Vårkänslor ;-)

 
Vilken härlig dag, riktigt vårväder! Har visserligen jobbat natt så förmiddagen har tillbringats sovandes men sen har vi hunnit med desto mer... Blir en lite kortare uppdatering för snart ska jag gå och vila igen. Lite upp- och nervänt vända på dygnet :-)
 
Lakrits-Colorna har fått vara ute idag för första gången. Spännande men lite ovant! Jag gillade verkligen deras attiyd, de var nyfikna och undersökande men höll sig ändå ganska nära. Riktigt trötta efteråt, en slurk från Cola och sen sov de som små stockar!
 
 
Nyfiken!
 
Efter bus är det gott med en slurk från mamma ;-)
Lite trötta efteråt!
Fixa apporterar och gänget myser i allt det blöta :-)
 
Pollys valpar är ute och springer runt så ofta det går, snart dags för dem också flytta ut. Märker att de behöver mer utrymme och mer tid för varje dag. I början hade jag ju gott om tid sita vid datorn då valperiet mest handlade om att passa mor och barn men nu börjar den mer mobila och därmed hektiska tiden då stunderna att blogga blir mer begränsade.
 
Igår var duktiga Douglas här. Fortfarande en slyngel men det är väldigt skoj se hans framsteg.
 
 
Douglas
 
Och idag är Fixa här och hon kommer vara här till imorgon. Trevlig och enkel hund att ha att göra med och så full fart vid träning, jag gillar't!
 
Alla hundar fick träning både igår och idag, Polly och Cola är som ystra kossor på grönbete (extra tydligt då deras juver gör dem mer som kor...) men de uppskattar nog väldigt att få vara med. Märker att deras kondis inte är på topp men de kompenserar den med mycket vilja. Ska slipa på samarbetet tills det är dags för tävling igen. Ingen av dem komemr ju kunna starta i vår och det har heller aldrig varit tanken. Tikar får inte starta förrän det gått 75 dagar efter valpning och den långa vintern har gjort att jaktprovsplanerna för samtliga hundar här hemma får vänta till hösten. Det är ju fortfarande is på sjöarna så det dröjer till vi tränar vatten.. Synd bara att jag räknar med att tikarna kommer löpa i september igen *suck*
 
 
Polly under gårdagens träning
 
Ha det gott! Mer bilder kommer och för er som väntar på mer bilder av Pralinerna så kommer de...
 
Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0