Det rullar på........

Tre av Pollybarnen. Som ni ser har inte navelsträngen trillat av helt här men det har de gjort nu.
 
Min intention och ambition att blogga är just nu inte riktigt i paritet med tiden ;-)
 
 
Riktigt goa och runda nu! Tyvärr blev inte färgerna så bra på bilden men visst har Colas valpar blivit stora??
 
Men valparna växer och mår fint, både svarta och bruna, skönt! Colas har hunnit bli dryga veckan, jösses vad tiden går... De har börjat ta sig mer upp på benen och hasar sig inte fram lika mycket längre. Dessutom märker man att de blivit större på det sättet att de protesterar vilt om de hamnat för långt från något juver... Annars har de fått mer regelbundna mat- och sovtider och ligger inte vid Cola hela tiden utan då de är mätta lägger de sig i en liten hög och sover tillsammans. Cola är jättepigg för att vara åttabarnsmor och är nere hos oss och umgås ibland, tror hon njuter av att slippa valplådan då och då. Malin hade tagit fram lydnadsväskan igår och när Cola såg den började hon göra piruetter och snurra runt, allt för att få träna en stund *ler*
 
 
En LakritsCola :-)
 
Pollys småpluttar ligger ännu mest och småäter. De har fortfarande lite svårt greppa de bakersta, största juvrena men om ett par dagar kommer det bli bättre. Tills dess får vi mjölka ur lite så det inte stockar sig. De har redan växt och ser ut att må bra. En av hanarna har en rejäl virvel i nacken och en av tikarna har en ridge på nosen... Tror det är ett arv av faster Hilda som ju både har nacktofs och ridge ;-) Fartränder om hon får säga det själv *ler* Hilda är ju onekligen en hund med fart och fläkt (Maltes syrra alltså) och hon var med om en olycka då hon kom för nära en långfärdsskridsko här under vintern och där hon b.la skadade en sena. Nu verkar hon vara bra på bättringsvägen, bra kämpat Anna med rehabiliteringen av Vilda Hilda!!
 
 
Kolla in virveln i nacken på gossen till höger...
 
Idag har Malin och Malte varit och tävlat lydnad i Kungsörhallen. Lite speciellt tävla inomhus, de har varit och tränat där två gånger förut. Ett dåligt fritt följ och en apportering där han lekte med apportbocken *hmm* gjorde att det räckte till ett andra pris, 152 p. Eftersom jag inte kunde vara kvar titta så blev det att han fick vänta ute i hallen väldigt länge innan start, att göra som de brukar med att han får vänta i bilen är nog betydligt bättre. Men en helt okey säsongsdebut tycker jag!!
 
 
 
Har även varit och mött upp Jessie för att överlämna Verk, oj vad glad han blev att få se sin matte igen!!!!! Såg ut som matte var glad och träffa sin prins igen också ;-)))))
 
Ha det bäst,
 
Annica
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika, Indy o Arne

Vad härligt att alla valparna mår bra! Men bloggens bästa nyhet var i alla fall att Verk är tillbaka hos sin matte. Det måste ju innebära att Jessies lilla tjej är hemma?!

Svar: Ja, det stämmer att Emilia har fått komma hem, så underbart skönt. De har varit hemma ett tag och kan ta de flesta prover på "hemmasjukhuset". Skönt för alla inblandade!
Annica W Redlund

2013-03-24 @ 07:46:27
URL: http://annikawesterlund.com
Postat av: Anonym

Glad nyhet om Verk o säkert Skönt för alla inblandade :-)
Kul att du serverar oss lite bilder så vi åtminstone kan få titta på dem! OM jag inte hade händerna fulla så varför inte en av "Bill o Bull" på mammas tass ovan<3 Härliga små praliner, alla!
Hoppas att du har alla tingade så man kan få gosa lite när de har blivit lite större ;-)

Svar: Elli.... Klart du ska komma hit ;-) Hur menar du att du har händerna fulla *flin*.
Annica W Redlund

2013-03-24 @ 18:57:02
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Karin & co

Jag sa till Peter:"åh titta vad söta...". Han sa:"jämför med den stora tassen så förstår man att de inte alltid är så där små...".

Svar: Det är väl tur de växer... Hade varit svårt apportera änder om man själv är stor som en gråsparv ;- P
Annica W Redlund

2013-03-24 @ 18:59:54
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Karin & co

:) säg inte det, är man tillräckligt envis så... Jag tror Peter försökte förklara för mig att det inte kan bli en hund till här hemma????

Svar: Män försöker förklara så mycket dumt så!
Annica W Redlund

2013-03-24 @ 20:36:04
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Sonja

Visst blir man sugen, men jag fattar det där med händerna fulla:)

Svar: Va?? Det gör inte jag! Jag ska fråga Ossian vad han tycker :-)
Annica W Redlund

2013-03-25 @ 08:53:56
Postat av: Maria&Texas

Åh, skönt att höra att Verk har fått komma hem!:)

Svar: Ja, även om behandlingen kommer ta lång tid så är de hemma :-)
Annica W Redlund

2013-03-25 @ 12:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0