Ny titel :)

Oj vilka sköna dagar det varit :) Barnen har premiärbadat i poolen och hinner inte mer än hem från skolan så hoppar de i.



Mycket badat blir det!

Thomas pluggar hemma denna vecka så jag har haft trevligt sällskap när jag vaknat. Tre nätter och en kväll denna vecka står på arbetsagendan...

Ikväll så var jag och Malin iväg till Arboga på lydnad. Sista gången jag skulle tävla Pingla hade jag bestämt mig innan, hon kan ju allt och mer därtill men får inte till det på tävling. Nu lägger vi lydnaden åt sidan och går in för jakten.

Vi var fyra som startade i tvåan. Pingla fick startnummer ett. Under platsliggningen så var det bara sol på den platsen hon skulle ligga så jag undrade lite fint om man inte kunde flytta ner ekipagen lite så alla kunde vara i skuggan, med så få tävlande fanns det ju plats.. De har huggit ner en massa skog runt planerna i Arboga, förut har det varit riktigt skuggigt :P. Tyvärr gick inte det, lite orättvist att först vara i solen och sedan ingen tid för återhämtning eftersom vi dragit spiken. Hon var rejält trött, la sig ner då jag gick iväg på inkallningen osv. Hela programmet var segt och hon nollade fjärren och även hoppet då uthoppet blev väldigt snett. Jaja, Pingla var nöjd få köttbullar efteråt :)

Inga lysande resultat på någon i tvåan, vi kom på andra plats med ganska usla poäng *ler*

Nån som inte var trött var Polly, tog med henne för att träna i nya miljöer.

Malin och Malte gjorde nu sin fjärde tävling i ettan, de har ju två första pris och ett andra pris då han nollade ställandet i Hallstahammar.

Många tävlande, tror de var tretton stycken i ettan. Tior på platsen o tandvisning för Malte.
Idag testade Malin lite nya grepp, hon hade jaktkoppel och kopplet i vänster hand. Det tyckte Malte var jättekul så under språngmarsch hoppade han som en känguru.. Malin visste kanppt var hon skulle sätta sina fötter och trampade därför till honom så han skrek till och blev till en början halt. Lovar att det gick ett sus genom publiken..

De fick en 6a på det momentet, fram till språng marsch hade det sett riktigt fint ut men skuttandet från Maltes sida och trampandet från Malins sida drog ner det rejält.. Synd för det är ju så hög koffecient på momentet. Så himla skönt med en hund som snabbt finner sig i situationer och ruskar av sig obehag, på läggandet i momentet efter fick han 9.5 :) Såg inte att han haltade efter linförigheten så de kunde fullfölja. Litet missförstånd på hoppet gjorde att det bara blev en sjua där, satt sig även snett på inkallningen men skuttade in och satte sig rätt när han kom på sig själv *söta hund*.

Så skönt att poängen trots fadäsen på linförigheten räckte till ett första pris! 163.5 p blev det. Jag tycker att det var härligt se hur cool han var, många hundar kan ju tro att föraren är arga på dem vid en sån händelse och bli lite låga och krypiga. Malte står som vanligt med fötterna på jorden (ja, inte under språng marsch då han var en yster känguru då) och är trygg och stadig.



Finingen :)

Och hörni, ni som är ute och tävlar.. Har ni inte laddat ner lydnadsappen så gör det!! Så jäkla smidigt få allt uträknat med rätt koefficient rakt ner i telefon!! När dottern klev av plan visste jag redan att de var i hamn :)

Så numera heter Malins pärla LPI SE VCH Ryegate's Watch Out I'm About :) Skönt de slipper koppel i fria följet till nästa klass *ler*

Ha det bäst!

Annica

Kommentarer
Postat av: Sonja

Grattis Malin o Malte till LP:t!

2012-05-24 @ 12:55:17
Postat av: Helena

Grattis Malin & Malte!!

2012-05-25 @ 09:15:56
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: ulle,mio,max

GRATTIS Malin o Malte<3<3<3, vilket team dom är;););)



Kramar från oss

2012-05-26 @ 10:51:49
Postat av: Sarah, Pippi & Wilda

Har hållt mig borta från hundbloggar ett tag men nu är det dags att uppdatera sig lite ;) Grattis till den senaste tidens framgångar!!!

Kramar

2012-05-27 @ 11:32:13
URL: http://flattar.wordpress.com
Postat av: Jessica, Vega & Verk

Grattis Malin & Broder Maltsson!!



Ni är fantastiska, så stolt över barnen!

2012-05-28 @ 19:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0