Lakrits-Color och Polly-Praliner!!!

Så kom de till slut, Pollys valpar!
 
Om Cola hade en snabb och smidig valpning så drog Pollys onekligen ut på tiden.... Cola började bli orolig mer konkret då vi satt och åt middag vid fem-tiden och sedan var första valpen på väg runt klockan sju.
 
Polly var ganska orolig igår kväll, bäddade och hade sig och så fortsatte hon hela natten. Hon och jag var ute och sprang för att få igång värkarbetet, tur att det inte längre är minus arton grader på nätterna utan "bara" minus sex :-)
 
Så till slut kom så den första valpen, klockan var då strax efter fem på morgonen. När första valpen kom blev Polly helt konfunderad, hon undrade verkligen vad det var för litet blött paket som låg där.. Men efter hon nosat och sedan börjat slicka på gossen så kom hon snart in i modersrollen.
 
Vid tiotiden kom så den sista valpen, allt som allt blev det sju stycken, tre pojkar och fyra flickor. Precis lagom många valpar tycker jag och uppenbarligen Polly och Malte också.. Hon har under resten av dagen fått ut flera efterbördar så nu hoppas vi allt är ute. Polly och pralinerna mår bra, mamman är ganska trött efter nästan ett dygns öppningsskede och snarkar där bland barnen *ler*
 
 
 
 
Och tänk, plötsligt ser Lakrits-Colorna så stora ut, ni vet som när man låter en ett-åring sitta bredvid en nyfödd.... De mår alldeles toppen vad det verkar och växer som de ska. Cola var lite fundersam då det pep från andra rummet men hon pysslar om dem de sina fint och verkar ha bra krut i mjölken.
 
Jag är nog en aning trött efter dessa dagar så det blir en lite kortare uppdatering idag, lovar att det blir mer framöver och då också fler foton förstås :-) Försökte ta några även på Colorna men bilderna blev väldigt mörka tyvärr. Skönt att Malin numera är med i kenneln, hon fick sova inne hos de svarta diamanterna natten som var och så kommer vi ta varsin kull framöver på nätterna. Thomas är lika go han, han jobbade hemifrån idag och hann med gå ut en skön promenad i vårsolen (jo, den lyste faktiskt idag!) när jobbet var klart...
 
På återhörande,
 
Annica

Kommentarer
Postat av: Sonja

Va bra att allt har gått bra med bägge valpningarna. Grattis från oss och "farbror" Ossian.

2013-03-21 @ 19:42:04
Postat av: Elli, Mascot o Razzel

Härligt att de mår bra o verkar gått bra oxå!

2013-03-21 @ 19:51:31
URL: http://www.ellraz.dinstudio.se
Postat av: Åse R Gsson


Geisha, Dumle, Choko, Riesen, Marianne...

http://www.vikingline.se/sv/sverige/ombord/shopping/taxfreesortiment/godis/

2013-03-22 @ 12:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0