Större och större dag för dag..

Började på ett inlägg igår men då jag hunnit ungefär halvvägs så försvann texten *morr*.
 
 
Morgonmys med ett gäng valpar.. Inte konstigt Engla är nöjd!
 
Gör ett nytt försök nu men risken är väl att det blir lite kortare än vad jag tänkt... Passar på medan de små barnen sover och de stora tittar på fotboll på TV (det ska till något mer än en träningsmatch mot Slovakien för att jag ska titta...) och Thomas är iväg på konferens. Nä då, jag hade inte alls velat åka iväg och sova på slott och äta hotellfrukost *hmm*.
 
 
Visst har de blivit stora Colabarnen!!
 
Colas valpar är nu mer uppe på benen för varje dag och ögonen är på väg att öppnas - spännande! En av pojkarna är rejält stor, han går allmänt under namnet Bauta här hemma..
 
 
Och apropå namn så har vi klurat ut vad deras stamtavlenamn blir. Mamma Cola heter i stamtavlan Lick It Up som ju är titeln på en gammal go Kiss-låt. Så nu är temat klart för kullen och de kommer att få namn efter hårdrockslåtar. Tror det passar bra på en kull med fart och fläkt :-)))
 
Hanarna kommer att heta:
 
R's Breaking The Law
R's Built For Speed
R's High Voltage
R's Fight Fire With Fire
R's Get A Grip
R's Pour Some Sugar On Me 
 
och flickorna

R's Hell On High Heels
R's Kittens Got Claws
 
 
 
 
 
 
 
 
Pollys valpar utvecklas också fint och även här är det en gosse som leder viktligan..
 
 
 
Både Cola och Polly har idag fått följa med på en kortare promenad, tror de var mycket tillfreds med att få ta del av livet utanför valplådan! Nöjdast är de när de får ligga och vältra sig i snön (jo, vi har ganska mycket kvar..) tror det är ganska varmt med dryga halvdussinet värmekuddar som gärna ligger väldigt nära sin mamma ;-) Men man måste ha dem i koppel, de har nämligen båda två fått för sig att deras barn skulle få fin-fina lyor att bo i ute.. Polly tänkte flytta in under trappen och Cola under altan. Knasiga tikar kan vara! Får de gå fritt så sticker de genast in där under och börjar gräva...
 
 
 
 
De brunas gäng!
 
 
Svårt ta bra bilder med mobilen..
 
 
Fina vårdagar har även lockat till lite träning. Malin har förstås tränat sin Malte medan jag har haft förmånen få köra med Malin Js lilla söta Fixa. Vilken tur för mig, som ju har blivit mammaledig "på köpet" då tikarna ägnar sig åt annat... Fixa har mognat mycket mentalt och det är jätteroligt få låna henne. Passar bra för då kan Malin J passa på träna sin Simba. Vilt är framtaget till imorgon, hoppas vårsolen fortsätter få is/snötäcket smälta så vi kan komma igång ordentligt , förhoppningsvis går det träna vatten innan kräftpremiären :P
 
 
 
 
Ha det gott,
 
Annica

Kommentarer
Postat av: Annika, Indy o Arne

För varje dag som går känns vattenapportering mer o mer avlägset.... Jag är glad att jag tog beslutet att tävla brukset i vår och köra jakten till hösten!
Nu är det nästan bara en vecka kvar till lägret!!! :-)

Svar: Ja, med tanke på att provsäsongen börjar om tre veckor så :-P Klokt beslut avvakta med proven då!! Japp, snart kör vi!!!
Annica W Redlund

2013-03-26 @ 21:39:07
URL: http://annikawesterlund.com
Postat av: Karin & co

Är det den bruna tjockisen i mitten som är den största hannen? :) Härligt gäng.

Svar: Jamen, tänk att det alltid ska finnas en stor kille i varje kull :-)
Annica W Redlund

2013-03-26 @ 22:22:46
URL: http://Karinochwilma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0