Hinner knappt blogga..

Va, det var ju nu när valparna flyttat som det skulle börja bli lugnt här hemma??!! Lilla Rea åkte i torsdags och plötsligt har alla småttingar flyttat hemifrån. Skönt men tomt på samma gång. Bra då man vet att de är i familjer som tar väl hand om dem! Trodde detta skulle bli en lugn vecka men så blev det två extra nattpass istället..

Idag så har jag, Malin och resesällskapet Åse varit i Forshaga på utställning. Klockan på fyra (huvva) och vi åkte sedan från Torshälla vid sextiden. Snabbt o smidigt till Värmlandsmetropolen, tog en två timmar så där. Framme i god tid med andra ord! Thomas och de små har varit på bio, de brukar passa på när jag är borta för jag somnar alltid i biosalonen *hmm* Igår var Engla först på disco och sedan var der premiär sova över hos en kompis, det gick bra.. Hon börjar bli stor!!

Malte var först in i juniorklassen. Han såg fin ut och bra gick det med :) Han vann klassen med ck. Extra roligt då domaren verkligen höll hårt på ck-utdelandet.. Kritik: "Välkroppad hane av utmärkt typ. Maskulint välskuret huvud, god hals. Härlig resning. Härlig kropp o bakparti. Mkt god benstomme o tassar. Härlig pälskvalité. Rör sig mkt gott för ålder". Han blev inte placerad i bästa hane, många fina och fullt utvecklade hanar på plats. Men han såg ändå väldigt trevlig ut Malins lille grabb :)))

Polly fick fin kritik och ser riktigt bra ut nu när pälsen är på plats. Men, just då hon skulle in så börjar de prata i högtalarna och det är väl det enda jag vet som Polly hatar. Hon blev som en död fisk... Det har hänt förut vid två utställningar och hon gillar verkligen inte när det pratas i högtalaren.. Får väl hyra en och köra här hemma *hehe* Hon fick ändå Excellent med fin kritik men placerade sig inte.

Igår var det på förmiddagen en mysdag med familjen. Vi var på stan och gullungarna blev klippta, åt på Mc Donalds då Malin kom till oss och shoppade loss lite. Jag är inte så mycket för att shoppa men ibland så :)

Efter lunch kom Jessie, hon var på väg till Stockholm och stannade här på vägen. Alltid lika trevligt! Vi körde med vilt och det blev en bra träning.

Hade tänkt åka och titta på Mascots MH utanför Mölntorp men det krockade med Jessies visit. Elli var nöjd med sin virvelvind (heter man Party Animal så *blink*) Hur det gick kan ni läsa på Ellies blogg http://www.ellraz.dinstudio.se Verkar som Masken hade en skojig eftermiddag!!

Missade även FRK Östras WT i Fjällnora, man kan ju inte vara överallt även om man vill...
Stort grattis till Per och Zorro som nu  blev tvåa i elitklassen med snygga 90 poäng! Bara en poäng efter ettan.. Duktigt jobbat!

Maltes syrra Hilda startade i nkl. Liten miss på en ruta gav "bara" sju på den men annars ett jättefint jobb av yrvädret. 73 poäng och en fjärde placering i en stor klass, verkligen bra!
Vilja var av helt egen vilja.. Eller ska man bara säga att det inte var hennes dag?? Fast Vilja tyckte nog inte det, hon hade säkert görskoj!!

Kul med ytterliggare ett fint hd-resultat i Poker-Vexakullen, även Ossian har A-höfter och ed ua.

Glöm inte träning här 1a maj kl 13!!

Ni med Pinglabarn, ska skriva syskonlista så fort jag hinner!!


Ha det bäst!

Annica

Kommentarer
Postat av: Helena, Vilja & Lystra

Lystra var faktiskt också med i Fjällnora :-) Jag vet inte poängen men det räckte iaf inte till uppflytt, blev kanske 50 p eller nåt med en nolla men hon gjorde 2 rutor bra och en ruta väldigt bra! Men det var lite för svårt för oss! Grattis till Per & Zorro och Anna & Hildisen!

2012-04-22 @ 22:33:08
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Bloggaren

Men Helena, då måste man ju meddela mig :))) Bra jobbat, det braiga med WT är ju att man får en känsla var man står i träningen!

2012-04-23 @ 07:01:05
URL: http://www.ryegates.se
Postat av: Sonja

Grattis till de fina utställningsresultaten!

Grattis också till söta Hildas fina debut.

2012-04-23 @ 10:12:14
Postat av: Jessie & Verk

Härliga Vexa barn, duktiga i arbete visste ja ju men snygga?!!:):)



Stort Grattis till Per & Zorro för kalas jobb i Ekl!



Kramar till Er alla



2012-04-24 @ 12:21:56
Postat av: Annika, Diesel o Indy

Hade lite att läsa igen upptäckte jag! Det går riktigt bra för dina hundar nu! Super kul och stort grattis! Mycket trevlig och upplyftande läsning!

2012-04-24 @ 22:08:35
URL: http://annikasvardag.bloggplatsen.se
Postat av: Madde & Mozart

Stort grattis till alla fina resultat=)

Vi ska på tävlingslydnadskurs 1a Maj så kan tyvärr inte komma på träningen=/ Men hoppas de blir någon mer framöver, är super taggad på jaktträning nu när bitarna sakta börjar falla på plats=)

2012-04-24 @ 22:20:47
URL: http://madeleneswed.blogg.se/
Postat av: Helena, Vilja & Lystra

Vill gärna komma på träningen men borde egentligen lägga spår och träna brukslydnad eftersom jag ska tävla nästa helg och så jobbar jag resterande veckan ;-) Kram!

2012-04-29 @ 18:32:28
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Helena, Vilja & Lystra

Vill gärna komma på träningen men borde egentligen lägga spår och träna brukslydnad eftersom jag ska tävla nästa helg och så jobbar jag resterande veckan ;-) Kram!

2012-04-29 @ 18:33:28
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Elli, Razzel o Mascot

Masken o jag kommer gärna den 1:a maj!

2012-04-29 @ 21:11:03
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0