Våren är kanske på gång??

Vilken underbar dag vi haft idag, takdropp, blå himmel och några plusgrader.. Nog börjar vi väl ana lite vår??!!
 
 
Han jobbat några dagar men ändå hunnit med långa sköna promenader när jag kommit hem, så härligt!! Eftersom Thomas varit hemma och pluggat så har hundarna fått rejält med motion, han har passat på gå ut med dem också :-) Cola och Polly börjar få rejäla magar så de hänger inte med på alla promenader och de får turas om gå kopplade. Å andra sidan går de mer bakom oss än springer stora lovar nu ;-) Passar på jobba lite mer intensivt nu de dryga två veckor som är kvar tills beräknad valpning så jag kan vara hemma mer då. Ser verkligen fram emot mitten av mars *ler* Och jag tror att det är några fler av er som gör, eller hur *ler*
 
 
Verk, Malte och rosa faran
 
 
Bildbomb på Malte <3
 
 
 
Tog första cykelturen med grabbarna idag, det var visserligen inte snöfritt men funkade bra ändå. Vill man så kan man! Hann med ett lydnadspass med Verk med, så himla duktig han är och vi hade verkligen kul :-))) Det kan nog bli någon tävling för oss framöver, beror ju lite på hur länge han blir kvar här. Och sedan när valparna kommer så kommer jag ju knappast ha samma tid.... Malin hade tränat Malte också och hon och kompisen Ellen tog en massa fina kort på honom. De har varit ute med Thomas med så de är rejält trötta nu men såna här fina dagar vill man ju vara ute så mycket som möjligt!!
 
 
Verk
 
Ha det gott!
 
Annica

Kommentarer
Postat av: Annika, Indy o Arne

Ja, nu vill jag ha barmark och varmt! Hade tänkt att starta Indy i öppenklassen på Broprovet... Skulle ju vilja få till några ordentliga vattenträningar innan dess! Snart är det kennelläger!!! :-)

2013-03-02 @ 05:20:49
URL: http://annikawesterlund.com
Postat av: Sofia

Vilka fina bilder! Jo, vissa av oss längtar till våren och valparna. Ska bli spännande att få höra av som gömmer sig i magarna.

2013-03-02 @ 20:18:37
Postat av: Maria&Texas

Håller med! Jättefina bilder!

2013-03-04 @ 15:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0