Dagarna går fort..

Kom hem söndag kväll från västkusten, vi var fyra dagar på Daftö. Lite väl tajt med tid bara, så mycket skulle hinnas med :)
 
Vi hade med oss tikarna och Malin och Malte var på Ljusterö och i Stockholm. Hehe, folk undrade nog vad som var på gång i vårt förtält, löptikarna busade runt ordentligt där inne *suck*. Annars gick det jättesmidigt ha med alla tre, mycket miljöträning fick de också med Strömstad, Smögen och allt annat vi hittade på.
 
 
Igår blev det tvätta-packa-fixa dag samt att jag äntligen kom iväg till frissan vilket var synnerligen nödvändigt. Vi hann åka till mamma i Stockholm också..
 
Idag har vi landat på Lysingsbadet i Västervik, Malin är hemma och jobbar och har hand om Polly och Cola och Malte och Pingla är med oss. När vi kommer hem igen är löpen som tur var över!!
 
Här är riktigt fint, vädret kanske inte det bästa men annars är det jättebra.
 
Har inte blivit mycket hundträning alls förutom miljöträning då :) Då är det tur man har superduktiga valpköpare som verkligen jobbar och tränar så bra med sina hundar!! V
 
ill passa på gratta Zorro och Per som i söndags gjorde fint ifrån sig på Gyllerboda Cup och slutade som delad femma och bästa flat i ekl. Fixa och Malin gjorde flera fina rutor men på en blev det lite strul och bara en poäng. Sånt händer med en ung hund, Malin var supernöjd med hennes attityd och inställning, härligt!
 
Duktig har också Fixas bror Mascot varit och han och Elli vann Unghundsklassen på KM. Himla skoj!!!! Fina poäng blev det med :)
 
Ikväll var sista omgången i Poängjakten men jag var ju inte med.. Jessie och Verk gjorde mycket bra men dirigeringen var för svår, inte konstigt då han inte kan såna ännu... De var inte kvar till slutet så jag vet inte var de hamnade till slut i slutställningen men duktiga har de varit, Verk är ju så ung!
 
Maria och Texas har också startat, de har avrit med vid tre tillfällen och de har bara gått bättre och bättre, verkligen häftigt! Idag fick de 125 poäng, vilka framsteg ni gjort! Tror de slutade fyra totalt i klassen, hejja!
 
Nähä, lite trötta efter resandet och allt pussel då man landar på en ny camping.. Godnatt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0