Bildregn..



Lite bus



Kom igen då!

Så himla mycket jag vill hinna göra på dagarna nu, är en aning tidsoptomist till vad dgarna ska räcka till..





Jobbar nätter nu i början av veckan och ska snart vila en stund inför kommande natt. Så himla härligt jobba skift nu i detta alldeles underbara väder!!! Jag gillar alla årstider men undrar om inte denna tid på året är den allra bästa då allt vaknar upp igen...



Puss på dig


Hann med en riktigt skön långpromenad och träning med hundarna idag. Stopptecken börjar sitta riktigt bra men vi måste jobba på höger och vänster.. Gäller samtliga :) Duktiga med sina näsor idag och det kändes som träningen förde oss framåt. Får se vid nästa tillfälle om det är så *hehe*.



Man blir trött av frisk luft..

Igår var jag helt ledig på dagen och det var knappt jag ville vara inne. Så härligt åka och hämta ungarna på skolan och de spelar bandy i gympaskor och jeans <3 ! Malin och jag tränade lite lydnad hemma och hade också tagit ut lite vilt. Bra träning men Pollys fotgående är fortfarande... yvigt *harkel*



 !

Visst är de fina! Fast jag är nog lite partisk...

Valparna fick idag för första gången vara ute en stund. Det var vindstilla på altanen så Malin och Ellen hjälpte till att både fota och mysa med valparna. Bara en kortis ute så här första gången men oj vad trötta de blev :)



Malin och Cola

Kloklippning har också stått på agendan, inte fullt lika kul kanske men de sköter sig riktigt bra.



Malin och Malte

Alvin och Engla gillar att gosa med valparna på golvet, detta är ju nästan bästa tiden innan de utvecklas till monster med pirayatänder *hehe*. Valparna har verkligen upptäckt världen utanför valplådan och nu måste övre delen av lådan vara stängd för annars rymmer de..

De är riktigt duktiga på att äta ur sina skålar, jag är imponerad. Trodde det skulle utbryta kaos men icke, alla åt ur sin skål och det finns inga tendenser till matskålsdykningar heller. De uppskattar mat mycket och får nu mat tre gånger om dagen. Pingla väntar troget att få slicka rent skålarna, sex stycken som måste snyggas till är inte illa tycker hon :P





Jag kommer beställa från TEBA denna gång, har ännu inte skickat in så det går bra komplettera. Funderar även på kaninbollar och nya snygga koppel i fina vårfärger "must haves om ni frågar mig..." från Paw Of Sweden. Intresserad, hör av dig för sambeställning!

Ha det bäst,

Annica

Kommentarer
Postat av: Karin & co

Vad fort det går, så söta med sina små svansar och knubbiga ben.



(Idag körde vi samma koncept som igår, fast utan curling ;-)

2012-03-13 @ 18:26:36
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Helena Bäck

Oj vad de växer :) Helt underbara bilder ni tar också. Bara 1 månad tills vi får hämta en av puddingarna!

2012-03-13 @ 18:49:07
Postat av: Ulrika olofsdotter

Underbara bilder. Det börjar ju bli riktiga hundar av dem nu ;)

2012-03-13 @ 19:45:27
Postat av: Anna, Hedvig & Hilda

Åh vilka godingar, tur att Hilda är en hand full så att man längst innerst inne i hjärtat inser att en valp hemma hos oss är en valp för mycket ;-)



Vi kommer gärna på träningen den 24, färdig röntgade och fina (hoppas vi)

Ha det så skönt i vår vädret!

2012-03-13 @ 20:54:01
URL: http://gyllenevanner.wordpress.com
Postat av: Maria&Texas

Gud vilka supersöta små godingar!

Det var ju skönt att höra att Pollys fotgående är yvigt....:) Texas tycker det är lagom att gå med svansen i höjd med mina knän..hm..

2012-03-14 @ 11:19:12
Postat av: Annika, Diesel o Indy

Vilka mysbilder!! Riktiga godingar allihop! När sover du egentligen?? Du jobbar på natten och gosar med valparna på dagarna... ;D

2012-03-15 @ 12:59:54
URL: http://annikasvardag.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0