Kramig visit i Kramfors!

 Först Lystra och jag och sedan
 
Monumentet i Ådalen
 
NI vet hur det är, när jag inte bloggat har det varit fullt upp....
 
Cola och Lakriz
 
 
Kom hem igårkväll, sent, efter två fina dagar uppe i Kramfors. Fina på det viset att vädret var toppen, landskapet storslaget och mysigt med en två-dagarstripp ensam med maken.. Som grädde på moset fick vi till två superbra parningar mellan Cola och Lakriz så nu hoppas vi på LakrizColor här i början av oktober!!
 
Läs mer under Valpar, texten är uppdaterad (tack Åse!)
 
 
 
Höga Kustenbron, mäktigt!
 
Lakriz med ridgen ;)
 
 
Lakriz har inte parat förut och det är alltid pirrigt innan hur det ska gå, är det rätt dag, får de till det osv.. Här känns det som vi prickat rätt, härligt då resan ändå var dryga 100 mil tur och retur.. Lakriz är en härlig kille, har ju träffat honom förr och han gjorde oss inte besviken nu :)
 
Thomas och jag hann se oss omkring i omgivningarna, besöka Höga Kustenbron (mäktig!) och minnesmonument i Ådalen. En hel del shopping blev det med, tänk att man måste åka till Västernorrland för att shoppa loss *tsss*.
 
 
Malte o Malin
 
Tror helgens Flatfestival snabbt ska läggas i arkivet "glömmes". Malte fixade inte åka iväg och prestera med två löptikar hemma, han som brukar vara koncentrerad med fokus var visserligen koncentrerad.... Men bara på brudar *suck!!!!!!!*
 
 
Fixa
 
På lördagens WT blev han fyra med 66 poäng, han kan ju så mycket bättre!! Lågvattenrutan var söket, något som normalt är något han är duktig på.. Bara spring (efter brudar antar jag) och ingen näsa gav futtiga 4 poäng...
 
Stort grattis till Per och Zorro som vann Elitklassen med fina poäng!! Imponerande :) Och Zorro är verkligen en go hund.. Precis som Bamse, är man stark (och stor) måste man vara snäll!!!!!!
 
Trevlig lördagskväll och sedan sov vi (nåja, kan konstatera att jag är för gammal för våningssängar..) i samma stuga Malin, Malin, Helena och Perra med alla hundar.. Tur det var två rum!
 
 
 
Söndagen var ingen hit den heller, Malte gick upp på platsliggningen och fram till en labbetik. Hu, hade man vetat innan hur kollrig han skulle bli så skulle vi aldrig åkt.. Ingrid Tapper som är en känd etnolog hävdar att hanarna blir lika knasiga om de åker iväg från sina tikar om de vet att det är höglöp och det stämmer i Maltes fall... Han kan liksom inte prestera och då ska vi inte kräva det av honom. Blir nog inget FM för hans del heller, vi får se hur det går. Nu kommer han även få en "rapportering" att han gick fram till annan hund, huvva... Prgrammet skötte han sedan fint, nollade hoppet genom missfröstånd men annars fint, åtta på fria följet och nia på rutan som varit hans stöttesten..
 
Stort grattis till Malin och Fixa som fick LP1 med 165.5 poäng, well done! Bra jobbat även av Helena och Lystra även om det inte nådde hela vägen. Det såg fin-fint ut och hon höll ihop bra!! Förargliga nollor bara.. På't igen!
 
 Fixa blev ju riktigt snygg trimmad :)
 
Utställningen gick bättre för Malte, han vann unghundsklassen och slutade fyra bästa hane trots blekt sommarkostym..
 
Bra även för Fixa som överraskade med fint resultat, hon blev ju riktigt snygg nu efter trimning och då hon har växt på sig ;)
 
 
Vilja
 
Vilja blev oplacerad i jaktklassen och Lystra kom fyra med HP i Jaktklassen.
 
 
 
Tack för trevliga dagar allesammans!! Har säkert glömt nåt, tänk på att jag börjar bli gammal *hehe*
 
 
Träningsträffar 25e aug kl 14.00 och  22a sept kl 10.00
 
Valpträff Pingla-Melkerbarn 25e aug kl 10.00
 
Ha det bäst,
 
Annica
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika, Diesel o Indy

Snabbgenomgång!! Mitt senaste blogg inlägg se ungefär likadant ut. Trist att Malte inte var med på noterna!!

2012-08-06 @ 21:00:37
URL: http://annikawesterlund.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0