Hilda och Anna vann SSRKs Ungdoms SM :)

Får nog bli ett kort inlägg trots att jag har massor att blogga om men ikväll gott folk är jag trött..
 
Varit ute hela dagen i hällande regn (inte hela dagen) och är sådär ruggig.. Många koppar te och skönaste morgon -rocken har det blivit!!
 
Idag har jag varit funktionär på Unghunds SM i SSRKs regi, attans vilket trevligt arrangemang! Så roligt att ritkigt duktiga domare var på plats för att döma, roligt för ungdomarna och roligt för mig som gick med öronen på vift hela tiden för att ta del av domaren på "min" rutas klokskap, på denna ruta var det Lena Bratsberg Karlsson.
 
Djupt imponerad över våra duktiga unga, samtliga hade fint fotgående, förde hundarna lugn och tyst, bra stadga och alla apporter i hand :) Gott folk, det här gänget kommer nafsa "gamlingarna" snart!!
 
Malin startade Malte (då valde jag inte vara funkis..) och hon var nöjd med mycket, allt utom dirigeringarna som kostade dem alltför många poäng. Men duktig i övrigt och på nån ruta dagens bästa markör. De har knappt tränat något alls tillsammans i sommar, en gång föregående vecka har det blivit allt som allt..
 
Syrran Hilda och matte Anna gjorde ett gediget jobb på alla stationer och ni som sett dem in action vet att de är grymma.. Hilda är som en liten Ferrari, massor av fart och attityd. Anna har verkligen varit superduktig träna denna härliga hund, inte alltid lätt med en hund som vill så det värker *ler*
 
 
Lilla söta Hilda och hennes duktiga matte Anna. Stolt kennelmamma!!
 
Men idag höll det med råge och de blev sammanlagt vinnare av alla klasser och därmed vinnare av Ungdoms SM, så himla skoj! Tror hennes bil måste varit knökfull med priser, attans vad med fina priser alal fick!! Och som grädde på moset valde domarna ut ett specialpris till vinnaren, de ska få följa med en av dessa på fasanjakt :)))
 
 
Igår hade vi valpträff här hemma på förmiddagen för Pinglas valpar, blev som vanligt jättetrevligt. Hoppas ni fått mailet med allt vi gick igenom! Valparna är nu fem månader och kalvbeningar. Väldigt typlika och faktiskt håller det exteriört i sig hur de såg ut då de flyttade härifrån, spännande! Valpar och förare gjorde övningarna med bravur, nu har ni lite träna på tills vi ses nästa gång!!
 
På eftermiddagen var Sonja, karin och Ossian har samt Madde med Mozart. Blev ett rejält avhopp av olika anledningar. Men det gick bra och skoj kunna koncentrera sig på "bara" två ekipage. Bara och bara förresten, vilka framsteg de gjort under sommaren! Kan ju lugnt konstatera att om förarna vill så finns det alla möjligheter avancera inom apporteringsmomenten. Härligt se hur brorsorna låg i, letade koncentrerat och använde sina näsor föredömligt. Och vilken snabb inlärning! Vi var onekligen väl värda världesn godaste toscakaka sen, tack Sonja och Karin :)
 
Tyvärr hade jag ingen kamera med varken på valpträff eller träning, nästa gång : D
 
Resten av helgen har spenderats med familjen och vi har mest tagit det lugnt.
 
Cola mår bra och imorgon går hon in på fjärde veckan.. Hon är lugn och sover mycket, inte vad vi är vana vid!!
 
Ha det bäst,
 
Annica
 

Kommentarer
Postat av: Elli, Razzel o Mascot

Stort Grattis till Anna o Hilda!! Såå tråkigt att vi inte kunde vara med i lördags, lite nyfiken på vad ni gjorde är jag ju förstås..
Mascot är på G igen så nu kör vi så det ryker ;-))
Vi har ju förstås helgen att se fram emot, ska bli jätteroligt att träffa "lydnads" Annika igen...

2012-08-27 @ 07:04:51
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Jessie & Verk

GRATTIS ANNA & HILDA!
Stolt "mormor" & brorsa gör vågen!

2012-08-27 @ 11:22:40
Postat av: Sonja

Vad gör det om det regnar när solen lyser inombords!
Vilka syskon Ossian har, och vilka förare se´n.

2012-08-27 @ 19:48:32
Postat av: Helena, Vilja & Lystra

Stort grattis till duktiga Anna & Hilda!!

2012-08-29 @ 08:47:48
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0