Slutspurt!

Har verkligen jobbat intensivt nu, imorgon blir sista dagen innan lite valpledighet. Skönt!
 
Innan valparna kommer hoppas jag även planera lite mer inför vårat kennelläger första helgen i april, då ska väl ändå snön vara borta?? Fast det vette tusan, det snöade inatt *hmmm*
 
Passar på gratta hela Lukas-Leiagänget på 6-årsdagen, hipp hipp hurra!!! Ett trevligt och arbetsvilligt elvamannalag som nu uppnått mogen ålder ;-) Hoppas ni kommer fortsätta glädja era familjer länge till!!
 
 
Lukas-Leiabarnen får här representeras av  TJH R LPI LPII R's Legally Black "Ronja" som även är gk högre klass sök och uppflyttad till grupp A IPO-R
 
Grattis även till kennelns första RLD N, det är den blivande mormodern Vilja som kan addera den titeln till hennes LPI
och SE VCH. Fin poängsvit har det också blivit och 97 p/100 på sista tävligen i helgen. Det bådar gott inför nästa klass *ler*. Anar att Vilja kommer och hälsar på sina barnbarn vad det lider och hon tänker nog lära dem allt hon kan..... Ja jösses, tror vi får ha ett bevakat besök för tanten kan fortfarande mycket mycket bus ;- P 
 
 
R's Sweets For My Sweet, Vilja. Blivande mormoder med spring i ben och bus i blick :-)
 
Malin och Malte var på utställning i Strängnäs i helgen medan jag passade på sova efter ha jobbat natt. Malte vann jaktklassen och ck med fin kritik:
 
  Utm helhet, välformat maskulint huvud, bra ögon & öron, bra över & underlinje, bra vinklar fram och bak, bra lår, passande benstomme, mkt bra tassar, fria effektiva rörelser, bra päls och bra temprament. CERT-jakten fortsätter! ;)
 
Nu är valplådorna på plats och tikarna har provlegat i dem. Bev lite allmän omflyttning av sängar och när vi ändå höll på började vi fixa till Richards rum.. Tapeter inhandlade idag och i hallen där uppe står allt som ska till tippen. Här kör vi ändå in i kaklet *sssss* Idag ville inte Cola äta upp lunchen (här pratar vi ett matmonster!) så magen börjar bli i vägen. Har börjat tempa henne idag, tikar är nämligen så förnurliga att de under sista dygnet (kan gå lite längre tid för en förstagångstik) tappar i temperatur ganska rejält och det är en indikation att valpning är på gång. Viktigt är sedan att temperaturen inte återvänder till normalt så det är lite tempande :-) Så från och med nu följs Colas kurva med intresse!
 
 
Ser ut som Polly börjar tycka det är tungt... Kommer osökt tänka på Beatleslåten I'm The Walrus :-))))
 
Polly är som jag nog tidigare nämnt lika tjock som Cola men man kan ibland luras av hur stora de är. Det kan vara stora valpar, mycket vatten, de kan bära dem lite olika osv.. På kennelns Facebooksida har vi en gissningstävling på hur många valpar de får och hur många tikar och hanar man tror. Det gissas hej vilt :-)
 
 
Cola envisas med ligga på mage.. Ser lite halvt obekvämt ut om ni frågar mig :-P
 
Återkommer förhoppningsvis snart med lite mer uppdateringar nu när vi går in på "slutspurten".
 
Ha det bäst!
 
Annica
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika, Indy o Arne

Jag är på sjukt nyfiken på hur Pollys valpar kommer att bli. Jag är ju ruski svag för både Polly (och hennes helsyrror) och framförallt Malte. Ska bli så spännande att följa valparna!!!

2013-03-13 @ 21:13:05
URL: http://annikawesterlund.com
Postat av: Helena, mormor & moster

Mormor Vilja hälsar till sin dotter att hon är inte avundsjuk på henne.....själv älskar hon sin slanka midja och pigga kropp :-) Hon hälsar även och tackar för grattis och funderar på den där åttans frestelse som kommer i nästa klass där det tydligen skall finnas skålar som kan innehålla kattmat och dessa skall man gå i en åtta runt utan att röra kattmaten..då blir det svårt att hålla sig i skinnet tror Vilja (och matte) :-)

Ps Och till Annika hälsar Vilja att hon glömde skriva något om att hon var svag för Pollys mamma :-( Ds

2013-03-13 @ 21:33:37
URL: http://holmstorp.vimeddjur.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0