Till havs och till snö...

 
Badmys på båten. Och Thomas sitter och solar..
 
Thomas jag och de små barnen åkte iväg på 24-timmars kryssning till Åland. Delägararinn i kenneln fick vara hemma ta hand om hundar och hem ;-). Tror nog hon tyckte det var ganska skönt att få vara hemma utan oss, hon hade både tvåbent och fyrbent sällskap! Trevligt hade vi även om de små var ganska speedade första kvällen, dag två var lite mer relaxed... Och som vanligt är det mysigt vara borta och ännu mysigare komma hem.
 
 
 
Engla fint målad
 
 
 
Idag så hade vi träning här hemma, vi trotsade snön och gick och trampade upp ängen så vi kunde träna där ;-) Ett par från den sista kullen var med och så ett par lite äldre. Så himla skoj se framstegen både mattar och hundar gjort!!!! Tror vi kommer få ett roligt år med bra träningar!!! Och samtliga hundar var väldigt arbetssugna, kul se hundar som verkligen vill jobba, nu gäller det bara för de yngsta att bli samspelta med sina förare så man vill samma sak (och samtidigt!) och för de äldre avancera framåt.
Vi avslutade passet med fika, idag var det skönt sitta inomhus och summera träningen. Men snart är det vår och då tar vi kaffet ute med fåglekvitter som ackompanjemang :-))
 
 
Malin förklarar övning
 
 
Och här lyssnas det. Elli och Sonja
 
Så lite tråkigt också, tänker på Maggan och Palle som miste sin fina Falcon nu i helgen då han fick magsäcksomvidring. Akut in till Strömsholm men det gick inte rädda livet på honom. Familjens kloke, snälle kamrat och jaktkompis.... Så otroligt tråkigt!
 
Flickorna här hemma börjar nu få riktigt fina valpmagar, Kolla på bilderna så ser ni att buklinjerna sjunkit betydligt på båda två <3.
 
 
Cola med magen <3
 
 
Och Pollys <3
 
Ha det bäst,
 
Annica
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elli

Tack för en bra träning! Alltid lika roligt, hundarna fick fin träning o även vi som pulsade ett tag i snön;) Kul att se att alla jobbade så bra!

2013-02-25 @ 07:16:07
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Jessie

Sänder mina varmaste tankar till Maggan & Palle! Beklagar den tragiska förlusten över Falcon. Kramar i massor!

2013-02-26 @ 19:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0