Äntligen lite skrivet..

Sisådär, äntligen lite sportlov :-)
 
Hade ju önskat att snön tänkt ligga kvar över ledigheten men just nu är det plusgrader här, ja iallafall nån plus eller två.... Fast jag längtar ju till våren också!
 
 
Malte mular Rea..
 
I veckan så har Rea åkt hem till sin familj efter dryga två veckor här. Hennes idoler var ju grabbarna, de ställde alltid upp på hennes bus även om de ibland nog tyckte hon var liiiiite jobbig (småtjejer!!). Rea är väldigt lik Pingla i sättet, en yngre och mer lekfull kopia men garanterat lika mycket matvrak! Hoppas tipsen ni fick med er hem för fortsatt träning funkar Cath!
 
 
Taget innan all snö återvände.. Cola, Malte, Rea, Polly och Verk
 
Cola och Polly börjar bägge två tappa sina midjor vilket förstås är skoj. Nu har de börjat få även ett lite mindre mål mat på dagen eftersom det är dags öka foderransonen och det verkar inte direkt som de misstycker. I övrigt tycker jag de är lite i en hormondimma, sova mer än vanligt utom då vi får besök för då måste man ju köra showtime *hmmm*. Eftersom många av våra besök är av "hundkaraktär" så är de övertygade om att alla kommer bara för att umgås, klappa och mysa med dem.. Och de har ju på sätt och vis rätt ;-) Hormondimman göra även att de inte är lika uppmärksamma på promenaderna, Polly som normalt brukar vara snabb i vändningarna i inkallning kommer lite släntrande med uppsynen "talking to me??" och Cola är även hon mer disträ. Nedräkningen har börjat, jag tycker tiden går hyfsat fort och mycket ska hinnas med innan men jag vet att några av er tycker tiden kryper fram....
 
 
Polly och Cola
 
Verk är verkligen en toppenkille, precis lika mysig som brorsan. Han fick följa med i måndags till Kungsörsarenan och jag tror nästan han skulle gå av på mitten av glädje över att få träna lite lydnad igen, jätteduktig var han. Det moment han inte riktigt kom ihåg var rutan men annars så utförde han alla moment med kanske inte så mycket precision som med glädje. Kul tyckte även Cola det var, hon har inte tränat lydnad sedan i våras och höll också på att gå upp i limningen. Det mesta gick bra men hon hoppade fram åtskilliga hundlängder i fjärren.. Malte var som vanligt stabil och duktig. Polly fick vara hemma och barnvakta Rea och det kanske hon inte var helt nöjd med.. Men nästa gång så!
 
 
Elli och Kristina
 
Planerna för lägret börjar sakta men säkert ta form, iallafall lite. Det kan finnas plats för ett par till, stugan vi hyrt tar upp till 20 pers. Intresserad?? Hör av er snarast så kan det finnas plats!! Intruktörer blir nybörjare apportering jag, lydnad/bruks nybörjare Ulle Lundgren (ev. även viltspår om intresse finns. Lite osäkert om Ulle kan bägge dagarna än så länge. Hon har varit en uppskattad instruktör på våra tidigare läger så vi hoppas på det) apportering avancerad Bitte Lind och lydnad/bruks avancerad Annika Westerlund. Ser fram emot en rolig helg!!!!
 
Såg ni Malin i nya Charmören? Man har bildat en Ungdomsgrupp inom FRK för tjejer och killar upp till 26 år och hon kommer vara en av de ansvariga. Vi har skickat in papper och betalat till SKK om delägarskap på kenneln så snart hoppas vi få det på pränt med :-)
 
Ha det bäst!
 
Annica
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika, Indy och Arne

Vi håller tummarna för att det blir många fina valpar. Måste vara spännande att gå i väntans tider! Ser framemot lägret. Ska bli kul att jobba hund. Har inte blivit särskilt mycket av den varan. Hinner bara träna mina egna hundar för tillfället. :( Vet du nu vilka som vill köra lydnad/bruks för mig?

2013-02-16 @ 11:13:12
URL: http://annikawesterlund.com/
Postat av: Cissi & Bonzo

Jag och Bonzo kör gärna lite viltspår och apportering så klart :)

2013-02-16 @ 12:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0