Ystra valpar på grönbete

Underbara vår!!
 
Nu har även Pollypralinerna flyttat ut, väldigt skönt tycker jag som slipper vakna flera gånger per natt av en skock måsungar ;-) Lika skönt för valparna som nu har mycket mer yta och dessutom dubbelt så många kompisar! Hade från börjat ha dem i två separata "rum" men de var så nyfikna på varann så jag släppte ihop dem. Har gått jättebra, det är ju bara sex dagar mellan dem och de leker och busar ihop. Nu är det ju så fiffigt med en svart och en brun kull så det går ju inte blanda ihop valparna heller.
 
Polly och Cola turas om dia valparna och de tar lika bra hand om sina egna som den andres valpar. Ganska häftigt se!
 
Det har ju varit ett alldeles fantastiskt väder i helgen och valparna har kunnat vara ute mycket. Både två och fyrbenta barn här hemma är behagligt trötta på kvällarna. Jag låter dem upptäcka omgivningarna och det är mycket som är spännande för småvalpar. Alla trevliga besök gör ju också sitt till ;-)
 
Malin och Malte var och tävlade dubbeltävling i lydnad igår. Tyvärr var det en hund som reste sig på platsliggniingen både på förmiddag och eftermiddag och då ställde sig Malte på förmiddagen  och satte sig på eftermiddagen, skit också :( Bra att han ändå stannade kvar, den som reste sig sprang runt på plan och det har itne Malte varit emd om förut. På fm valde Malin att ta den tävlingen som en ren träning och "chocka" honom genom att inte agera som man gör på tävling. Han gjorde ett jättefint program (förutom paltsen då) på eftermiddagen så det var nog en bra taktik. De kommer igen! Bara träna plats med mer störningar...
 
 
Jag lånade några av dina foton Tommy ;-)
 
Grattis till Malin J o Fixa som fixade andra ettan i tvåan igår! Andra plats med 162.5 poäng. Och lika mycket grattis till Elli och Mascot som idag fixade andra ettan i ettan idag. Även de med en andra placering och med fina 177.5 poäng.
 
 
En av Pollypojkarna
 
 
Ha det gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0