Mot Fiskeboda!!!!

Har jobbat både nätter och kvällar så tiden har inte räckt till, valparna tar ju mer tid nu när det är dags pyssla med dem också.. Fast det är ett kul pyssel :-)
 
 
Hjälp vad tröttsamt det är!!
 
Igår fyllde Pollys valpar två veckor så då blev det avmaskning och kloklippning samt vägning. De börjar bli ganska så söta och har så mycket päls att det ser ut som de har en liten "hjälm" på huvudet <3
 
 
Colavalp som just ätit
 
Colas valpar blir tre veckor idag, jösses vad tiden går!!! Man brukar säga att tre veckor är en brytpunkt, det är då vargvalparna för första gången tar sig ut ur lyan och upptcäker livet utanför. Och så är det här med, nu börjar livet!!!
 
 
Yogamatta är bra till mycket ;-) Ställa upp valpar bland annat!
 
 
Lite mer närbild :-) Även Colas valpar har fått klorna klippta idag...Blir en och annan klo klippa med 15 valpar!!!
 
En hel del förberedelser för lägret blir det nu så uppisen blir kort, hoppas ni njuter desto mer av bilderna! Jag kommer åka till lägret ikväll och lämna Malin och Malte men sen åka hem igen efter middagen. Kna inte lämna Thomas ännu en helg helt ensam med valpar, hundar och barn.. Jobbade ju påsken och jobbar nästa helg igen. Men jag åker tillbaka igen imorgon eftermiddag för självklart vill jag passa på träffa alla så mycket det går! Hoppas vi får det kanonskoj och att alla kommer uppskatta instruktörer och umgänge!!!
 
 
Kolla "hjälmen" på Pollyvalpen huvud ;-)
 
 
Också hjälmförsedd!
 
 
 
Bästa stället vila på tycker Engla!
 
Ha det gott!!
 
Annica
 

Kommentarer
Postat av: Irene

Vovvar med fart behöver hjälm!! Jättefina!

2013-04-05 @ 18:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0