nya familjer och det ska bli kul följa dem framåt i livet.

Pingla har börjat spy upp mat till dem nu och hon har bara på ett par dagar börjat tunna ur rejält. Har testat valparna lite grann i all enkelhet. Rullat bollar på golv, låtit dem kolla in okända föremål osv.



Skönt att jag har några som hjälper mig med disken.. Tyvärr strular kameran lite just nu, tror
den behöver nytt minneskort. Därför blir det dåligt med foton just nu, typiskt :( Hade riggat idag så Thomas
skulle fota alla uppställda, det var bara ge upp... Men valparna var nöjda för de fick äta köttbullar då de
skulle stå fint *hehe*

Igår hade vi en härlig dag här hemma trots att vädret inte alls var härligt. Vi samlades ett gäng valpköpare (som ju också är vänner, det blir gärna så!) och jag hade lagt upp ett litet WT med fyra stationer varav en var en dubbelstation då man gick tillbaka till första markeringsrutan och gjorde en dirigering dit.

Roligt hade vi och det var så roligt se hur hundar och förare utvecklats denna vinter/vår!! Tror knappast någon av dem hade kunnat föreställa sig hur bra det kunde gå vid våra första tillfällen i vintras..

Vi hade två svårighetsgrader där slynglarna fick lite enklare och de äldre lite mer utmaningar. Roligt se vad taggade förarna blev trots att det inte var poängberäkning (denna gång), nästa gång får vi löpa linan ut med tävling och priser :)

Efteråt var det skönt gå in i värmen där finaste maken fixat iordning ett jättefint påskbord och eftersom alla deltagarna tagit med sig en massa godsaker till detta knytis så dignade borden och jag tror ingen gick härifrån hungrig *ler* Valparna fick en rejäl dos gos också och det fanns en massa spännande skor, jackor, korgar och allt möjligt för dem undersöka.. Förutom då ett gäng tvåbeningar som gärna myste lite..

Och vi fick en massa fina saker, blommor, påskägg till barnen och gott att dricka till oss.. Intogs ikväll till kyckligenchiladas, satt inte fel :) Så himla gulliga ni är!!

Tack alla för att ni kom!!! Vi blev sammanlagt sexton personer så det var trångt men jäkligt trevligt :))
Någon har förresten glömt ett par svarta ute-brallor med hänglsen här.. Hör av er!

Stort grattis till Madde och Mozart till att röntgenresultatet har kommit in och att Mozart (R's What The Doctor Ordered) har snygga A-höfter och lika snygga armbågar :)

Fick Ozzys härliga MH-protokoll och skulle gärna lägga ut det.. Nån som vet var det finns en "mall" så man bara behöver kryssa i hans rutor? Orkar liksom inte skriva ut allt igen men det hade varit kul lägga ut det här.. Tror däremot att Sonja är tämligen nöjd med sin bushund :P

Idag fick jag även härliga besked från Majken som har Ronja, TJH R LP1 LP2 R's Legally Black. De är iväg på Internationella IPO-R tävlingar i Varberg och de skötte sig med den äran här i deras debut. Ronja vann lydnaden och gjorde jättebra ifrån sig även i ruinsöket och de slutade som tvåa i dagens tävlingar, superoligt!! Nu är de även uppflyttade till A-gruppen. Inte nog med att Ronja är en härlig hund (förutom räddningen och lydnaden är hon godkänd högre klass sök) så är Majken en lika härlig människa. Så glad för din skull Majken!





Bilder från idag på Ronja och Majken, Tur att Anette var med och förevigade er!!

Fick med mig maken ut idag och han fixade långa och kluriga markeringar med apportkastaren. Gick riktigt bra! Körde sen dirigeringar och jag gör nu riktigt enkla basicövningar med Cola så vi börjar från början. Så tråkigt men säkert det enda sätt vi kan komma tillbaka på. Polly var duktig, Pingla ringrostig men ändå riktigt duktig efter en stund, Malte fick bara köra markeringar.

Alvin och jag var ute och cyklade en stund med hundarna och det gillade sonen mycket. Engla måste öva lite mer på cykligen för att bli riktigt säker. Jäklars vad jag fick kuta! Vi har med andra ord haft en trevlig och mysig påskafton här hemma även om det "bara" var vi. Brukar ju alltid åka upp till släkten på Ljusterö till påsk


Kommentarer
Postat av: Karin & co

Tack återigen! Peter och jag sa just att det är en så stor skillnad var man köper hund (inga namn, lilla röd),, vilket engagemang kennelägaren visar. Jättekul att inte bara ha köpt en hund utan få en massa vänner på köpet! Du förstår vad glad jag är att Miso äntligen har blivit en härlig hund igen. Det är en sån lättnad att se henne livsglad och arbetsvillig igen. Nu kan vi äntligen börja jobba på detaljer. Kram

(tror vi får sluta fjäska för Peter nu, han måste ju jobba lite för berömmet också. Kedja momenten så att han blir mer uthållig och klarar ett helt träningspass med så få belöningar som möjligt ;)

2012-04-08 @ 03:35:36
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Elli, Razzel o Mascot

Kan inte annat än instämma med föregående inlägg:-) Såå nöjd över mitt val av först o främst kennel o inte minst Mascot, en party gosse av rang!:-)

Att man sedan skulle få en hängiven o engagerad kennelmamma som fixar, ordnar o ställer upp på oss på köpet, gör inte ont alls <3

Kram!

2012-04-08 @ 17:14:28
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Sonja

Det var jätte trevligt trots att vädrets makter inte var med oss.

Måste instämma med de andra två insändarna om ditt engagemang.

Angående "lilla" Ossian så har han all fart man kan önska och jag förmodar att resten ligger på mig. (tyvärr)

2012-04-08 @ 18:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0