Det rullar på..



Som omväxling har jag jobbat dagar denna helg, det händer inte ofta att jag är på arbetet i dagsljus :) Ganska skönt ibland att kroppen får vara vaken då den ska och eftersom familjen varit hemma så gick det ju bra vara borta från småttingarna.





Så skönt nu med ljuset, hann vara ute i två timmar med de stora efter jobbet idag, härligt! Premiär för Pingla att få hänga med, gissa om det uppskattades :))) Hon började vara med på promenader ungefär vid denna tidpunkt för förra kullen också och jag tror precis som att för andra morsor så är det skönt få pausa från telningarna ibland. Hon fick även hämta ett par dummies och hon skuttade ut som en yster kalv...



Kommer osökt tänka på för ett par år sedan då en av våra duktiga och sympatiska uppfödare i rasen hade startat på prov med sin tik ganska snart efter hennes kull (självklart hade det gått de 75 dygn som krävs!!) och någon skrev i uppfödarens gästbok att hon tyckte synd om tiken... Ja jösses, en ägare som håller sin hund i sån fin grundkondition och som lyckats bibehålla allt som krävs för att starta på prov under mammaledigheten skall ha all heder!!!






Det går riktigt bra ha alla valparna här inne på en gång. De har också varit ute en del i trädgården och haft premiär på att äta ute. Tänk vad snabbt de anpassar sig, första gången ute höll de sig till varann och tog inga stora lovar. Nu efter ett par dagar är upptäckarlusten väckt och jag kan tänka mig att det snart är ett sjå hålla koll på dem ute.




Ha det gott,

Annica


Kommentarer
Postat av: Annika, Diesel o Indy

Vad fina de är!! Det är verkligen toppen nu när det blir ljusare.

Håller helt med dig om tiken som va med på jaktprov strax efter valpningen. Det är väl ingen synd om henne!! Hundarna älskar ju att få göra något och är de dessutom i bra form finns det verkligen inget hinder! En eloge till den uppfödaren!! Snacka om att ta hand om sina hundar!!

2012-03-19 @ 10:03:51
URL: http://annikasvardag.bloggplatsen.se
Postat av: Karin & co

korvarna! vad fina de är.

2012-03-19 @ 20:16:21
URL: http://karinochwilma.blogggratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0