Lite att se fram emot :)

Vad skönt att det faktiskt börjat bli ljusare nu på eftermiddagen, jag hann ut en sväng för lite träning med hundarna vid fyra-tiden, härligt! Det blev höger-vänster träning med Polly (behövs!) och raka linjer med Malte. Inget långt pass men känslan att få till en träning sådär innan det blev alltför skumt var trevlig!

En skön promenad har det också blivit och jag njuter extra mycket av att det är fruset så hundarna är torra och fina :)

Pingla hänger med bra på promenaderna och rör sig "klokt". Springer inte och rejsar med de andra men går heller inte i hasorna på mig. Nu tycker jag hon blir rundare för varje dag och hon behöver oftare gå ut och rastas, antar att det börjar trycka lite på urinblåsan. Har ökat maten och man märker att det tar lite längre tid få i sig maten.



Cola idag

Och så Cola.. Långsamt långsamt går det, nu har det gått sex veckor sedan hon fick blodförgiftningen.. Men som ni ser så är det inte långt kvar nu innan allt har läkt ihop även om jag antar att det tar ytterliggare tid innan det är stabilt. Får nog revidera våra planer inför våren :(

Tänkte dela med mig av lite planer som FRK Bergslagen har:

 
 
WT i Västerås annandag påsk 9/4 inf.kommer

 

Kom och prova på jaktprov. Vi ordnar en provsituation med skott, vilt och funktionärer.
Du får tips och råd om vad du behöver tänka på när du ska starta på prov.
Inoficiellt B-prov Laxå 28/4
NKL
OBS! Begränsat antal platser 16 st. Jag tar emot så länge det finns plats, ingen lottning, öppet för alla retrieverraser.
Kostnad 250:- sättes in på Frk- Bergslagen PG 8323386-6
Domare: Annica Stensson
Anmälan [email protected] senast 13/4. Skriv hundens ras, namn, ålder och ägare
Info annica 073 640 1998

Låter kanon ju, superbra med prova-på prov!!!!

Working Testet har vi varit på ett par gånger, det är tradition på annandag påsk :) Brukar vara en bra start på säsongen, då får man lite kvitto på vad man tränat på och vad man borde ha tränat på *hehe*

SSRK Östra anordnar ett populärt WT i april, "pedagogrutan" verkar ju suverän!


Nkl, Ökl, Ekl
Domare/domarelev: Lotta Treiberg, Tommy Borg, Gunilla Lefwerth, Helena Lindström, Åke Liedgren, Ulla Wrange, Catarina Tillius, Marie Ahlgren, Maria de Geer och Ingela Funck. Tvådomarsystem.

Anmälan: Via e-post till [email protected]
Ange: 1: WT 15 april 2: Hundens namn 3: Regnr 4: Klass 5: Ägare 6: Kontonr för eventuell återbetalning.
1 hund/startande, max 150 deltagare.

Avgift: 200 kronor som sätts in på pg 170 24 75-3 SSRK/Östra. Märk inbetalningen med WT 15 april och hundens namn. Anmälning och betalning senast den 23 mars.

Upplysningar:
Anmälan och återbud till Monica Söderholm, 0702 85 24 76, [email protected]
Övrigt: Ingela Funck, 0707 56 43 46, [email protected]

Nyhet för året är att det, förutom de fem tävlingsrutorna, kommer att finnas en sjätte ruta, en s k "pedagog-ruta", där deltagarna får öppen kritik och kan ställa frågor till Lena Bratsberg-Karlsson och Elisabet Sahlin. Pedagog-rutan ingår ej i tävlingen.



Och börja planera redan nu för ett par trevliga dagar uppe i Leksand. Årets Club Show arrnageras av FRK Gävle Dla. Utställning på Kristi Himmelsfärd och sedan anordnas WT på fredag, det låter kanonbra ju! Vet inte vilka som dömer på Clubshow men det är ju en happening oavsett :))) Kanske bäst planera övernattning också :P 

På söndag kör vi träningsträff. Unghundar/rookies träffas kl 11.00, vad roligt att det verkar bli ett gäng! Mer erfarna börjar kl. 13.00, det kommer nog bli lite överlappning. För de unga blir det inga skott denna gång men det blir det sedan, det går bra att var kvar förstås och se och vara passiva när de äldre tränas.

Sitter och planerar fler träningsträffar. Här är några preliminära datum:

Söndag 4e mars kl 11.00

Lördag 24e mars kl 11.00

Långfredag 6e april kl 11.00. Kanske knytis efteråt?



Ha det bäst,

Annica




Kommentarer
Postat av: Maria&Texas

Härligt med vårplanerna, blir mer och mer träningssugen nu! Vid ok väglag vill vi gärna försöka komma den 4/3 och träning på långfredan låter jättetrevligt så det lägger vi också in i almanackan. Eftersom jag aldrig klarar mig nån längre stund utan nåt att äta så ger vi tummen upp för knytis också!:)

2012-01-24 @ 10:59:56
Postat av: Jessica & Verk

Yes för alla aktiviteter så en kan få komma ur sin depp grop å kunna få leva igen;-) Verk e anmäld till prova på nkl dagen...vi har ju då helgen innan tjuvtränat me Eva T helgen innan:-D Ses på söndag! Kramen

2012-01-24 @ 14:51:24
Postat av: Karin & co

Måste kolla in tävlingarna på allvar. Just nu känns det som om Miso är på väg in i löpdimman. Vi fortsätter att träna, men hon håller inte så länge.

2012-01-24 @ 19:51:10
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Maria&Texas

Då ses vi i Laxå Jessica!:)Och kanske innan också för nu måste här tränas!!

2012-01-25 @ 16:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0