Väntan..

Börjar dofta gott från Thomas domäner, blir hemgjord pizza med parmaskinka, räkor, lövbiff och ruccola tror jag.. Bra med så mycket proteiner för att balansera upp pizzadegen eller hur?

Lugn och skön dag med trevliga besök. Hundarna börjar bli rutinerade när det kommer folk för att hälsa på dem och vet att det blir fullt fokus på dem vilket gillas... Blivande valptider gör att deras fokus på fikabordet intensifieras tillsammans med "oj vad skoj med besök får då får jag obegränsat med klappar och gos samt behöver inte lyda"-syndromet accelererar till oanade höjder :P



Så här stram är inte Pingla nu..



Pappa Melker

Pingla börjar få en riktig valpkula när hon ligger på sidan, hon har blivit en aning lugnare men inte vad det gäller mat, hon tycker inte hon behöver äta för två utan snarare tvåhundra.. Hon är ständigt hungrig, värre än vanligt alltså. När hon inte tycker det är tillräckligt som erbjuds här hemma så slukar hon gärna i sig allt som kan tänkas utgöra föda på promenaderna och det är inte alltid vad vi är överens om vad som är bra matintag *hmm* En månad kvar ganska exakt till valparna kommer, längtar!



Myrra

Har alldeles glömt bort berätta att Myrra inte finns mer, hon blev nästan elva år gammal innan artros i armbågarna gjorde så ont att hon inte mådde bra. Myrra är mamma till två kullar hos oss och en riktig stormamma, tolv valpar i den första kullen efter Cosmos och elva valpar efter Bingo. Trots att hon har haft det enkelt med valpar så tyckte jag två så pass stora kullar räckte för henne. En "gammal" valpköpare fick så ta bort sin hund pga ålder och då fick Myrra flytta dit, tack Staffan och Eva för att hon fick ett härligt liv hos er, jag vet att hon uppskattade livet med att vara medelpúnkt mycket :)



Myrra

Imorrn blir det jobba dag, en tidigt kväll ikväll med andra ord... Till er som ska till Kungsör på SSRKs utställning önskar jag lycka till, hoppas det inte blir alltför trångt!

Ha det bäst,

Annica

Kommentarer
Postat av: Anna

Ledsamt med Myrra...

Myrras dotterdotter har skött sej på träning idag. Riktigt glatt överraskad, sicken pangbrud!

2012-01-21 @ 19:54:00
URL: http://molleomusse.bloggratis.se
Postat av: Helena

2012-01-21 @ 21:19:54
Postat av: Helena

Tråkigt med mamma Myrra, nu är Vilja både moders och faderslös....en elva år är en aktningsvärd ålder! Skönt att dotera skötte sig på träningen hälsar Vilja ;-)

2012-01-21 @ 21:24:23
URL: http://holmdtorp.bloggagratis.se
Postat av: Karin & co

Allt för kennelmaman vet du ;-)



Jag tror att vi dyker upp den 29:e, har inte riktigt överlagt med Helena ännu. Det är ju trots allt en liten bit att åka. Vad har du tänkt för tidsschema. Unghundar och lydnadsträning vid 11 och nästa gäng ansluter vid 12?

2012-01-21 @ 21:28:41
URL: http://karinochwilma.blogggratis.se
Postat av: Ulrika Olofsdotter

Ledsamt med Myrra. Jag minns henne väl. Krama om din två och fyrbeningar :) Dimma får extra mycket gos och uppmärksamhet nu. Hon hälsar till syrran :)

2012-01-21 @ 23:13:52
Postat av: Anna

Nu har du Wildafilmer och Ryegateshundar på bild på min blogg!

2012-01-22 @ 16:40:51
URL: http://molleomusse.bloggagratis.se
Postat av: Sarah, Pippi & Wilda

Sov gott mamma/mormor Myrra <3

2012-01-22 @ 17:20:14
URL: http://flattar.wordpress.com
Postat av: Anna

Visst är hon duktig, Wildan! Den stora bamsingen på söket är tung men in SKA den.

Apportkastarkastet hamnade under ris och nedgrävt i snön, såklart det blev svårt att hitta men hon följer upp vittringen och ger sej inte. Även om hon går iväg lite och funderar så går hon tillbaka och sniffar rätt på den.

Att hon har roligt är det inte svårt att se när svansen går som en trummvirvel hela tiden!

Sötisar alla fyra föresten!

2012-01-22 @ 17:51:24
URL: http://molleomusse.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0