Sicken helg!!

Oj vad mycket intryck jag har att skriva om nu, gäller bara sortera allt :)

Mamma mår lite bättre men är kvar på sjukhus, lårbenet var inte brutit vilket man först trodde, skönt!! Men rejält blåslagen är hon och sänkan är alldeles för hög. Hon verkar dock uppskatta uppassningen på sjukhuset, skönt!!

Vi har haft en alldeles underbar minisemester och premiär i husvagnen, det gav mersmak!! Ungarna älskar campinglivet och Thomas och jag uppskattar komforten i vår vagn. För mig är det också bra att man bara "kan vara" så där när man åker bort, hemma har jag svårt koppla av..

Vi åkte upp i onsdags, blev väldigt sent då Thomas satt fast i köer från Bromma flygplats.

Torsdags var det utställning och inte vilken som helst, prestigefyllda Clubshow som FRK anordnar en gång om året (går runt bland avdelningarna i landet) och så gott som alltid med rasspecialister från rasens hemland.

Först ut var Malte, han kom tvåa i unghundsklassen vilket var kanon i denna konkurrens. Han har ju just gått upp till ukl (för två veckor sedan) och ser lite ung ut i jämförelse med dem som nästan är två år. Men återigen visade han att han är bra ändå :) Kritik: Lovely dog. Good reach of neck into well laid shoulder. Excellent bone and feet. Good ribcage and bend of stifle. Nice workmanlike dog. Moved well
Domaren gav bara vinnaren i de yngsta klasserna ck, det är nog lite engelskt.. Men han vann ett VP som den unghund vilken placerade sig bäst och med jaktmerit!! Kennel Searovers VP är en snygg plunta med innehåll, det får dock Malin donera till Thomas för varken hon eller Malte har åldern inne *hehe*

Malin visade även Muskot, Almanza Out Of Control i en gigantisk championklass. Riktigt snyggt såg det ut även om de inte gick i topp!

Både Cola och Polly ställdes i jaktklassen. Cola kom trea och domaren sa "would prefer more coat" som anledning till att hon inte fick ck. Men vi var glada ändå :)



Men attans, vi vann gumman! Foto av Veronica Andersson, tack!

Dagens skräll stod sedan Polly för, hon vann jaktklassen med ck och tog sedan certet!! WOW, ska man göra nåt ska man göra det rejält :))) Polly blev trea bästa tik efter två fina championtikar.

Måste säga att när jag tittar på kort nu på Polly så inser jag att hon faktiskt är riktigt fin, jag går bara och tittar på henne när hon lullar på här hemma *ler* Kritik: Nicely balanced, good head and eye. Well angulated front and rear, good lenght of body, well ribbed, well bend stifle. Nice bone and feet, moves steady and true. Det var olika domare på hanar respektive tikar så det var extra skoj att alla våra tre deltagande hundar uppskattades!



Hon är ju riktigt snygg min SkogsPollan :)

Vi hann precis packa ner allt innan ösregenet kom. Handlade lite mat på väg till husvagnen men eftersom det var helgdag blev det inget skumpa... Annars så!!

Skriver mer om WTet o resten av helgen ikväll, nu vill vi utnyttja dagen :))

Annica


Kommentarer
Postat av: Sonja

Jättegrattis till Pollys Cert.

Och även fin kritik på Malte.

Har själv varit på bruksläger hela helgen.

Och tänk jag fick höra att Ossian var balanserad!!

Tänk vad lite kan göra en nöjd.

2012-05-20 @ 18:12:46
Postat av: Elli, Razzel o Mascot

Stort Grattis till fina framgångar!

Åhh visst é det skönt med husvagn;-)

2012-05-20 @ 21:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0