En isig dag..



Verk som sjumånadersslyngel :)

En liten snabbis så här medan barnen kollar på Bolibompa...

Hur har ni det hemma hos er, rena isbanan eller?? Här ligger det som en tunn isskorpa både på vägen och i skogen, gäller att se var man sätter ner fötterna *hmm*. Har varit på vårdcentralen idag men inte för att jag halkat utan för att jag har ont i höger hand. Imponerad av hur smidigt det gick, kom in på utsatt tid, fick ta prover på en gång efteråt och sedan drop-in tid på röntgen... Härligt när allt flyter!

Alvins fotbollssäsong har börjat med träningar inomhus. Roligt kolla på ett gäng sprudlande sjuåringar som far som tossingar efter bollen, vilken glädje!

Blev en skön om än isig promenad i skogen och Malin har tränat Malte lite hemma i sovrummet. Börjar se fint ut fjärren, han är koncentrerad och glad i sina belöningar :) Han behöver liksom de andra komma ut och träna mer i stimmiga miljöer, det kommer... Har tagit ett rejält steg framår i Pollys apportering, hon har velat kasta apportbocken bakåt i munnen. Bra tips av dottern (vilken tur man har dem!) fick det bli mycket bättre.


Glad idag då Jessie ringde (samtidigt som jag var inne på Avesldata och kollade, tror vi körde lite telepati) och sa att Verks röntgenresultat kommit in, HD A och armbågar UA, härligt! Trodde inte hon skulle kunna sig så länge, hon jobbar ju på en veterinärklinik och det har kliat i fingrarna länge :)))

Ha det gott så hörs vi!


Kommentarer
Postat av: Elli, Razzel o Mascot

Grattis till fint rtg resultat! Hoppas du själv oxå får ett "fint resultat" ;-))

2012-01-19 @ 21:38:13
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Karin & co

Ingen Jackman eller Mårtensson?



Nu har jag i alla fall uppdaterat bloggen :-)



Trevlig helg!

2012-01-20 @ 15:39:08
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0